MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andanii, sa treaca rusii repede (si sa vina nemtii)

Valentina, Roxana, io am tinut disociat: legume-lactate-fructe-carne. In prima saptamana am dat jos 2 kg, in urmatoarea 1 si in a 3-a... stagnare. Asa ca am intrerupt si am pus 1 kil la loc. Apoi am tinut ritmul 1 sapt disociat - 1 sapt mancat normal sau chiar , asa ca dadeam jos 2, puneam 1, deci media era de 1 kil la 2 saptamani. Problema e ca simteam ca ma roade stomacul, desi cantitativ nu mancam putin, si cand m-am trezit cu o hiperaciditate am renuntat si am trecut la Monti. Per total, disociatul a aruncat vreo 6 kile de pe mine. Morala: e eficient, dar se pune repede la loc dupa. Aaaa, si aciditatea aia cred ca avea urmatoarea cauza: pana seara nu mai aveam chef de aceeasi mancare, asa ca bagam apa si ma culcam asa.

Si cand m-am apucat de Monti am gasit acelasi ritm: aprox. 500g pe saptamana. Nu e mult, dar si cu disociatul cam tot acolo ajungeam.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Monnvas atunci cand ai intrerupt disociatul ai papat normal sau Monty?
Ai mai slabit cu Monty dupa aceea?

Multumesc

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Mai fetelor...nu va mai dati peste cap cu disocierea.

SI Monty face disociere destul...nu cred ca e cazul sa fortati mai mult.

ANdanii, lasa clementinele alea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Buna seara,doamnelor!

Raportez si eu,deja resemnata,cantarirea: 63kg dupa ce saptamana trecuta mi-a aratat si 61,5 si jur ca tot ca un caine am suferind abtinandu-ma de la toate bunatatile.Simt ca ma chinui degeaba.Plus ca in fiecare zi fac si cca 1 ora de mers alert pe banda.
In alta ordine de indei,am facut sambata checul monti http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=24482&pid=816610&mode=threaded&start=#entry816610
si a fost DELICOS!!!!!! Am folosit in loc de 5 linguri de aspartam,4.
Am si inlocuit micul dejun si pranzul cu cate o felie de chec.Nu am crezut ca poate fi atat de buuuun!

Azi am papat asa:
MD:wasa+gem dietetic
P:2-3 biscuiti hipo
C:putin piept de pui la gratar+1 felie de cascaval+sparanghel pe gratar.

Am 2 intrebari:
1-am luat faina de alune de padure.Este si ea monti?Se poate folosi lafel ca cea de migdale,nu?
2-E pacat daca inlocuiesc o masa cu un desert monti? Cand se mananca defapt deserturile Monti? Mie mi-ar conveni sa inlocuiesc o masa cu o felie de chec monti.

Melany , nu te lasa!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
EU raportez 73 kg.
Si mancat cu abateri pe ici pe colo. O sa fiu mai stricta sa slabesc mai bine, dar oricum target-ul meu e 0,5 kg/sapt. Nu de alta, dar altfel cica toxinele din grasimile arse intra in laptele pt bb..........Si nu vreau asta, mai ales cat inca mananca aproape numai late de la mine.
Azi:
D: paine neagra+ cafea+lapte
P: Pui cu smantana si pasta de peste
C pasta de peste (ca asta mi-a ramas de la pranz)+ branza?
Ufff, acum le fac gogosi la pitici si tb sa stau deoparte!
Anelize, cred ca desertul Monti ar trebui sa inlocuiasca o masa glucidica. SI daca e chiar Monti desertul tau, zic eu (sa ma corecteze fetele) ca poti manca si mai mult de o feliuta.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Raportez 63, 5.

Nu e nici "prea, prea" da' nici "foarte, foarte"; are tata o vorba: las' ca-i bine asa rau!

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nush cine intreba de pui cu naut. Io am facut reteta asta si e :

http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/20644/Mermez-pui-cu-naut/

Dupa disociat am facut pauza o saptamana si apoi Monti. La inceput - vreo sapt - n-am dat jos nimic, dar nici nu am respectat 100% indicatiile ca inca nu citisem toata cartea. Apoi am dat tot in ritmul melcului cate 0,5 pe saptamana.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Monica, si mie imi place mermezul foarte tare

Somleac, nautul e fiert si il las asa boabe. Sa stii ca e o mancare delicioasa si consistenta. Pitica mea e innebunita dupa ea

Roxana, ai dreptate cu somonul, dar ma gandesc sa inlocuiesc cu fructoza?

Anelize, ma bucur ca ti-a placut checul. Poti inlocui o masa cu chec dar cu cateva rezerve: nu e prea sanatos aspartamul asta si monti zice ca trei luni de la inceputul dietei e recomandat sa nu se consume dulciuri ca sa se regleze secretia de insulina. Iar faina de alune e monti.

Roxana, Vali, nu mai bine tineti monti mai cu strictete? Adica portii mai mici si alimente doar cu IG sub 35? E doar o idee

Catalishka, eu cred ca slabesti mai greu datorita abaterilor. Oricum monti ca la carte e o dieta mult mai stricta decat ce tinem noi . Numai ca noi o facem mai suportabila cu paine montificata,fructoza si alte artficii. Multumirea maxima cu aceasta dieta e ca am invatat multe lucruri despre mancatul sanatos

Felicitari fetelor care au slabit . Keep going Am reusit sa scap de un kg deci am ajuns la 53

Meniu ieri:
MD: salata de alge cu somon, camembert si castravete
P: mancare chinezeasca( eram in mall )
C: trei feliute mici de pastrama de vita cu rosie si o felie de paine de secara

Offtopic,ieri am avut o zi groaznic de grea, o multime de alergatura dar cum in tot raul e si un bine am ajuns la DM din Real si mi-am cumparat asa: ulei de rapita,unt de arahide bio, sos pesto bio, clepsidra de 3 minute pt spalatul pe dinti si ceva plasturi pt puncte negre. Accidental am ajuns si la magazinul bio de unde am agatat un ceai de rooibos si portocale, o crema de branza si piesa de rezistenta : pastrama de vita bio. Dar a costat de m-a indoit: 30 ron o jumatate de kg . Adevarul adevarat e ca e super gustoasa dar mult prea scumpa pt cosul zilnic.

Azi nu stiu inca meniu dar ma gandesc sa imi fac niste paste integrale cu sos pesto si fructe de mare. Stiu ca nu e conforma reteta dar ma gandesc ca sunt numai grasimi bune

Trebuie sa merg si cu fetita la pediatru ca tuseste rau, azinoapte a si ragusit si a facut un pic de febra . Mie groaza numai sa nu ii dea antibiotic ca pana acum nu a mai luat

Doamne, ce limbarnita am avut in dimineata asta. Daca tot m-am trezit la 4 jumate

Va pup si o zi faina sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui melany72

de ce sa las clementinele ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:
citat din mesajul lui melany72

de ce sa las clementinele ????

Nu de tot, dar nu manca numai de alea am vrut sa zic...

Ce IG au?

Mergi la inceput