**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am vazut k a inceput o disputa sant curioasa cine castiga,si eu zic asa:cel mai bun sa o ia
dana:sa nu sari ,k?dar te prind sa nu cazi
anna:felicitari pt mersul pe jos,bravo Vladut!u la cat tp l-ai pus in premergator?
cusra:bata-i vina si pe dintisori,eu am o groaza pe cand incepe si la a mea teroarea,sper sa doarma np iar ziua sa faca ce vrea ea,k la cat de rea is de somn nu ce m-as facecum a dormit azi np?ms de retete,am sa le notez de data asta.pun pixul si foaia
andreea:cum stai cu invatatul,cand incepi?nici eu nu am obs modif. de la conopida dupa ce i-am dat
mara:si noi am avut o perioada probleme cu somnul insa si-a revenit de la sine ..tin pumni si pt voi
cuscra:tare mult i-au placut pupici lui rares i-a salivat inapoiaza
ramona:a mea da cu jucariile cat colo,ce sa mai roada pe ele,cand mai pprinde degetele mele mai mozoleste pe ele.. pe bia
picky:sa stapaneasca sanatoasa noile achizitii clar si certf. de nastere doarme bn si pitica ta
dani:tare cantecelul,trebuie sa inventez si eu unul k pana acum nu se da in vant dupa nimik pupam pe Denis
cuscra:credeam k zici k o savureaza pe stefania cu ochii deschisi,na k m-am facut blonda vb ta Ai slabit ,pe bn?felicitari,dar noi ne mai vedem,totusi k m-am saturat de crizele lu'nora ta
andreea:feliictari pt statul in pregarmator si pt somnik
cuscra:uite k am uitat de piscoturile de la italieni,na sper sa merg sa-i iau,k am gasit ceva la real f bn cu banana special pt bb si nu prea ii plac in piure de fructe ce mofturi mai are nora ta,las' k urmezi si u pe cand mai creste te vad eu atunciLeg de carnita,cam 50 gr cu pireu de leg..pai la cat papa ea
anna:ms de articol .de mare ajutor
bamsy:cum a dormit pitica azi np?
deea:pupam baietul voinic si fara frica.felicitari pt msauratori si vaccin
ris:pupam grasuna,tare dulce mai e cu dintisori si ce m au crescut
ramona:ufffff,si voi.bn k nu a cazut cu capusorul k se priconisea cu o sperietura de fapt si u.aveti mare grija
emanouela:tare rau darius
anna:revin cu reteta dupa ce postez k uite carnatul de paste sigur trece
cris:ink ...si nu mai pot imi sare pe ochi mai ales k nu-l bea.u?bestiala poza de la semnatura ,cea mai tare
bamsy:felicitari pt somnik
anna si reby:felicitari pt kg
picky:f bn program.uite aici caluti si curajoasa lu' mamahttp://picasaweb.google.com/yioanna/Lipitz?authkey=Gv1sRgCPjEuZzV1va1xwE#
eumada:uau,ce fain.ms de bucate.tare bn
buburuza:sa fie cu noroc diversificarea la fel si vaccinul tin pumni sa nu doara.te pupam si bn ai trecut pe la noi,normal k ne amintim de u,ce intrebare e asta?

mergem la baitza si apoi mai revin cu un rasp.

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am revenit, fiica mea bate cu capacul de la biberon in masuta, si se zabaleste cu apa, asa ca am timp sa intru si sa ii spun Danielei ca am pus poze la semnatura, cu noile achizitii...tot acolo sunt si vreo cateva cu fata...si se observa cum isi tine ea inclinat capul....

Buburuza normal ca ne amintim de tine , te cred ca nu mai ai liber la pc...nu'i bai revii tu la normal cand se termina concediul sotului

Eumada daca mananca mai des decat de obicei, da e posibil sa fie puseu de crestere...acum eu nu stiu sa iti zic cam cat mananca, dar a mea at cand era in perioadele astea, cerea san si de 3 ori intr-o ora...ca papa doar 5-10 min, de multe ori se intampla sa n se mai sature....da' acum eu imi plun intrebarea...oare ca vrea sanul noatea o fi iar in puseu de crestere ?! (glumesc)

Azi fiica mea nu a vrut sa serveasca legumele, da' deloc , am tot insistat si a inghitit in sila 3 lingurite si apoi nu a mai vrut...in rest a papat clementine la greu, biscuiti si san..iar acum pe seara piersica cu biscuite...sper ca maine sa papa legumele.

Apropo fetelor aveti idee cum ar putea o mamica sa procedeze ca bebe sa pape legumele?! Cer si eu idei si nu ezitati sa mi le spuneti, indiferent cat de controversate ar fi..va rog eu.

Yioanna, naspa ca tot nu vrea sa pape mai mult laptic....dar bucura-te ca a inceput sa pape mancarica...iar daca laptic nu vrea, da-i alte lactate.

Miruta voi cum mai sunteti? A trecut viroza.?

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Deci sunt "out of service"...nu mai pot...copilul meu ala cuminte care adoarme singur si doarme de rupe patul azi m-a terminat.A dormit doar dimineata de la 9 la 10 in tarc si de atunci abia acum a adormit in brate la tasu dupa mai multe incercari esuate de-ale mele.Cand am vazut ca doarme statea ca prostii si ne era frica sa-l punem in patut sa nu se trezeasca

Azi am fost la doctor...pe langa faptul ca a terorizat-o pe dr,a facut hartia aia sterila de pe pat confetii,cand l-a pus pe spate si il controla la burtoi i-a urcat picioarele pe pe tzitzi,cand il tineam in brate sa-i verifice caputul i-a supt stetoscopul,cand a vrut sa-l controleze in gat i-a scos limba si dupa ce s-a uitat in gatut i-a facut un brrrrrrr cu precipitatii

Avem 9250gr,76 cm,ne dezvoltam normal....aaaa mi-a spus ca un bebe alaptat isi ia tot ce-i trebuie din lapte pana la 6 luni dupa care isi ia din alimente si ca sa acopere necesarul de fier ar trebui sa pape 100gr carne zilnic ceea ce e oarecum imposibil motiv pt care mi-a dat supliment de fier 5 pic/zi timp de 2 luni.Ne-a mai recomandat vitamina C natural 5 pic/zi 10 zile pe luna (eu deja ii dadusem de capul meu)

In rest suntem bine,sanatos,voios si azi....nervos
Citesc si revin

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

alic sar'na
serialbastre sa dea DD sa o tina in lant minunile astea.Am vazut si eu ca au in compozitie margarina dar eu nu cred ca au chiar margarina ci vreun inlocuitor ceva.Nu cred ca ii afecteaza cu ceva mai ales ca nu ii dai in excesTati chiar era in patut la fata?
cuscra ,serialbastre cred ca si eu am lingurita ca a voastra...e de la disney?Si eu tot cam asa am dat pe 2 buc.
picky eu cred ca li se inatresc gingiile cand sunt dintosii aproape.Si Denis ma musca si "rascheteaza" biscuitii
cuscra la ora la care m-ai intrebat nu dormea teroristulAbia acu la 8 a adormitNu ne-a intepat la buci dar era cat p'aci sa o rog sa-i bage ceva in cur
ema frumos bai nene la voi la Iasi...eu nu am mai fost de cand eram in liceu si atunci nu stiam sa admir orasul...ma uitam dupa baieti...eu pe utlimile le-am luat in seama si am ajuns la concluzia ca ai baut tu si l-a durut capu' pe sotzbetivanca mica
anna mama felicitari de cantareala L-am cantari azi, 9600 g, cam putin......iar ai luat-o in coceni?Lasa bre copilu in pace daca nu da semne ca ar avea cevaFoarte tare unchiul tau...parca mi-l inchipui...Si tu te dai la nora'mea?Cred ca vreti sa va caftesc
serialbastre ne-am dus de control asa.E o clinica oarecum vis-a-vis de blocul meu unde e o pediatra super de treaba si buna(dupa parerea mea) si am convenit(cu mine insumi) sa merg in fiecare luna pana la 1 an.Ma simt mai linistita si imi raspunde la toate intrebarile cretine sau nu pe care le pun
reby ....mamiiiiii eu vreau tzitzi nu bomboane....merge?
picky certaret tare fimiu si pentru Miru ar sari la gatIl insor cu Miru ca mi-a zis Cuscra ca are zestre mareUnde sunt pozele?
yoanna eu ies zilnic afara daca nu bate vantul sau nu e umezeala(ceata/ploaie)
eumada vreau si eu dezmat dasta ca tine numai ca eu daca il duc undeva pe fimiu trebuie sa-i las si tzatzele si nu stiu cum sa facSi Denis a avut un puseu de crestere pe la 4 luni jumate si tot cam asa se comporta
buburuzo i-a trimiteti tu soata la munca si treci mai des pe la noi sa ne spui cum merge diversificarea
yoanna nu-l stii pe fimiu?Sunt convinsa ca da....atunci ce mai intrebi cine castiga?DENIS of course
picky foarte tari achizitiile.Ce misto olita are si capac.Mie nu mi se pare ca tine capul foarte aplecat,nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme....am vazut o bicicleta ergonomica...cam prafuita...e pe post de cuier?Am o prietena care ii punea la bb lapte in supica pt ca altfel nu o manca.Din experienta proprie nu stiu ce sa-ti spun ca nu am avut probleme

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Daniella, mai intai felicitari pt asa masuratori ...a mea e mica-mica pe langa flacauasul tau

lamureste-ma te rog...pt ce trebuie sa-i dai vit c?
fier ii dai 5 pic/zi 2 luni incontinuu?
pe langa astea ii mai dai si d3 si calciu?
sunt total in ceata, cred ca trebuie sa-i fac medicului o vizita...

Picky, incearca sa-i dau legumele amestecate cu iaurt; Nataliei ii plac mult asa...

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, o idee ar fi sa-i amesteci legumele cu iaurt sau branzica, ce-i place ei, astfel incat sa nu le mai simta pregnant gustul. Sau sa le pregatesti altfel decat piure, poate la cuptor cu ulei de masline si ceva arome (usturoi, rosii, busuioc...)
Am vazut pozele, foarte draguta olita si scaunele. Sa le stapaneasca sanatoasa, iar Stefi este o frumoasa si are un par Am vazut cum isi tine capul, asa sta cu el tot timpul?
Vladut adoarme daca stau langa el, se fataie prin pata, se ridica, il pun la loc, mai papa tzatzi...si tot asa pana adoarme.
Uite aici articolul legat de gemeni http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1927 Poate iti iese
Yioanna, Vladut nu a mers niciodata cu premergatorul, el a fost f iute la mers si nu am considerat necesar sa-l pun in premergator.
Vai ce cal frumos, vreau si eu! Iar Stefi este o bombonica dulce si frumoasa
Noi iesim zilnic afara, doar daca e ceata sau ploua f rau stam in casa.
Buburuza ce bine ca mai stim de voi Succes cu diversificarea si asteptam sa termine tati concediu ca sa intri mai des
Eumada, pai chiar ca dai petrecere. multumim de invitatie Sa pape sanatoasa papusica, posibil sa fie un puseu de crestere
Iry, multumim de bomboane, tare bune Felicitari pt kg
Andreea, eu am avut o perioada in care Vladut nu mai voia sa deschida gura la liburitele lui pt ca ii dadusem medicamente cu ele, asa ca i-am dat cu lingura de ciorba de inox, doar asa a acceptat sa pape. Acum am revenit la linguritele lui.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dana, felicitari pt paramentri! Denis e un dulce, asa dragi imi sunt copiii nazdravani, dar stiu ce inseamna pt parinti. Imi pare rau ca nu a vrut sa doarme, poate il supara ceva.
Nu ma cafti, doar o admir, ca e scumpa tare nora ta, ce sa-i fac...ca daca o luam asa ma dau si la fi-tu ca si de el mi-e tare drag
Alic, vitamina C se da in combinatie cu fierul pt fixarea lui in organism, ca altfel laptele imiedica asimilarea lui. Fierul de obicei asa se recomanda, in cure de 2-3 luni pt a fi eficient, abia dupa o luna si ceva se simte asimilarea si efectele lui. D3 se da mult timp de acum in colo, nu are legatura cu restul, in schimb calciul nu se da in timpul administrarii de fier. Acum daca fetele stiu altceva pot sa ma contrazica

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

daniella-aseara ma adormit ea pe mn,dar eu mama de terorici ce sunt m-am sculat si am fugit repede la computer,ca-mi era dor de voi,v-am scris ditamai carnatu si sa sters ,imi venea sa-mi dau palme.
Lasa fato exercitiile ,misca-te la mine,nu auzi ka am bomboane,sotului tau ii place sa aiba si el pe ce pune mana.
Nu uita!CIOCOLATA E MAI VALOROASA DECAT AMBALAJUL.
Emanouela-felicit pt masurat!
Ana-mama-ai dreptate,cred ca tu esti spiridus ai intrat pe gaura cheii si ai vaz mesajul innainte sa se stearga
Picky-ne bucuram ca sunteti bn
Lavinia-vad ca functioneaza,insa aseara a avut un maimutoi cu pik de par pe perna care dorm eu,e drept ka e pik kam chelios,dar nici eu nu mai sunt altfel decand ma jumuleste ea
toate fetele,mai citesc si revin

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Buna seara fete cucuiete!
Azi am avut musafiri, m-au vizitat colegii, li s-a facut dor de mine. Maia mi-a dormit 2 ore de amiaz si acum doarme de pe la 21.30,sa speram ca va dormi toata noaptea.
Multumesc pt.urari
Eva Maria de Eumada
lisa draga mea, dar pt.cine gatesti atata? pt.tot cartierul?
picki o jucarie noua pt. Stefi, olita , uff pb astea cu rinichi, tare naspa, waw o saptamana de travaliu , Doamne ce vremuri
serialbastre Maia papa biscuiti Pettit Beure
laviniap chiar nu stiu cata carnita ii dau, ca nu o cantaresc, asa o bucatica, sa zic cat o nuca, ce comparatie
anamama multumim pt. sugestii , uite poze cu tortul:
http://img42.imageshack.us/img42/4453/dsc05406p.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/9240/dsc05413l.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/730/dsc05408p.jpg
anamama eu am avut sarcina gemelara si un sac s-a absorbit, asa necajita am fost cand am aflat, ma obisnuisem ca sunt doi, ma uitam dupa gemeni,dupa carucioare, patuturi si cand am fost la control si mi-a spus paca a cazut cerul pe mine, bine ca nu au aparut complicatii si ca a fost totul ok.
alic merci pt. poze si eu eram interesata
deea felicitari, frumoase masuratori, chiar asa e,DD sa avem numai copii sanatosi
cris vazut dintisorii, ce crete are, sa-i pap bulanasele ei
picki draga, ce-am citi eu acolo, Doamne Fereste, bietele femei!
cris ce succes are Miru cu bulanele, tocmai am vazut ce a scris ramonap
trimit partea asta, sa nu am si eu vreo surpriza, sa o patesc si eu, ca iry

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gaitelor!!!!!!!!!nu mai poate omul sa tina pasul cu voi ..glumesc binentelesma bucur ca este comunicare
anna ,felicitari pentru greutatea flacauluide ce zici ca e putin??are kg varstei de 1 anisor,si oricum fiecare copil e unic din toate punctele de vedere,inclusv ca si ritm de crestere
serialbastre ar fi foat ok daca se uita de 2 ori,numai ca tipa in gura mare "uite cat costa??si o sa manance cu ele 4 luni si ce faci atunci?"O sa-i dau si cu cea de inox sa papedar acum ,fiind si alintat lu' mama si recunosc ca o sa-i fac aproape toate mofturileo las sa pape cu ce vrea ea,chiar daca o sa folosesca tacamuri din silicon pana la majorat
reby felicitari pentru kg printeseisi arunca la mine o cutie de bobo ca eu nu te refuz
picky oricat il crezi tu de ordonat programul nostru cu prichindeii,sa stii ca avem si zile in care se duce pe apa sambetei totul si te intrebi cu ce ai gresit in ziua aia.Inseamna ca Stefi e innebunita dupa mami si in special tzitzi o sa vezi ca mai incolo o sa iti dorescti programul de acuma si iubareala vostra si ea o sa fuga dupa baieti.teroriciul bea de mult timp din canita,dar asta nu o impiedica pe ea sa fie uda pana la piele si nici pe mine nu ma scuteste de a o schimba de la piele de cateva ori pe zideh,daca ea vrea sa bea singurica sa-mi arate ce tititza mare amDaca mai ai pozici cu pletosel,pune-ne si nouapls
yioanna nu iesim in fiecare zi din casa..mai ales in perioada asta cand asfaltul s-a inmuiat si ne trebuie cizme de pescar dar duminica am de gand sa o scot la plimbareala
eumada puseul asta e o crestere mai "fortata"ca sa zic asa In perioada aia,pitica ea manca de rupea si baga somn de bubuia,iar orele cands era treaza..ma teroriza la propriu
buburuza nu te-am uitat,cand ai timp intra si pe la no sa ne mai povestesti de ce faceti voi in timpul zilei
yioanna
picky foarte faine achizitiileimi plac foarte mult culorile si se vede ca si lu' Stefi ii place ce i-a luat mami si tati
cuscra manca-i-as eu boticul lui precipitos si curiozitatea luiasa Deniselsa stie d-na dr. cu cine are a facece grasan s-a facut aproape 10 kgUite acus o trimit pe mirunel sa il tina ocupat la noapte ca sa uitati ce pericol public ati avut azi
picky eu am incercat sa-i bag legumele la cuptor si ii plac ceva mai mult decat fierteproblema e ca s-ar putea sa o constipe,dar pentru asta este tzitzi lu' mami
cuscra naiba sa le ia de lingurite..sunt vezi cu albastrusi te rog sa-mi lasi ginerele in pace ca daca nu a desenat graffiti pe pereti,inseamna ca a fost foarte cuminte

BAi frate..daca mai poate omul sa se forumizeze in liniste..cred ca ii fac ochii sarmale la omul asta ca tare ma mai zoreste "hai odata,mai ai?vreau si eu!!!!!!!

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput