**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 11
lisa79 spune:
:D nu e nunta,o data pe luna este masa lunara la biserica la noi si io fac pe bucatareasa acolo
,am sa pun poze sa vedeti.
Ana a mea nu a picat niciodata din pat,pe la vreo 8 luni am lasat-o singura 1 min si cand m=-am intors in camera Anusca galusca se intorsese pe burta si se dadea jos in picioare
.Acum daca plec nu imi mai e teama ca va pica.
Apropo de laptele praf,eu de la 2 luni i=am dat ultima masa de lapte praf,in timpul zilei san,bai ...dormea fiica mea de rupea patu
. avea 6 luni cand a dormit prima data de la 9 la 8 dimineata si de atunci tot asa doarme. acum chiar mai repede o culc,la max 20.0 e in pat si doarme pana la 7.30(ceas desteptar).
In legatura cu suzeta,folosim si noi,secretul nostru este ca i-am pus mai multe suzete in pat,si le gaseste singura si se culca inapoi. pana m-am prins de asta,ma trezea ca nu isi gasea suzeta
.
va pup pe toata si o zi buna sa aveti
Ana in concurs!
emanouela spune:
na ca mi-a luat-o inainte lisa
oricum....neataaaaaaaaaaaa

mai da ce spor aveti seara la scris....moamaaaaaa
dana...sa traiti, am inteles, nu nemai bagam![]()

...

Ramo...incerc acu sa fac pace....sper sa-mi iasa![]()

Picky....da, sunt sit si sit....eu nu ma refer la travalii de peste 14 ore cat e normal la prima nastere....ci la cele de pana in 14 ore...dar nu vreau sa intru in polemica cu asta....sunt sit si sit....sit cand chiar se impune o ceza si sit in care ea e la moft facuta, ca sa zica asa.
hehehe....da ce, nu mai fusesei la ambasada pana acum???
...nu vor fi probleme...va fi gata la timp....si noua ne-au zis 3 sapt si in 2 era gata. sunt ei cam scortosi, exceptand un consul al carui nume nu-l mai retin, dar nu-s rai.
bamsy no hai
, da ai grija sa nu patesti ca dana si sa suni pe la alte usi![]()
mai......traim in Rom, traim in Rom dar pretentii de europeni cat incape....mi-e sila de ce se intampla in tarisoara aia.......offffffffff
emanouela spune:
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5426490264684428642
IA UITATI CE SUZY AVEA DARIUS ASEARA![]()
eumada spune:
NEATA
Azi implinim cinci luni si a sarbatorit cu o serie de trei rostogoliri ca in iconitza de pe aici....a lucrat la calculator studiind facturile....le-a smotocit......si acu` vnjhjhjhjkjkhhfvgfc
adica discuta...
Si io sunt jucaria ei......
de nu se ,mai poate.......acu`comenteaza........vrea sa ne plimbam, dar a atacat mouseul, si nu intelege de ce nu-i incape in gura![]()

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Eva! Iti doresc sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume, Dumnezeu sa te aiba in paza lui!
Ema, ce bine ca ai dat cafea, am o nevoie! De dimineata bag sandwich maker-ul in priza, dupa ceva timp il deschid...ia sandwichul de unde nu-i
Pai care-i rostul aparatelor astea, nu sa faca sandwichuri? 
Ce pui frumos ai pus tu acolo, e superb
.
Cris, am vazut dintisori de terorista frumoasa. Ce dulce e cum papa ea 
Eumada, multumim Evei pt mesajele ei,
dulce fetita frumoasa si energica si sper sa petreaca frumos azi!
Yioanna, supa de dovleac, cum se face? Eu nu am mancat niciodata.
Ramona, cum a dormit Bia?
Deea, felicitari pt parametrii. Imi pare rau ca l-a durut vaccinul,
puiutul sa nu mai fie suparat.
Iry, nu mai fii sparici ca s-a sters mesajul. Noi stim ca ne pupai pe toate 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici,banuies ca a dat cineva cafeluta pana la ora asta,numai ca nu am ajuns inca la zi cu cititul![]()
Sa uram si La Multe Lunite inainte sarbatoritei zilei
Eva de eumada

sa cresti mare si frumoasa

bamsy cum a dormit Maia azi noapte?ufff,ca-mi faci tu mie cu dulciurile..deci azi se lasa cu inundatie in casa
evident ca de bale..hihihi
da...stie cam multe maimutica..stie si de cuptor,si de masina de spalat si de frigider ...

anna cred ca o sa-l fugaresti mai incolo sa-l prinzi pentru asemenea momente si el nu o sa mai vrea ca o sa-i stea gandul numnai la fete
ca o sugestie..de cate ori mancati,tineti-l si pe el la masa cu voi si ai sa vezi ca la un moment dat o sa capete interes pentru tot ce e de papica

deea te dadusem la disparuti
pupam bucuta intepata si ii dam bataie la tanti aia cu seringa ca a suparat baiatul
cegrasan lungan s-a facut
felicitari pentru cifre

Maimutica asta a mea ma gadila la picioare acuma ![]()
si se pare ca e cea mai mare disttractie a ei pe care a descoperit-o de ieri.Pe cine prinde,nu mai scapa daca nu e putin gadilat la degete

picky ce fetita mare ai tu acolo
bea laptic din cana?//bravo Stefi
mamaaaaaaa
[hel] ce sadism..daca stau bine si ma gandesc,cand eram mica am facut hepatita A si venisera toate babele de pe scara blocului la usa mamei si o innebuneau cu "taie copilul sub limba"
dar uite ca mama m-a lasat intreaga![]()

ramona
care bulane???/ca are BURLANE![]()
![]()
aoleuuuu,inca mai aveti programul asta sexy???? trist
pupam Bia mica sa se culce si ea mai devreme
yioanna inac te mai pompezi???felicitari pentru laptic

lisa ce somnic beton aveti

emanouela ha ha ha ..
ce haios e![]()

eumada si cica sa nu razi si cand esti supi de traznaile lor![]()
![]()

anna 
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
anna-mama spune:
Haha, bravo Miru, gadil-o pe mami bine la talpi
Cris, ms de sfat, dar nu merge
El sta cu mine cand mananc dintotdeauna, gusta absolut orice, chiar cere sa guste, masa lui de pranz e in fubctie de a noastra tocmai sa ne vada si pe noi, daca ii dam numai lui mananca si mai putin...in fine, oricum facem el mananca cate putin din toate, iar baza e laptele. Cred ca o sa manance doar dupa ce il intarc si atunci vor fi cateva zile tragice. Eu m-am consolat cu ideea ca macar papa cat sa-si ia necesarul din alimentele solide...
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
cris_82 spune:
anna si la noi tot laptele e baza
sa nu-ti spun cu ce scandal si tipete i-am scos lapticul de la masa care-i o dau la 17:30
..ba alaltaieri mi-a facut un scandal monstru de a urcat soacra sus si incerca sa ma ia la bani marunti ca sa-i dau bibele la copil.Bineteles ca am trimis-o la plimbare
.Nu te stresa,o sa ceara el singurel de mancare cand nu-i va mai tine lapticul de foame

A mea maimuta urlatoare a atipit ca de..e treaza de la 6:00,dar nu tine vrajeala mai mult de 20-30 min.
ce-i mult strica,nu?![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

cris_82 spune:
Sper sa-mi fi iesti semnatura![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
bamsy spune:
Neata!!!
Am intrat doar sa va spun ca am avut o noapte de vis, acum vrem sa iesim un pic afara,mi-a dormit de la 22 pana la 9.30, s-a trezit la 3 si la 7 pt. laptic. 

O sa intru la amiaz cand isi face somnicul, va pun si poze
.

mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg