**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 10
anna-mama spune:
Andreea, eu ii dat biscuiti de la Hipp, f gustosi, i-as manca eu.
Super, sper sa doarma si in noaptea asta la fel. Stiu ca laptele praf tine de foame, dar Vladut nu-l mananca nici de frica, doar cu orez sau gris.
Dana, imi place melodia pe care i-o canti lui Denis. Am si eu una pe care i-o cant de cate ori ne pregatim sa iesim afara: "Mergem la plimbare/ afara e soare/ merg cu mama mea/ sa-mi cumpere ceva!"
Deci pana acum suntem 2 patroane, pe criza asta ne incadram perfect cu circul ![]()
Carina,sper sa faca nani Maria la noapte. Trimit un ingeras sa aiba grija de ea si sa nu o mai supere nimic.
Lavi, tin pumnii sa doarma scumpicul tau.
Bamsy, abia astept tortul maine, imi fac acum antrenamentul cu ceva ciocolata.
fata sa faca nani
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
bamsy spune:
cris, emanouela traim in Ro, aici orice se poate![]()
anamama am pierut ceva? ce e cu gemeni?
fetelor, eu habar nu am cum sa intru in contul comun, de-asta nici nu indraznesc sa cer parola![]()
laviniap te inteleg perfect, in aceasi sit. suntem si noi
ramonap merci mult
, nu ma supar si mie mi se mai intampla sa sar unele randuri 
ma duc ca se maraie
mai scriu maine. noapte buna!!!!
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
anna-mama spune:
Bamsy, nu ai pierdut nimic, citisem eu un articol in care spunea ca femeile care alapteaza au sanse de 9 ori mai mari sa faca gemeni fata de cele care nu alapteaza. Si spuneam ca eu mai vreau sa am unul, dar gemeni....ar fi vai de mine 
Cris, fi-miu e ok ca si kg si dezvoltare, ca o suge pe ma-sa zi si noapte, dar mai are un pic si face un an si as fi vrut si eu sa puna pe primul loc mancarea solida, nu tzatzi
Si nu-ti spun ce urat face daca nu ii dau tzatzi cand vrea, sa nu stea cineva in calea lui ca e jale 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
alic spune:
Dani, scuza-ma de intarziere, uite cerealele:
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/Picture.jpg
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/Picture021.jpg
Serialbastre, astea-s fara gluten, fara zahar si fara lactoza...
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Deea_24 spune:
Hello fetelor,
Nah ca am apucat sa intru putin si la voi!
Tare imi e dor sa va citesc, sper ca apuc sa recuperez maine, daca gasesc cui sa il "plasez" putin pe Darian. ![]()
Am facut si noi vaccinul de 6 luni la aproape 9 luni... a plans mititelul foarte mult de imi tremurau mainile cand a trebuit sa il imbrac... e groaznic sa iti vezi copilul suferind! 

si cand ma gandesc ca e doar un vaccin imi vine sa 

Off, off... Ii multumesc bunului Dumnezeu ca ne-a ferit de greutati si sper sa fie tot asa si de acum inainte! La fel doresc pentru toti copilasii nostri!
Darian este foarte activ, zilele trecute mi-a daramat masa de uscat haine... am crezut ca incremenesc
si eram acolo langa el..
Avem 10 kg si 72 cm.
DanaMi am vazut ca sunteti iar internate! Offff, imi pare asa de rau 
Ma tot intreb cum e posibil sa ajungem sa ne internam copii pentru tratament si cand speram ca am scapat de probleme sa ajunga iar in spital pentru un virus luat de acolo! Este groaznic!
Multa sanatate!
la toti! Va pupam dulce, dulce!

Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
cris_82 spune:
gata si pozele ...si vampirica e pe acolo pe undeva![]()
http://picasaweb.google.ro/cris8209/DeLa7LuniInSus#
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Picky_toto spune:
Partea a doua:
In primul rand, inainte sa trec la altele, vreau sa urez La mai multe lunite sarbatoritelor de astazi:
Maia Riana
buburuza de Bamsy
Antonia Maria
buburuza de Miruta
Sa cresteti mari, sanatoase si mumoase.....
De' nu am vrut sa treaca ziua fara sa urez toate cele bune la printese ![]()
Asa acum revein:
Eumada, nici a ta nu mai prefera lapticul? off, ce iti e cu mofturile puilor
...pe mine ieri m-a vazut ca beau lapte dintr-un pahar si i-am dat si ei sa guste...ca deh poftea si vreau sa spun ca i-a placut ff mult, daca i-as fi pus intr-o sticla nu s-ar fi saturat sa bea
...dar deocamdata ramanem la tatzi...
Ramona, sa stii ca eu am inteles tot ce a scris Bianca..;
...deh e bebeluseasca, nu?!![]()
Lavinia bine ai venit in clubul mamicilor cu bebei cazuti din pat
...de multe ori stau si ma gandesc daca e vreun bebe care nu a facut cunostinta cu podeaua astfel.
Serialbastre despre ce dieta vb? Mai multe explicatii te rog, ca soata si eu vrem sa ne apucam de slabit
Da acum e pe bune..ma baga la legume fierte si fructe(oare cauzeaza la laptic?)
Scuze de pofta cu inghetata, nu a fost cu intentie 
Daniela multam ptr sfatul legat de fata
Aaaa, cu crestatul pe spate?! Pai e poveste lunga, deh cred ca nu e pusa pe lista de "babe" ca nu oricine o practica, trebuia sa fi meseriasa la acest lucru
...acum nu stiu daca mai traiesc babele care faceau astfel de mutilari, da pe timpuri erau...Deh cica eu cand eram mica plangeam tot timpul, ma incordam si ma invineteam (poate erau colici....uite am uitat sa o intreb pe maica mea de lucrul asta)si nu suportam sa fiu atinsa pe spate, intre omoplati..Asa ca s-a luat legatura cu o baba, ca deh leacurile babesti erau la moda..si a venit aia cu o lama si a inceput sa ma taie pe spate(mici incizii) cam 8 la nr.
..maica mea a zis ca trebuia sa mai imi faca, ca sa imi scoata sangele de drac din mine (precizez ca si ea are 16-18 taieturi pe spate)La doctor daca mergea ma taia sub limba...da uite ca nu am stat sa imi bat capul cu chestia asta daca e sa nu reala
Acum se observa doar daca te uiti atent...sau cand sunt brozata....mie sincer mi se pare un gen de comic horror....dar de' daca ascultai de doctori riscai sa iti moara copilul, daca te luai dupa babe...cam tot pe acolo..stii era ceva de genul cum se practca in Somalia pe vremuri, le taiau la fete organele genitale (tot o baba cu lama) le cuseau la loc(cica asa le faceau mai virgine decat erau si nu exista riscul sa isi insele barbatul, ptr ca ele nu mai simteau placerea)apoi le lasau legate de picioare timp de 2 sapt la un copac departe de casa cu mancare si apa...traiau singure si nu se infecta rana, ok, mureau asta era....se mai practica circumcizia si in zilele noastre in Somalia dar in sate mai uitate de Dzeu, ca acum e interzisa de lege, aceasta mutilare...na' ca am deviat de la subiect 
..Sper ca nu te-am speriat 
![]()
Bamsy nu suna rau mancarea ta chinezeasca
...ia ca poate voi pune si eu in practica...Asa intr-un weekend cand am dezlegare de la sot![]()
Lavinia, da, kiwi galben...nu se gaseste acolo?
Alic legat de ciocolata de casa..Mmmm ce as mai manca si eu, ca nu am mai gustat de cand eram prin generala si facea mama mai in fiecare weekend...
Deh da semne fiica mea ca ii e foame..Deci trebuie sa fug la ea ca altfel mi se trezeste...daca nu mai reusesc sa ajung azi la pc...va urez noapte buna si maine sper sa reusesc sa recuperez (sunt la pag 4...deci un ncercati sa ajungeti la 20 va rog eu ![]()
)
Va pupic!
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
Ramona.P spune:
Buna seara!
Cris ...maxim am zis!!!!Atat de mult imi place de Miru Iepurasu si vreau sa ti-o pupacesc mult pe bulanele alea 
Picky...Bia mea a facut cunostiinta abea acu 2 zile...fix la 7 luni cu podeaua,dar un stil....de nu se poate.Ea cica nu a cazut...s-a dat singura jos (asta scriu sa ma dau eu mare...ca ea de fapt s-a rostogolit pana a cazut).Deci s-a dat jos -a se citi"a cazut"-in picioare,dreapta,intre pat,noptiera si un taburel....care formau un "U"...cat sa incapa ea...eu disperata sa o controlez si ea radea de se prapadea

Dana.... si ce ritm are melodia?Sau de fapt...chiar nu conteaza....cred ca daca`i zicei : copac,avion,matura,colac,Miruna, elastic ,parfum" ...tot era fff fericit...ca doar era vb si de Miru ![]()
Offf...s-a trezit mandra.Urmeaza joaca 2-3 ore...si apoi somnicul de noapte...asta-i programu nostru 

yioanna_s spune:
cuscra: uau,nu ...a cazut din pat,,si cum e?haaaaaaaaahhhha,ma bucur ca a invatat ceva de la Stefania!il prosteste cum vrea ea
...si is bune?la noi nu se mai vede nici un scris pe ele asa uzate is,mai ales la paturica de somn cu care doarme ea
.Sant bn,ce sa-ti zic ca dupa ce am ajuns la baie am simtit k vine Mosu',asta era vina,dar ce durere de parca nasteam
...voi ce mai ziceti?cum sunteti?
dani3lla:sant bn cum scriam mai sus o alarma falsa...
cris:bn doarme si bandita ta...si ce bunatati ii face mama,ms de retete
alic:schimba-le si vezi poate gasesti ceva pe placul ei,eu nu sh cate am tot schimbat si tot cele de orez le papa mai bn...asa k dak nu eu zi ca da poti incerca,si dr a zis ca ultima sansa ar fi cel de 1.5 % grasime.uu ce bn doarme si a ta.dar doarme destul de tarziu..?!
lisa: bn v-am gasit la concurs..f draguta poza
anna:bn reteta am notat...pitica mea papat azi supa de dovleac facuta pt mn bineinteles
...nu era sarata
basmy :pupam vanataia sa treaca repede si sa nu se mai repete.
picky:m-am asteptat l araspunsul asta leg de capusor...bn k e bn piticuta mea draga...sper in continuare sa fie doar o joaca de a ei
felicitari pt kg.
dana: multa sanatate si imi pare nespus de rau k ati ajuns din nou la sp si cu alte probleme,sa se rupa odat alantul asta de rele
reby:hahaha eu is patita cu cantarul ..idem patesc si eu cu al meu,imi vine sa-l arunc pe geam
mi-a zis dr. sa-i dau dupa 7 l ficat
eumada:credeam ca doar eu sant jucarie pt bb,dar vad k te numeri si u.fii mea nu se joaca singura ce eu cu jucariile si ea cu mn,frumos nu?
mara:felicitari pt mersul in 4 labute
la multe lunite cu m sanatate si fericire ANTONIA MARIA
cris:la mn s-a simtit cutremur,am crezut k e de la cuscra
revin di urma cu cititul k trebuie sa ma pompez si dupa sa pap
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
reby-iry spune:
fetele,eu innebunesc pana acum am scris si mi sa sters 

,mai scriu maine ka nu mai pot,imi vine sa urluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,va poop pana atunci
reby-iry