MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anelize Buna seara,doamnelor! Raportez si eu,deja resemnata,cantarirea: 63kg dupa ce saptamana trecuta mi-a aratat si 61,5 si jur ca tot ca un caine am suferind abtinandu-ma de la toate bunatatile.Simt ca ma chinui degeaba.Plus ca in fiecare zi fac si cca 1 ora de mers alert pe banda. .......... Melany , nu te lasa!!!!!!!!!!!!!!! |
Nu abandona, orice ar fi nu abandona!!
Merci de incurajari.
melany72 spune:
citat din mesajul lui puisorul Monica, si mie imi place mermezul foarte tare Somleac, nautul e fiert si il las asa boabe. Sa stii ca e o mancare delicioasa si consistenta. Pitica mea e innebunita dupa ea Roxana, ai dreptate cu somonul, dar ma gandesc sa inlocuiesc cu fructoza? Anelize, ma bucur ca ti-a placut checul. Poti inlocui o masa cu chec dar cu cateva rezerve: nu e prea sanatos aspartamul asta si monti zice ca trei luni de la inceputul dietei e recomandat sa nu se consume dulciuri ca sa se regleze secretia de insulina. Iar faina de alune e monti. Roxana, Vali, nu mai bine tineti monti mai cu strictete? Adica portii mai mici si alimente doar cu IG sub 35? E doar o idee Catalishka, eu cred ca slabesti mai greu datorita abaterilor. Oricum monti ca la carte e o dieta mult mai stricta decat ce tinem noi . Numai ca noi o facem mai suportabila cu paine montificata,fructoza si alte artficii. Multumirea maxima cu aceasta dieta e ca am invatat multe lucruri despre mancatul sanatos Felicitari fetelor care au slabit . Keep going Am reusit sa scap de un kg deci am ajuns la 53 Meniu ieri: MD: salata de alge cu somon, camembert si castravete P: mancare chinezeasca( eram in mall ) C: trei feliute mici de pastrama de vita cu rosie si o felie de paine de secara Offtopic,ieri am avut o zi groaznic de grea, o multime de alergatura dar cum in tot raul e si un bine am ajuns la DM din Real si mi-am cumparat asa: ulei de rapita,unt de arahide bio, sos pesto bio, clepsidra de 3 minute pt spalatul pe dinti si ceva plasturi pt puncte negre. Accidental am ajuns si la magazinul bio de unde am agatat un ceai de rooibos si portocale, o crema de branza si piesa de rezistenta : pastrama de vita bio. Dar a costat de m-a indoit: 30 ron o jumatate de kg . Adevarul adevarat e ca e super gustoasa dar mult prea scumpa pt cosul zilnic. Azi nu stiu inca meniu dar ma gandesc sa imi fac niste paste integrale cu sos pesto si fructe de mare. Stiu ca nu e conforma reteta dar ma gandesc ca sunt numai grasimi bune Trebuie sa merg si cu fetita la pediatru ca tuseste rau, azinoapte a si ragusit si a facut un pic de febra . Mie groaza numai sa nu ii dea antibiotic ca pana acum nu a mai luat Doamne, ce limbarnita am avut in dimineata asta. Daca tot m-am trezit la 4 jumate Va pup si o zi faina sa aveti Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
Sanatate fetitei!!
Imi place ca ii dai sa manance bunatati sanatoase.Si eu incerc sa o invat pe a mea tot asa.
Eu am inceput sa-i dau 3-4 dimineti pe saptamana fulgi integrali cu sana/chefir.II place si e bine si pt intestinele ei.se pare ca seamana cam ca mine, deci trebuie sa avem grija. Plus aportul de fibre+vit B...etc
O zi buna tuturor.
roxanaz spune:
neata slabutelor!
citat din mesajul lui sanse Fetelor m-as baga si eu la un disociat dar mi-e teama sa nu pun la loc dupa...Voi ati mai incercat? |
sanse eu zau ca am nevoie de un boost. si de sambata cand termin disociatul o iau frumos inapoi la Monti. cate putin ca sa nu pun totul la loc.
azi am zi de lactate: almette, branza slaba, iaurt... chiar e ok ziua asta!
Monica, nu tin asa mult. ca se obisnuieste iar organismul fara mancare si nu dau nimic jos, ca la daneza . e excelent 500g pe saptamana cu Monti, zau! ca stii ca mananci sanatos.. si nu se pune la loc.
Anelize, stiu ca Monti zice sa mananci normal la o masa - daca o inlocuiesti cu desertul iti creste iar rezistenta la insulina. as zice sa mananci o felie de chec dupa masa. de faina de alune nu stiu.
Puisorule, io zic ca mai bine il faci cu zahar, asa cum trebuie, si mananci o felie, o treci la abatere si gata . e prea bun ca sa il ametesti cu fructoza aia. si scapa de sentimentul de vinovatie, stii ca asa zice Monti. sanatate multa mandrutei tale!
gata, fug la trebi. sa aveti o zi buna!
maya_m spune:
'neata buna
sanatate muulta puiului de PUISOR ,ai grija sa nu fie o laringita ca e tare periculoasa la copii mici....pe ANDANII o inteleg perfect si noi avem o slabiciune pt. clementine si portocale ...sunt ca semintele -nu te opresti pana nu le terminimeniul de aziMD-omleta cu carnati de casaP-iahnie de fasole cu ciolan afumatC-salata de vinete...plus fructele obligatorii dintre mesedaca ma gandesc bine cam ''afumat ''e meniul de azi
anelize spune:
Buna ziua!
Eu m-am tot gandit si,vazand ca nici un regim nu da rezultate,cred ca ar fi cazul sa consult un nutritionist,sa imi fac un set de analize si sa imi dea un meniu.Macar sa am cui sa reprosez ca nu am slabit...doar ca nu stiu nici unul...
Va jur ca nu sunt genul care sa triseze la papa si sa ascunda.Cat si ce va zic aia mananc.Nu mi se pare normal sa nu slabesc. Plus ca ma si "dau" pe banda.
Ma simt mai bine de cand tin monti,sunt mai usoara,dar atat.Cantarul ala se incapataneaza sa nu scada.Cateodata chiar imi vine sa il arunc pe geam.Noroc ca e departe fereastra de cantar si pana ajung ma razgandesc. Just kidding.
Melany,vreau sa aud ca azi e a 4-a zi fara fumuri!!!!!!!!!!!
maya_m spune:
citat din mesajul lui anelize Buna ziua! Eu m-am tot gandit si,vazand ca nici un regim nu da rezultate,cred ca ar fi cazul sa consult un nutritionist,sa imi fac un set de analize si sa imi dea un meniu.Macar sa am cui sa reprosez ca nu am slabit...doar ca nu stiu nici unul... Va jur ca nu sunt genul care sa triseze la papa si sa ascunda.Cat si ce va zic aia mananc.Nu mi se pare normal sa nu slabesc. Plus ca ma si "dau" pe banda. Ma simt mai bine de cand tin monti,sunt mai usoara,dar atat.Cantarul ala se incapataneaza sa nu scada.Cateodata chiar imi vine sa il arunc pe geam.Noroc ca e departe fereastra de cantar si pana ajung ma razgandesc. |
sanse spune:
Monnvas eu ma refeream la perioada cand spui ca te-ai ingrasat dupa disociat.Tineai Monty sau ai avut perioada de papat liber ?
roxanaz voi cum tineti ? 4 zile 1-2 ture?
Tu ai mai tinut disociat combinat cu monty?
melany72 poti incerca si cu plasturii antifumat.Sunt bunicei...I-ti mai trec nervii
Meniu:
md:omleta 2 oua cu ceapa verde si ardei gras
p:Pulpa pui la cuptor cu salata verde
c:putina ciorbita de fasole cu afumatura
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
melany72 spune:
citat din mesajul lui sanse melany72 poti incerca si cu plasturii antifumat.Sunt bunicei...I-ti mai trec nervii Meniu: md:omleta 2 oua cu ceapa verde si ardei gras p:Pulpa pui la cuptor cu salata verde c:putina ciorbita de fasole cu afumatura |
Nu nicotina imi lipseste ci socializarea de dimineata de la cafea, dar deocamdata rezist bine.Nici nu ma bag la discutii cand imi iau apa pt ceai sau cafeaua.
Dezavantajul e ca stau mult mai mult, fara pauza cu ochii in calculator.
Frumos meniu..
melany72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya_m
|
AI dreptate, fiecare slabeste pe perioade.Eu de ex ma bazez pe iarna ca sa dau jos.Vara ma tenteaza mai multe fructe plus inghetata!!
Nu nutritionistul te face sa slabesti ci disciplina impusa.Cand dai niste banuti la un nutritionist ca sa-ti spuna ce sa bagi in gura parca te ustura sa o dai in bara.Asta e conceptia mea despre mersul la nutritionist.