**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Subscriu si eu...pAREREA mea e ca deja se exagereaza cu toate si tot ce contin....doar ei au scos anumite chestii pe piata .....incep si pe mine sa ma enerveze de-a binelea toate gaselnitele...noi beam lapte de vaca indoit cu apa,asa scria in cartea mama si copilul...si iata-ma-s.....iar asta cu substantele pe care le contin..vaccinurile si altele...nu ,sa nu facem nimic,dar cand ajungem in spital cu ei, sa bagam orice numai sa scape......e dreptul fiecaruia.dar substantele continute de vaccinuri sa zicem sunt in cantitati infime..pentru a declansa o reactie adversa sunt necesare cantitati mai mari si constante.......sifluorul e otravitor dar e in pasta de dinti...parerea mea e ca se exagereaza si normal ca te-au enervat.....ar trebui sa decidem noi pentru copiii nostri nu niste oligarhi satui de bani care lanseaza studii de piata in functie de interesele financiare...

Ups...m-am aprins...da` e doar parerea mea...fii-mea baleste in bratele mele si vorbeste cu monitorul....
MARA-I cred ca e tare simpatic cand rontaie marul..
Sper sa se rezolve repede cu rotavirusul fetitei...doamne imi tremura inima cand ma gandesc la puiul mic.....
Apropo de Belgia...asytia nu stiu cum arata o zapadaadevarata,nu?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eumada...eu o ignor cu tate ca pe mom ma enervez...pt ca na, vb cu voi, mai cetesc, ma mai inf si nu-s chiar tampita....da na.
anul trecut a fost prima data cand a nins dupa 63 de ani....nu a nins mult...acu insa, is rupti... ninge destul de multisor si e chiar maricica....are cca 20 cm....da ce ningeeeeeeeeeeeee
anna dezvolta te rog frumos....adicatelea cum????? ca nu suna rau cum dai tu cerealele. la care masa le dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici
Si sa incepem ziua cu urari La Multe Lunite inainte
Maia de bamsy
Antonia de miruta
Sa cresteti mari si frumoase

anna inca vad ca mai am oleaca de rabdare sa gatesc separat pentru pitica,dar nu stiu cat o sa mai tina si minunea asta
lavinia la ora aia se tot frichinea maimutica in patut si-mi era gandul la ea ca se trezeste si s-a dus fericita mea liniste,..pai zisesi ca eu am provocat cutremurul,dar la mine e post negru asa ca nu sunt vinovata ca ai fost zgaltaita ;mai tii minte cand ziceam ca ma terorizeaza fi-mea de la nici o luna?ei bine,acum sunt aproape 8 lunideci am antrenament
bamsy inca un terorici la orizont..off,mititicapupam vanataia sa treaca repedei-am facut branzica din lapte 3,5% si lamaiesi chiar auzisem de o crema pentru asa cevadar sa mor daca mai stiu cum se numesteo sa mai intreb si eu si daca aflu denumirea o sa-ti spun
picky vorba dr.,sa nu fie de la umezeala din urechiusa ca parca echilibrul si pozitia capului e data de niste mici osisoare ce se afla in urechiusafelicitari pentru greutatesi sa stii ca nu ne-ai zapacitsa ne ti la curent cu evolutia Stefaniei
ramona multumim ca ne-ai adus vesti despre dana si bubu..mititca cat se mai chinuiete duci la spital sa te tratezi si vi de acolo mai bolnavasteptam si mesaj de la Bia
reby ce terorici e ,iaurtel ii iau din comert de la tnuva din acela simplusa stii ca daca se agita pe cantar si nu e cumintica ,tot timpul va da cu virgula(de la dr. stiu)..idem si fi-meacand e prea liniste si este in BMV,sigur face cate o traznaiesi cand o iau la bani marunti imi baga un zambilici pana la urechile-i clapauge si face din mine ce vrea muschiul eificatel de pasare am incercat eu sa-i dau la maimutica si ni-i place deloc,iar conopida sau fasole nu am incercat pana acuma din aceleasi motiva..sa nu o baloneze ca si asa parca-i mitraliera la bucile ei
emanouela multam de cafelutauite ca eu nu vreau masajare fi-mea o jucarie care chitaie si atunci cand e suparici pe mine ma bate cu aia de-mi iese untul,si uneori si cu muschiulet tiganesccum a fost la pediatru?
eumada fi-mea a venit setata ca cel mai bine e in bratesi uite asa,pana la 5 luni jumate numai in brate mi-a stat non-stop si ca sa nu ma descentrez complet,am cumparat un marsupiu si noroc cu ala ca altfel avem un brand mai ceva ca Arnoldcand va mai creste si o sa descopere ca poate sa se ridice in fundulet sau sa merga de-a busilea..ai sa vezi ca o sa fie ceva mai binepupam dulce terorista lu' mama
anna de la tine o cescuta mica-mica de cafeluta[nu de alta,dar am baut mai devreme o cana plina bb2????? gemeni daca alaptezie clar ca o sa folosesc de acum incolo super protectie

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

cat am bagat si eu aicea un mesaj,voi ati scris iar km intregi
emanouela....foarte frumoase masuratorilepentru cereale poti sa incepi cu ceva pe baza de orez si sa ii pui in piureul de fructe sau amestecate cu lapticsi eu vreau sa ninga la c-tadar slabe sanse sa tina zapada ca e marea aproape.Eu nu stiu daca am aplicat 10% din ce scrie in carti,nu de alta dar fiecare copil e unic si ce-i prieste unuia nu e litera de lege si pentru ceilalti
mara-i......cred ca e tare dulce cu dintisorii aia mititei cum rontaie din mar
eumada...........sincer,nici nu sunt de acord cu ce se aplica acum 20-30 ani in urma,dar parca prea se exageraza totusi acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna dimineata de dupa-amiaza
alic multumesc mult de link-ul catre imi va fi de un real ajutor.Saptamana viitoare mama mea pleaca la tara ca bunicii nu sunt foarte bine si la revedere sala mea da nu renunt si ma apuc de facut acasa seara dupa ce bag brotacul la somnic
cuscra stai linistita ca si daca s-ar uita crucis tot pe terorici ar vedea-oLa naiba fatoooo si cu virgula?!?!!Nora'mea nu stie ca e criza financiara?Las-o sa bage ca are nevoie,la cat de terorista e acum trebuie sa-si faca provizii ca la vara cand o incepe sa alerge singura
alic daca inca alaptezi cumpara cereale fara lapte si le faci cu laptic de-al tau.Eu ,deocamdata ,folosesc laptic din comert doar pt branzica(napolact de 1,5%) si ii mai pun in piureul de cartofi putin(tot napolact de 1,5%)
anna mama ne certam noi pana la urma din cauza tortului asta (glumesc)Cred ca iese un deliciu de ciorbica...am furat si eu reteta
lavinia eu stiam ca Denis are o afinitate pentru tot ce inseamna etichete dar la respectiva jucarie nu stiu cum am uitat sa o tai...asta e m-am uitat in cartea de diversificare si cica e OK sa pape etichete de la 7 luni
bamsy Maia treaza la 00:30?Piticania cred ca vrea la discoteca fato
alic cum arata frate cerealele astea de la milupa cu orez,porumb si tapioca ca de nu le-am cautat de mi-au venit spumele...soro adica
picky ma bucur ca e bine pitica,eu te-am asigurat ca nu trebuie sa-ti faci mari probleme
dana of chiar nu mai suport eu atata chin pe micuta dapai tu.Suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine si sa nu mai aiba probleme
reby si sa vezi cand s-o prinde smecheroaica sa te vad atunci pe unde mai scoti camasaParerea mea este sa nu te mai agiti cu "cacatoiu" ala de cantar si sa lasi fata sa se dezvolte in pace.Daca e vioaie,se joaca,mananca si doarme ce-oi avea cu ea?Ce tot pui atata pret pe greutate?Poate asa e firea ei mai slabuta?Offf cred ca tu cauti ceva bataitaDespre conopida nu stiu ce sa zic,eu i-am dat si nu l-a durut burtica iar despre fasole uscata eu zic sa mai astepti putin.Ii poti da fasole fiarta daca vrei
emanouela mancati-as talentu lu matale da matinala mai esti noi la ora aia abia papam tzitzikMultam de cafea.....buna rau
eumada las ca e bine...face bine la organism sportul...si pitica vrea o mamica sanatoasa...fizic ca psihic nu cred ca suntem vreunaNici nu ai idee cat sunt de desptepti astia mici si cum nu pierd ei nici un detaliu sa te exploateze
emanouela faza e ca in Belgia Rotarixul o fi aparut mai de mult si se cunosc efectele(nu reactiile de dupa) pe can in Romania a aparut de maxim 2 ani iar copii care l-au facut acum 2 ani nu au ajuns inca in colectivitate acolo de unde pot contacta majoritatea virusilor sa aflam si noi daca are efect vaccinul sau nu.Eu din cauza asta sunt reticenta si nu l-am facut.In plus eu am mare problema cu vaccinurile...lasa frate corpul sa reactioneze si sunt alte multe cai de a-ti fortifica imunitatea decat un vaccin.Cat despre cel de gripa porcina...l-a facut o vecina de-a mea si e in spital ca nu mai putea sa respire cum trebuie.Acum nu generalizez dar ....eu stiu ce reactii o avea organismul meu?
mara de fapt Bubi te pupam pe dintisorii aia mici de dulceata mare ce estiAm vazut pozicile cu dulceata de baiat,ce frumos doarme cu tati,si ce-i place si painica...e un dulce si daca in poza asta e mama ta sau soacra nu stiu dar seamana foarte foarte bine cu Carmen Tanase
cuscra pai sa fii fericita ca are o jucarie cu care te bate sau o felie de muschi tiganesc....fimiu are o placere deosebita sa-mi dea in cap cu canuta cu cioc

La multe lunite inainte Maia de Bamsi si Anto de Miruta sa cresteti mari ,frumoase si iubite

Noi de dimineata am papat mar cu para si branzica,la pranz avem (dupa reteta furata de la Cuscra) orez cu morcov cu puiut si cu brocoli iar diseara iaurtel cu cereale si tzitziricaaaaaaaaaaaaaa

emanouela fatooooooo am venit la masaj,ma mai tii mult la usa?Sau nu auzi soneria?

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

ningeeeeeeeeeee!!!!!!
dana creca ai gresit apart. ca eu sonerie n-am...astia nu au sonerii la usa...au interfon....asa ca mai incearca
is matinala rau...nu eu, ficiormiu...ca daca ar fi dupa mineeeeeeee....eram ultima la apel aci....de la 5 s-a trezit...bine ca a dormit peste noapte ca lumea...cu 2 treziri doar...dar de la 5 la 6.25 drepti a fost...la 6.25 a adormit dar eu nu m-am mai bagat in pat pt ca la 8 juma trebuia sa fiu la pediatru
aaaa, tu intrebasei de Rotarix, mi-am amintit....efecte da....eeeeee, stii ce naspa e sa stai intr-o tara straina si sa nu prea vb rom????parca iti saraceste vocabularul...na, ce sa iti zic, noua ni l-au recomandat, tot pt asta, cand va intra in colectivitate
Darius mozileste urechile unui magar....creca-i este foame.....mama denaturata ce sunt

Mergi la inceput

sarumana cris....fata ta e libera sau promisa?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

sarumana cris....fata ta e libera sau promisa?????

ACU SCRIE DENIS......KUYGOUDYHLFUHJZGjHRMUJGSJFLHFLIHG LKKRYHTIHKZDHFPISEYLESGHHASEIHTUERFGUDRSJF.....TRADUCERE : CRED CA NE CERTAM RAU

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

Maia Riana de Bamsy si Antonia Maria de Miruta

Nu am recuperat de ieri dar intru sa va salut si apoi ma bag la un somnic si revin mai tarziu, sper .

Despre noi pot sa spun ca suntem tot maraite, nu ii convine nimic, nici macar in brate si se scmiorcaie si plange intruna. La papa mananca pana ii e tare foame si apoi incepe sa urle si niciodata aproape nu se satura de tot. A si nu vrea sa manance decat de la mine, ca ieri a venit soacra si i-a dat ea ca vreau sa mai pot pleca si eu de acasa si abia a papat 40 ml de la ea . Nu stiu ce sa fac.

Am uitat sa va spun ieri ca a inceput sa se intoarca de pe spate pe burta (si ne place tare mult) ca de pe burta pe spate ne intorceam deja de ceva vreme. Cand plange tare amarat mai spune ceva de genul amaaaaaa, mammmmmmmmmmm.

Azi chiar a mancat un mar ras cu 1 lg de cereale preparata in 30 ml lapte si i-a placut tare mult. SI nu a mai vrut lapte dupa. Insa nu stiu cum sa reusesc sa o conving sa bea apa sau ceai ndupa masa asta. .

De cand cu diversificarea este si mai constipata sa ma gandesc ca poate si acesta e motiv de agitatie. Dar nu cred ca e doar asta. Deja o caut de dintisori ca nu mai stiu ce sa fac cuu ea cu atat urlat dar nu vad nimic. Iar noaptea, mama, mama. nu vrea sa doarma. Adoarme seara si se tot trezeste ca sa ii bagam suzeta si sa o tinem de manuta. Azi noapte s-a trezit de mai mult de 10 ori. Sunt zombi.

Asa ca acum fug sa ma bag la un somnic ca plimba sotul micul terorist.

toate fetele si revin pe seara.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

am reusit sa-i trag in poza dintisorii la teroristadin pacate trebuie sa instalez bluethoott-ul la calculator si nu stiu unde e cd-ul
i-am dat azi o bucata de morcov la pitica si era asa de comicaincerca sa rontaie cu dintisorii si se auzea de parca as fi dat eu pe razatoare legume

emanouela.............vezi ce gelos e ?

cuscra............s-o fi nascut ea in an de criza,dar habar nu are ce-i aiasi te rog sa te uiti in cartea aia sa vezi daca tot de pe la 7 luni e ok sa pape hartie,scame,si sa linga usa de la cuptorahaaaaa,de la fi-tu a invatat a mea sa-mi dea bataie deci..bine ca a mea da mai cu mila

Mergi la inceput