**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

dana...incercam si noi, na.....fie ca cel mai bun sa castige

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!
mai intai vreu sa urz multa santatate Biancai si Danei multa putere...pe mine ma strange in spate numai cand ma gandesc la spitale

Reby, eu i-am dat ficatel si i-a placut; l-am fiert in lapte ca sa nu fie amar si i l-am dat cu cartof pasta si putin iaurt

Anna, nu-i musia cu late, dar mi se parea mai ok pt masa de seara

ref la rotarix, spuneti-mi si mie cat costa si la ce varsta se face.

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alic............din pacate rotarixul e foarte scump eu l-am gasit la farmacie cu 600 ron si m-am lasat pagubasa si nici nu m-am mai documentat despre schema de administrare(este un vaccin care se bea)

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

cattttttttttttttt????????????, 600 lei???????????????? fereasca-ma dumnezeu......is bolnavi cu capul...aici e 85 euro, din care 15% am platit eu....fereascaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am venit si noi de afara, am fost fara carucior ca am baiat mare, merge singurel, mai in brate, mai pe jos..ne-am descurcat noi

Mara, ce splendoare ai tu acolo http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#5423959201951150674, si tare mancacios, sa pape el o paine intreaga
Ema, ii pun cereale si la masa de dimineata, ca atunci ii dau de obicei fructul, iar seara in functie de ce papa, de exemplu ii pun in branzica sau iaurt.
Eumada, nu are rost sa te enervezi, toate stim ca unele chestii sunt exagerari, altele sunt rezultatul cercetarilor...in fine, important e sa fim flexibile si sa facem ce-i mai bine pt puii nostri.
Chiar citesc pe forum cand deschid parntii disperati subiecte cu intrebari si cum anumite persoane le sar in cap si le dau replici copiate din carti...eu nu inteleg, de ce nu putem sa fim de ajutor daca avem raspunsul si le place sa le arate altora cat de prosti sunt. Hai ca m-a apucat si pe mine, dar nu suport sa vad cum anumite topicuri interesante la inceput se transforma in razboaie pline de jigniri.
Crissi eu sper sa nu iasa gemeni, ca daca ies trebuie sa veniti pe la mine cu cafeluta ca sigur nu mai apuc sa deschid forumul si nici macar sa-mi fac cafea Astept poza cu dintisorii de terorista mica
Dana, m-ai distrat tare, era sa-mi trezesc feciorul de ras, pai cum e sa te bata cu canuta cu cioc pe Denis nazdravan
Carina, papa f bine Maria. O sa pape si de la altcineva, stai linistita. Ai grija cu constipatia, da-i suculet de portocala, iaurtel... Imi pare rau ca doarme prost, sunt sigura ca e si de la burtica. Poti sa-i mai dai seara espumisan, poate mai reduce din balonare.
Alic, atunci da-i cereale cu iaurtel seara Si eu am inteles ca e scump Rotarixul, eu o sa discut cu pediatra sa o intreb daca are rost sa-l facem.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mai, fetelor, noi avem cont comun de mail? Daca da, vreau si eu pe PM.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna buburuze mari si mici!
In primul rand Maia Riana buburuza de Bamsy, Antonia Maria buburuza de Miruta sa cresteti mari si sanatoase!
Iar s-a dereglat Rares cu somnul stit la ce ora a adormit? La 1.30 el care la 22 dormea dus pana dimineata, si mai nou daca tot mi l-am laudat atata nu mai vrea sa doarma singur la carusel, si ieri noapte si azi a a dormit numai cu mine, sper sa revina la programul de dinainte si sa iasa odata dintii astia ca numai probleme ne-au facut!
Bamsy imi pare rau de cazatura, ma gandesc ce te-ai speriat ca doar si eu la fel am fost ieri, pup dulce vanataoa de la spranceana sa treaca mai repede, crema nu stiu ce sa zic ca nu a fost cazul la noi, poate-ti spun celelalte fete! Se pare ca facem un trio de noapte cu Nati a lui Alic, sper sa ne revenim, azi am zis ca nu-l las sa doarma decat o singura data, iar baitza p facem mai repede pe la 8, iar apoi sa cada si el lat ca si teroriciu de Miru!
Alic dc i-ai facut branzica cu lapte 3.5 inseamna ca poti sa-i dai si cu 1.5, zic eu, si eu am zis ca-i dau lapte de vaca sa bea numai dupa un an, dar in mancare ii mai bag cate putinca sa facem tranzitia mai usoara!Si eu zic ca daca ne-am trezi mai repede ar fi mai bine, dar nu pot, azi incerc o schema cu un singur somn sper sa-mi si iasa
Ramona multumim ca ne-ai informat de Bubu a lui Dana, off ce rau imi pare ca sunt din nou in spital, dc mai stii ceva sa ne anunti
Dana multa multa sanatate va dorim, iar tie multa putere sa-ti dea DD sa treci peste aceste zile urate si sa veniti repede acasa!
Reby si a functionat schema cu pantalonii?
Emanouela multam de cavie, tare buna-i!
Eumada din pacate si piticu meu s-a cam dereglat, si nu prea mai vrea singur la carusel, cred ca va trebui sa-ti urmez modelul
Picky bine ca te-a mai linistit pediatra, eu zic ca nu e nimic. Va
Anna-mama era f cuminte pana sa ne iasa dinti, acuma sper sa revina la obiceiurile bune cat de curand ca nu-s obisnuita...da da las ca-ti scriu retetaAnna te pregatesti de bb2?
super, sa ne spui cum au iesit analizele!Tin pumnii!
Revin merg pana la pitic!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna ziua ca dimineata trecu de multisor!
Reby, eu ii dau conopida in piureul de legume Cezarei si-i place. Nu am observat nici o durere de burtica, nici modificari in scaun.
eumada, si la noi e un adevarat balci, cantam, dansam, imitam animale ... un circ.
Bamsy pe vanataie. Ehe, cate or sa mai fie!
Dana, sanatate lui Bubu! Mititica a avut de tras nu gluma.
Cris, iaurtul care il dai Mirunei are si lapte praf? Ca am inspectat sambata un pic rafturile si singurul fara lapte praf era unul Margareta. Imi pare rau ca nu am luat sa vad cum e. As face eu in casa, dar noi nu prea bem si parca nu pot sa fac asa o cantitate mica.
Dani3lla, uite aici ca, asa arata cerealele http://www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=22, astea vad ca-s numai cu orez, dar tot cam asa arata. Cezara le-a mancat bine. Sunt si pentru +6 luni, cu gluten.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

merci mult anna
sa-ti fie de bine lavinia....da cam tarziu
alic in schema din Belgia se face ma 2 si 3 luni...banuiesc ca nu e mici o probl daca il faci putintel mai tarzior, tb sa intrebi insa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carinablanca.....stai linistita ca va manca si cu altcineva,numai ca acuma ea o cauta pe mami

emanouela.....astia in tara ar fi in stare sa-ti ia si pielea de pe tinesi se mai intreaba altii de ca romanul e pus mereu pe japca

anna......ce baiat mare aibravo Vladutiti dai seama ca stam cu sufletul la gura sa stim rezultatul

lavinia.......imi pare rau ca v-ati dereglat cu programul,sper sa revina repede la sentimente mai bune

serialbastre........are si lapte praf degresat ca eu nu am cum sa fac o cantitate asa de mica..mai ales ca mi-e nu-mi place iaurtul.Propun ca atunci cand ne-om cauta un job sa ne reprefilamsi la noi tot un adevarat circ e toata ziua

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput