**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 12
alic spune:
neata!
Cris...pupam dintosul mic
...la mai multi dintisori sanatosi..
pun si eu niste poze...recunosc ca nu v-am aratat-o demult pe iubitzica mea
prima papusa
strungareata ![]()
am palarie noua
evidenta
rontai tot ce prind
floricica in tendinte
la bradutul de craciun
dintos vesel!
atata stiu sa fac cu olita
stau pe ganduri...
cadouri...
copacel
am nevoie si eu de-un scaun ca asta;)
aceasta-i familia-ntreaga...
o smecheruta
n-am mai rezistat...
m-am impodobit
de dimineata
la doctor
la plimbare
la plimbare 1
ii spuneam mosului ce cadouri vreau
gata! v-am zapacit! ![]()
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
emanouela spune:
anna ai incercat si dupa cefa sa facu sandwich???
sarumana

sarumana cris
....ne-am diistrat teribil aseara.....sugea din bucatita ai cu asa un sporrrr![]()
Evaaaaaaaaaaaa
dani3lla spune:
Neata mamici de teroristi,buburuze,buburuzoi si...copii cuminti![]()
lavinia eu ii dau apa cu canuta cu cioc si daca nu vrea asa ii dau din canuta normala....o gurita o inghite si 3 le da pe el
da merge
serialbastre atentie mare ca dopurile de plastic merg doar dupa 1 an iar cele de pluta de la 2 ani in sus![]()

lavinia eu ii dau petit beurre.Nu stiu cat gluten au dar la cat de rar ii dau nu cred ca e vreo problema.Nu stiu sa-ti spun cat(cantitativ) ii dau carnita.Pun o bucatica de cam 250gr in piureul de legume din care ii dau 3 zile
anna mama am salvat tot
bamsy impartiti-l voi frateste dar fara poza ca MORRRRRR ![]()

anna mama marfa melodia dar cred ca la mine s-ar potrivi la ultimul vers "sa ma joc cu ea" pt ca 1) habar nu are el de shoppinguiala acum si 2) uitasi fato ca e criza![]()

anna mama hai sa te "linistesc" am o prietena care are un baietel de 2 ni si 7 luni si cecrezi...cand il apuca vrea tzitzi.E asa dulce ca sta cu boticul la un san si cu mana o mangaie pe celalalt san
.Cand l-am vazut i-am zis "baiat mare stai in brate la mami si sugi?"...si stii ce a facut?S-a dat jos din brate si sugea din picioare.Am ras de m-am cocosat.Asa ca daca acum face urat ca nu-i dai sa vezi mai incolo...
alic 

sar'na.Maine merg la Cora poate gasesc acolo
deea felicitari de mauratori fatoooo

teroristul mic si ....Darian data viitoare cand intinde mami hainute sa faci la fel![]()
Da de ce ati facut asa tarziu vaccinul?
bucuta intepata
Mirunel mancati-as dintisorii tai de iepurici terorici

picky pai chiar e comico-horror ce ai patit tu dar citind mai departe despre Somaleze am ajuns la concluzia ca ce ti-a facut tie baba respectiva e pistol cu apa pe langa ce pateau Somalezele

ramona asa e si daca mai adaugam si "etichete,usi de cuptor,hartii,ziare "...era in culmea fericirii![]()
pisicuta cre stie sa cada
lisa hai ca m-am linistit fato
am crezut ca te mai mariti o data si nu ne chemi si pe noi la ospat
...ca la dar stim noi cum se fuge ca doar traim in Romania nu?![]()

emanouela hai stai linistita ca tot tu ai dat cafeaua (foarte buna de altfel)...la lisa sigur nu e ceasu cat scrie acolo ,adica 6:14...cred ca era vreo 10 seara cand a scris...nu-i asa lisa?
...dulce suzy aia ...vreau si eu

cuscra marfa de semnatura terorista
alic ete ca nu m-ai zapacit ba mai mult le-am descoperit pe alea de pe photobucket si le-am vazut pe toate ....sac

La multe lunite Evaaaaaaaa de eumada sa cresti mare,sanatoasa,voioasa si zglobie

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
cris_82 spune:
bamsy...felicitari pentru somnic

si asteptam pozele![]()

alic.......super pitica

seamana cu mami atat de bine![]()

cuscra....ce tare e piciul prietenei

intru mai tarziu ca terorista asta mica e TERORISTAAAAA
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 intru mai tarziu ca terorista asta mica e TERORISTAAAAA mami de brotac terorist MIRUNA(29 mai) ![]() ![]() http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/ Brotac Terorist |
CE COINCIDENTA DRACU CA SI EU MA CHINUI DE DOUA ORE SA-L ADORM PE PICI SI LA 4 TREBUIE SA FIM LA DR....PREVAD CA ADOARME LA 3 JUMATE

FUG SA-L MUFEZ POATE POATE

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
alic spune:
merci fetelor!
Dani, am uitata sa-ti spun ca eu le-am luat din carrefour si au costat pana in 12 lei 
(2 mai 2009)
Serialbastre spune:
Biscuitii astia picnic, pettit beurre au margarina si tare vroiam sa ma feresc, de asta intrebam de biscuiti. Azi dimineata i-am pus in mar+para 2 masurici de cereale, super bun a fost.
Azi-noapte s-a repetat minunea cu somnul, de pe 22.30-23 pana dimineata la 7. Ura!!!
Lavinia, nu am cantarit carnita, eu ii pun cam un cubulet cu latura de 2-3 cm. Am sa mai cresc portia incet-incet, abia de vreo 10 zile mancam si carnita.
Picky, dieta e cam asa: 3 zile produse animale, 3 zile produse vegetale, fara zahar, fainoase, paine, alcool, sucuri. Eu cred ca o dieta cauzeaza lapticului, dar a mea oricum nu mai bea decat de sete si nu mai suport sa nu incap in nici o pereche de pantaloni. Si ptr ca psihicul meu si asa e subrezit, prefer sa manance ea lapte praf dar sa aiba o mama intreaga la cap. Eu mereu am fost plinuta, dar deja nu ma mai suport. Vad ca am dat jos mai bine de 2 kg in vreo 10 zile. Ei, mai calc si eu ca omul pe langa, am mai mancat niste compot (cu zahar), niste nuca macinata amestecata cu zahar, sigur mai erau si alte interzise, dar nu-mi vin acum in minte.
Cris, avem lingurite la fel. Si dintisorii sunt frumosi ... ca niste perlute.
Alic, am vazut pozele. Mi-am adus aminte de Iasi, de tinerete ...![]()
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
alic spune:
Serialbastre, probabil ai facut facultatea in iasi...
am rasfoit putin a 8-a luna, e mortala asta http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/CEZARAILINCAAOptaLuna#5426304249545885586
am reusit sa incarc o particica din film...la rezolutie mai proasta, dar merge...
http://www.youtube.com/watch?v=TiudoNsMlL0
(2 mai 2009)
Picky_toto spune:
Salutare
Ma chinui de azi dimineata sa scriu un mesaj si sa citesc din urma dar nu am nici o sansa..am o printesa maraita care numai la mine in brate vrea, dar nici aici nu imi sta linistita, e ca un titirez plin de energie...asa ca va dati seama ce timp am eu ptr pc....unde sa mai zic ca sunt jucarii imprasiate peste tot, dar nu vrea deloc sa se joace cu ele...acum a venit putin tacsu de la bucatarie si sta 2 min cu ea pe pat pana se face mancarea....si stiti ce face? scuipa si comenteaza pe acolo....da' nu sta o clipa locului ....

Apropo la voi cand i-au dat dintisori la bebei se simtea in gingie tare, ca de vreo 3-4 zile strange mai tare de san si ma doare si poate sa muste din para, paine, mar, biscuite etc.....oare e pe cale sa apara vreun dintisor?!
Am citit si eu asa de la coada...
Alic vizionat pozele..cea cu palaria mi-a placut in mod deosebit...era frumos sa fi avut si ceva mancarica
...Nati a crescut mult si e o frumoasa...are niste ochii 
Serialbastre multam de dieta...de azi incepem si noi "dieta" acum la pranz legume fierte cu carbne de pui, diseara fructe...iar de dimineata ceva mai consistent...Sa vedem cat dam jos...numai ca nu as vrea sa cauzeze la laptic 
Cris vazut brotac terorist dintat
, da nu prea se vede bine..si in baita imi place, si cand il calarea pe tacsu, na sa nu doarma...acum fie vb intre noi...e mai inalta decat fiica mea.... si tare frumusica mai este...
Daniela na, ma bucur ca nu te-am speriat asa tare..da' din pacate asta pateau femeile din Somalia....
Bamsy felicitari ptr somnic
Emanouela, scuze cred ca am inteles eu gresit...da la faza ca in tara cezariana se face la cerere e naspa...poate e mai usor ptr doctor, cine stie...;si mai comod ptr mama, fara prea mari chinuri...
gata ca nu mai vrea deloc sa imi stea in brate.....e plina de energie...
incerc sa revin..
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
cris_82 spune:
cuscra............doarme teroristul tau???sa na aduci vesti de la dr. ..sper ca nu-i inteapa bucusoarele..
serialbastre...........sincer,nu am gasit nici o marca de biscuiti care sa nu contina margarina sau "grasimi vegetale hirogenate"..dar la cele bio chiar nu m-am mai uitat ca ma cam i-a cu lesinul cand vad 125g =9,8 ron

punguta de biscuitei.Daca-ti spun ca nu trece zi in care sa nu bag dulciuri in mine,ma crezi??altfel sunt total irascibila
.Multumim frumos
..cand am luat linguritele cred ca trebuia sa o chem pe cuscra cu SMURD-ul
soacra sa lesine din cauza pretului 2 buc=10 ron..eu le punem in cos,ea le arunca inapoi pe raft si comentatoare sportiva

...felicitari pentru somnicul fain

alic.....dupa ce s-o trezi si fi-mea..o sa ne uitam amandoua![]()

picky........cu siguranta micutei certarete i se poate sa-i iasa dintisorii
dar cu balutele cum stati..sunt ceva mai multe?Cu trasul in poza e de jale
toata ziua ranjeste fasolea la mine si-si expune dintisorii,dar cand vede aparatul sta cuminte si asteapta sa-i fac poza
,multam de aprecieri
dar a voastra e pletoasa

si a mea e aproape cheala
.O sa-ti trimit ceva pe mess sa vedem daca sta cumintica macar putin![]()

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist