**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

dana macar cu cafeaua asta sa mai spal din pacate
e, cam la asta ma refeream picky
serialbastre uite ici cteva imag de la Iasi...d anul trecut ce-i drept..., in iarna nu am avut cum sa fac...piticul fu bocna dar fac la pimavara, cand m uc iar
PS. nu lua in seama ultimele 2
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/IASI#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am revenit si eu... am fost afara si acum doarme. L-am cantari azi, 9600 g, cam putin...

Bamsy, bravoo, super fata ca a facut nani toata noaptea Inca mai astept tortul
Alic, ce scumpete de fata ai tu acolo, si o tineai ascunsa. Este o smecheruta frumoasa
Ema, multumesc, noroc cu cafeaua de la tine de am reusit sa mananc si eu
Dana, asa e, criza, o sa modific versurile Pai tu asa ma linistesti eu sigur il intarc mai repede, nu vreau sa ajunga ca unchiul meu care la 3 ani se tinea dupa maica-sa prin curte cu scaunelul ca sa-i dea sa suga
Ce ati facut la doctor?
Cris, a iesit semnatura, dar mie imi place ce ascunde semnatura
Andrea, ti-am mai zis, eu ii dau biscuiti Hip, are mai bine de o luna dintr-o cutie. Dar ii dau in manuta sa-l pape singur
Picky, eu cred ca iese dintisorul. Asa sunt semne

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetelor, de Miruta si de DanaMi mai stiti ceva? Sper ca buburuzele mici sunt mai bine!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Alic, intr-adevar am facut facultatea la Iasi, acolo mi-am cunoscut si sotul. Ema, frumoase poze, mai am de studiat prin galeria ta.
Cris, si eu m-am uitat de doua ori la pretul linguritelor, dar acum numai cu astea mananca. Eu am dat aproape 9 lei pe ele.
Oare cand le vom da cu lingurite de inox?!
Anna, am sa ma uit si eu dupa biscuitii Hipp cand o fi vremea sa-i dau in manuta, sa roada la ei.
Dana, asteptam vesti de la pediatru. Sper ca v-ati dus asa, intr-o plimbare, fara probleme.
Picky, nici eu nu reusesc sa intru decat cand doarme Cezara. Bine ca-s sanatosi, dar cateodata asa tanjesc dupa putin timp al meu. Probabil voi avea parte dupa ce s-o marita, daca nu-mi aduce nepotii sa-i cresc.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

Buna seara fetele lui mama(vedeti ce mamica tanara aveti?!)haide-ti la bomboane de ciocolata,ka mi-a adus sotul 4 cutii,dar eu mare devoratoare de dulciuri ce sunt nu sunt in stare sa mananc mai mult de 2-3,asa ka va invit la bomboane,ka si asa cafea nu va dau ka sunt zgarcita,deci prinde-ti momentul si profitati ka,cn stie cand mai vedeti ceva de la mine
cris-ai avut dreptate cu cantarul,terorista nr 2 tragea de perdea si zicea-i ca e bagata in priza cand am pus-o pe cantar,de aceea nu indica greutatea corecta.Ei scriu acolo ca,cantarul indica greutatea chiar daca se misca copilul,dar nu daca e tzunami,asa ca rebekuta smecheruta ia dat bataie de cap si la cantar.Astazi am pacalito cu sssssiiiit si ea de curioasace era belea ochii la mnsi uite asa am reusit sa o localizez,avem 7420.Trimit si revin pik mai tarziu ka nu mai avem ce manca,mergem la magazn

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Partea a treia:

Program de papica:
- cam toata noaptea papam tatzi pana la 9 dimineata
- pe la 10:30-11 san si daca adoarme e ok, daca nu mai bagam o portie de tatzi pana adormim (de azi i-am introdus un biscuite sa il pape la 10)
-normal la 13-14-15 (nu avem inca o ora fixa, depinde de programul de somnic si cat de mult a papat inainte) piureul de legume/ou/carnita
- pe la 16-17(tot la fel depinde de papica...de obicei sunt cam 2,5-3 ore intre mese) san la cerere
-la 19 masa de fructe, de obicei este doar un fruct simplu sau combinat cu inca unul sau cu bisciti...aseara a ales sa pape ce a vrut ea si cat a vrut, ca i-am pus farfuria cu fructe in fata si s-a servit singurica.

Se pare ca noi avem un program mai haotic fata de al vostru...asta e concluzia mea dupa ce am citit programul vostru...

Alic poti sa incerci lapte din comert lichid, dar mai gras si cu vitamine...in Carrefour cred ca se gaseste si lapte lichid special ptr bebelusi(aici gasesti) dar si ala se da pe la un an....In Ro se da lapte praf la copii daca se poate si pana la 5 ani...aici nu e asa....se da lapte praf ptr bebei pana la 1 an, dar dupa aceea se incepe cu lapte lichid cu vitamine....Acum mama hotareste ce fel de lapte vrea sa ii dea...eu una cand o voi intarca pe a mea ii voi da lapte lichid din comert...Daca nu esti multumita de lapte, incearca si alta marca de lapte praf...tu hotaresti..sau poate ca nu mai vrea cereale...la asta te-ai gandit?!

Anna legat de somnul de zi ... te inteleg perfect...a mea cand era mai mica doarmea doar o singura data pe zi, cam 1-1 jumate ora ...acum a mai revenit la normal. Apropo cum adoarme puiutul tau?!

Bamsy la 12 noaptea voi va jucati?! stai sa il caut pe ala cu ochii bulbucati..., l-am gasit ...nu imi vine sa cred, eu as incerca sa o culc mai devreme, ca nici ptr tine nu e viata...a fost doar o noapte sau asa e mai mereu?!...off mititica si a ta a cazut din pat?! sincer eu nu prea stiu creme...doar leacuri babesti...ca sa ii treaca vanataia trebuia sa apesi cu o lingura acolo, sau sa ii pui ceva comprese reci...sa ii treaca vanataia.

Avem o sarbatorita azi....La mai multe lunite Eva Maria buburuza de Eumada, sa cresti mare, sanatoasa si mumoasa

DanaMi e iar in spital cu Bianca?! Offf nu imi vine sa cred....din spital l-a luat?! Dzeule da' te duci sa te faci bine si te trezesti cu altele...Offf, Sanatate multa Bianca si putere multa mamico sa treci peste ....Iti trimitem toate gandurile bune ca Bia sa se faca bine mai repede.

Anaela voi ce mai faceti? Nu mai intrati pe aici? Cum se mai simte Bianca?! Voi cum sunteti?!

Reby super idee cu pantaloni ;...macar tine?! Conopida sa provoace durere de burtica?! Pe asta nu am auzit-o si nici nu am patit-o ...mai ales ca la noi a fost a 3 leguma introdusa in meniu si e nelipsita din meniul nostru. Fata nu a avut dureri de burtica de la ea ci l-a inceput a avut dureri de burtica de la cartof. Ficatel nu am incercat inca...deocamdata ii dau doar piept de pui...iar cat de curand ii voi da si carnita de vaca.Smechera buburuza ta...auzi la ea...vrea sa te topeasca cu zambetul ca in cazul in care face vreo "boacana" sa o ierti

Anna serios daca alaptezi ai sanse mai mari sa faci gemeni?! Pai eu vreau ...si acum m-as pune sa mai fac un bebe, poate gemeni, ca sa fie diferenta mica intre ei ....da sotul inca nu vrea...si plus de asta nici menstruatia nu mi-a venit...so

Emanouela uite o sa am si eu control la pediatru si o sa intreb ptr gingi sa vedem ce imi va spune (e pe 26 ian..deci mai e destul pana atunci) Sa stii ca si in schema mea de diversificare nu scria de cereale...da' nici nu am intrebat...i-am luat si i-am dat...da' nu i-a placut, asa ca nu am insistat...de miere de stiu ca scrie si pe borcane...dar' na noi am mancat miere de albina, dar cea pura, luata direct de la sursa...cea din comert e mai "altfel" poate

Vaccinul rotarix l-am facut si noi la 2 si la 3 luni...in farmacie costa cam in jur de 70 euro, iar noi am dat cam 10 euro si ceva...Restul plateste aigurarea de sanatate ...da in tara 6 mil e mult, zau asa...pai pana la urma de ce se plateste asigurari daca nu se iau in considerare?!

Mara_i Bubi, ce frumos, felicitari ptr performante...deja ai flacau mare

Ma fetelor da' ati scris, ca vad ca nu mai ajung la zi

Fetelor ma uit la tv acum pe prima si vad ca cica au inceput sa apara reactii adverse la persoane care s-au vaccinat.......

Carinablanca felicitari ptr intoarcerea pe burtica. Off pup sa treaca maraiala...asa sunt bebei, depind de mami mai mult....ce sa ii faci...sa speram ca ii trece la a ta...ca la a mea nu prea am sanse Posibil sa aiba probleme cu burtica, gaze, mai ales ca e tot constipata de la diversificare...nu ii mai da mar....da-i para, o mai ajuta daca e constipata. Eu ii dau ama de cand avea vreo cateva ziel de la nastere, deci ea e obisnuita cu apa...ii dau cu biberonul, cu canuta....incearca cu biberonul..sau daca nu cu lingurita ...

Lavinia off naspa ca si-a dereglat somnicul....cum mai sunteti mai bine? Poate ca din cauza ca e ff agitat de la dintisori simte nevoia sa te aiba aproape, se gandeste ca mami il ajuta sa ii treaca durerea....

Lisa ce masa ptr 200 persoane? ce feest aveti? Pai spor la treaba...ai nevoie de ceva autor? fetelor dam si noi o mana de ajutor? CUm merge dieta? cate kg -? Acum am citit de masa...super

Danielo vrei poze? hai ca o sa pun poze...deh daca publicul cere apropo certaret tare fitu....sa nu ii fure nimeni terorista, nu?!Melodia e super tare...uite asa il insoara mama pe flacau cu cine vrea ea....

Serialbastre...;ma bucur ca ii place premergatorul....sper sa functioneze mai mult la voi decat la noi..a mea prefera mai mult la mami in brate decat in premergator/patut/jos;...zici ca o pierde pe masa...asa se comporta Si felicitari ptr somnic....sper sa o tina ...

Acum fiica mea e pe jos, merge de-a buselea si a ajuns la dulapuri....se chinuie sa linga manerele, ca sunt din metal...

Ramona ce pisicuta!!...a cazut din pat fix in picioare...super

Deea off pup sa ii treaca durerea de la vaccin..stati bine cu masuratorile, felicitari

Yioanna, voi ce mai faceti? ce va fac caluti? eu inca un i-am vazut...sunt in poze?

Emanouela vazut suzeta...tare de tot...da' ma mami nu e cam mare suzi asta?!

Cris, da' daca ii dau din pahar, cana sa stii ca bea, bineinteles ca mai curge si pe ea, dar de' important e ca ne dam silinta Ti-a iesit semnatura ...misto

Apropo de dinti, noi nu mai avem balute, nici nu dam sa roadem orice gasim ca inainte, doar sticla cu apa sa ne zabalim cu ea, si ca strangem mai tare de tatzi, muscam din paine, fructe, deja mestecam mancarica si sugem limbuta in gurita.

Gata am ajuns si eu la zi cu cititul si raspunsul..merg sa ii dau papica la fata si apoi mai revin..spre disperarea sotului

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

aseara am fost asa de obosita ca nu am mai putut sa-mi tin capul sus,asa k am decis ca azi sa ajung lal zi cu cititul.....mai dar voi aveti limbarita......nu gluma,cine mai poate tine pasul cu voi,eu sigur,nu
azi am fost f linistite am papat,am dormit si ne-am plimbat pe afara si pe jos si pe sus,a fost placut .voi iesiti zilnic afara cu bb?
am facut supica de pui cu fidea pt pitica si asa de bn a papat si si-a bagat boticul si la mn in farfurie asa k nu am refuzat...laptele tot putin bea ....si i-am mai dat dovlecel cu ardei verde,fierb blenduit cu o masura de formula,marar si iaurt...i-a placut e a 2 oara cand ii dau...
deci va citesc din urma...asa k va nu am putut sa nu va salut inainte
si sa va

ieri am uitat si imi cer mii de scuze sa urez la multi ani si Maiei bb de bamsy sper sa mai ierti dar eu am scris din amintiri ...

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara..

Multumim de urari....am dus-o pe micutza la mama in seara asta unde va ramane pana duminica luni.......asa ca pot sa va invit la..adica party in toata regula.....azi a fost model de cumintenie doar cam maraici si a cerut in brate.....stiti ce e cu puseul de crestere?Mi se pare ca e intr-un puseu de crestere...mananca cate 150 la doua ore si doarme la fiecare ora..febra nu are,vioaie e intre somnici...da din picioare de scutura patul...eu va invidiez pe cele carora le dorm puiutii pana dimineatza...Eva mea mananca la trei ore..ca ceasul.....si multe nu prea pot sa-i dau deocamdata ca nu prea are voie multe.......si laptele nu-i place.....dar e vioaie..si vorbareatza......de-ar fi toate zilele ca azi....dar asta e..mergem inainte...
pup dintzosii mici....si dulci,adica deliciosi.....tare ii iubesc pe toti...au un miros si o piele fageda.......i-as pupa non stop pe obrajori....

asta pentru mamici...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu imi cer scuze ca nu pot sa va raspund,dar zic repede ce am citit:
sanatate celor bolnaviori
fetelor,pe bune la 12 noaptea nu e de joaca,e de DORMIT!!!
va pup si revin pe luni,cand am mai mult timp

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

remember me???
reiau mesajul de la zmeurici pt ca nu am timp!

din motive de sot in concediu, calc mai tot timpul ocupat, si muls in disperare nu am mai avut timp si de forumeala!
sunt in urma rau...
am vreo 2 capitole de citit...

suntem bine! maine facem 6 luni si incepem "diversificarea" cu legume, ca cerealele le-am gustat deja si sunt bune rau!
ne chinuie dintisorii care nici pana acum nu au iesit. deja de o luna tot ne "seaca"...
luni avem si vaccinul.

cam astea sunt noutatile!

merg sa vad cat apuc sa citesc din urma.

mami de pic

primul craciun in trei

Mergi la inceput