MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
maya_m spune:
montiniacelor...e luni e zi de raport ...m-am scapat de un 1/2 kg...arata 82,5...avand in vedere faptul ca zilele de gripa=zile de abateri totale .. e multumitor..azi se repeta meniul de ieri adica
MD-branzica de vaca cu iaurt si mararP- ciorba a la grec C-friptura de pui cu garnitura de broccoli...plus fructele dintre mese fara de care nu potMELANY pt. decizia de-a renunta la tigareta...ambitie multa
andanii spune:
melany felicitarile mele pentru fumat si sa dea dumnezeu sa ajungi sa declari: am un an de cand nu mai fumez, sau ca si mine .... am sase ani de cand nu mai fumez ce bine ma simt ... doamne ce fain e sa nu mai fi dependenta de un drog
maya felicitari e f bine
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Monnvas spune:
Aoleo, azi e zi de raport. Io tot in ritmul de melc: -0,5 kg. Acum is la 53 (ieri am pacatuit... asa ca s-a mai modificat afisajul cantarului in mod necorespunzator).
Azi:
md: omleta cu smantana, cascaval
d: ciorba de vacuta, conopida cu carnita
c: iaurt
Cam multe lipide azi, dar ieri am avut musafiri si am fost harnica asa ca azi...
Sa vedem rapoarte cat mai bune azi!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Somleac spune:
Neata
STAGNARE scrie pe fruntea mea. Bine ca nu-i mai rau ca saptamana trecuta nu-s de ce s-a urcat subit acul cantarului cu 1 kg. Asa ca eu tot la 68 kg.
Puisorule multa sanatate sotului tau. Pana la urma am facut din naut un fel de pireu ca si garnitura.A iesit super si ce ma bucura mai tare e ca le-a placut si pruncilor. Am vrut sa fac falafele dar din cauza ca mi s-au aratat o gramada de drumuri neprevazute am renuntat. Tu in mancarea aia ai lasat nautul asa boabe?
Melany iti tin pumnii sa reusesti . Este o mare incercare dar merita.
Ieri am fost la Orshaza la scalda si acolo m-am porcit. Am mancat prima data dupa nici eu nu mai stiu cate luni cartofi. Aratau foarte bine si nici nu am prea avut ce alte garnituri sa aleg. Oricum nu am fost tare incantata de ei, asa ca voi putea trai in continuare fara cartofi. Am mai servit si o portie mare de dulce , ceva specific de-a lor yami
Meniul de azi:
Md pomelo la trezire
branza cu ardei si sunca
P conopida cu orez la cuptor
C spaghete cu sos de rosii probabil.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
melany72 spune:
Fetele, ma tin tare.Daca as avea tigari poate as trage una.Dar nu am pt ca nu-mi cumpar.
Azi am mancat musli bio cu sana.
Dar vad ca s-a anuntat ziua unui coleg.Sa vedem ce aleg...
Azi fac iar 5 km pe banda.Am deja 33.5 km de cand m-am apucat.
Am si alergat din astia cam jumate.
Catalishka spune:
Dau si io raport...78 , dupa ce sapta trecuta reusisem sa vad 77.5, dar mi se trage de la multiplele abateri din week end...asta e, cand vine mama se lasa cu abateri, da data viitoare cand o veni, nu o mai las sa intre la mine in casa cu mancaruri ne monti ....
Intrebare: este posibil ca dupa abaterile de revelion, adik care au durat aproape o sapta jumate, sa scad mai greu sau ma rog, sa stagnez, ca desi am mancat monti dupa revelion, am scazut ffffff lent.
O saptamana de vis va urez...
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
valentinag spune:
Buna fetele!
Stagnare la mine,bine macar ca nu m-am mai ingrasat
Roxana,ma bag si eu cu tine saptamana asta la 1-1-1.Azi fructe.
O saptamana usoara si cu multe kile in minus!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Roxana,ma bag si eu cu tine saptamana asta la 1-1-1.Azi fructe. |
stiam eu ca esti cu mine - eu azi - legume
maine - lactate.
sanse spune:
Am si eu un - 0,3kg In ritmul asta....
Fetelor m-as baga si eu la un disociat dar mi-e teama sa nu pun la loc dupa...Voi ati mai incercat?
melany si eu m-am lasat de fumat de 6 ani .Cred ca-i cea mai buna fapta a mea Sa nu te dai batuta
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
eu nici nu m-am cantarit azi dimineata , sunt in asteptare de rusi, ma simt ca un balon ... astept sa explodez
ce sa va mai zic ... am mancat la clementine azi de numa, sa nu mai rontai alte chestiuni
o seara buna va doresc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"