MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

melany, eu imi cumpar dulciurile, eu mi le ascund...eu mi le caut noaptea si le gasesc

(dar sunt multumita de mine, ca am renuntat la alea pe care le tineam in masina si de care eram dependenta rau! am renuntat = nu au mai avut pe stoc la magazinul de unde luam si acum nu ma mai apropii de magazin!; alea erausi serveam multe rau de tot; deci eu sunt Ok cu obiectivul: sa reduc cu 75% dulciurile dar nu stiu pentru cat timp).

nu stiu daca am luat-o razna, dar am inceput sa lucrez cu fraze de-alea din carti. stiti cum ne invata sa gandim pozitiv, sa incepem sa vorbim dimineata in oglinda "sunt frumoasa si desteapta si merit tot ce-i mai bun in lumea asta"? ei bine, asa am inceput eu seara de seara - ca atunci cred ca apar ispitele la toata lumea- sa-mi spun: "foamea este sanatoasa, si asa un sentiment de stomac ros de putina foame e cel mai placut sentiment din lume"; si culmea ca merge tot asa fac si cu dulciurile. imi zic "nu imi este pofta de X, imi este pofta doar de un somn zdravan" - la asta mai am de lucrat, ca nu cred o iota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

poate facem o firma de transporturi!

melany, am uitat sa te felicit pentru operatiunea tigareta!

andanii, in legatura cu sala; daca nu poti ajunge si n-ai tragere de inima nici nici pentru homesport, eu zic sa-ti scoti momentan din cap treaba cu sportul. adica focusare maxima pe monti, cantitati si kg. bilic recomanda in cartea ei sa nu tii dieta si sa te apuci si de sport in acelasi timp. ca mai bine iti atingi obiectivul in kg mai intai, si apoi tonifiezi,energizezi si mentii rezultatele cu sport. stiu ca esti iubitoare de sala, si vad si eu cum ma simt psihic dupa 1 ora de sport, deci iti inteleg durerea. dar ma gandesc ca decat sa-ti faci ganduri mereu si sa suferi, mai bine inchizi subiectul sala cu lacatul si mergi cu toate panzele sus pe regim monti. apoi nu stiu cum stai tu cu alergatul - dar o sedinta de 15-20min de alergat, seara, pe zapada, face minuni la psihic!

rivali, cola nu e buna! nici la greutate, nici la sanatate. eu m-am lasat de ea acum mai bine de 6 ani (mai beau de 2 ori/an in combinatie cu porumb fiert, in rest nu simt lipsa ei deloc) mai bine mananca 2 buc de ciocolata din frigider. eu asa as face...altfel mi se acumuleaza pofta si mananc mai multa cand intr-un final cedez.

Daaa, stau fara tigara..

Andanii buna idea YMCA-elei (ce-am scos-o pįsta!!!!)

Cum vine cola cu porumb fiert? E o masa de detox...ca ma gandesc ca te ia burta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

melany, eu imi cumpar dulciurile, eu mi le ascund...eu mi le caut noaptea si le gasesc

(dar sunt multumita de mine, ca am renuntat la alea pe care le tineam in masina si de care eram dependenta rau! am renuntat = nu au mai avut pe stoc la magazinul de unde luam si acum nu ma mai apropii de magazin!; alea erausi serveam multe rau de tot; deci eu sunt Ok cu obiectivul: sa reduc cu 75% dulciurile dar nu stiu pentru cat timp).

nu stiu daca am luat-o razna, dar am inceput sa lucrez cu fraze de-alea din carti. stiti cum ne invata sa gandim pozitiv, sa incepem sa vorbim dimineata in oglinda "sunt frumoasa si desteapta si merit tot ce-i mai bun in lumea asta"? ei bine, asa am inceput eu seara de seara - ca atunci cred ca apar ispitele la toata lumea- sa-mi spun: "foamea este sanatoasa, si asa un sentiment de stomac ros de putina foame e cel mai placut sentiment din lume"; si culmea ca merge tot asa fac si cu dulciurile. imi zic "nu imi este pofta de X, imi este pofta doar de un somn zdravan" - la asta mai am de lucrat, ca nu cred o iota.

Asta cu dulciurile in masina...bad, bad ideea...dar daca le-ai scos e de bine.Niste nuci nu ai fi avut si tu ratacite prin torpedou!!

Sa stii ca asta cu putina foame in gat seara e de bun augur.Eu mereu ma gasesc mai slaba a doua zi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna slabutelor si frumoaselor
ce e cu moralul asta jos???? ia, hai, sus nasul!
eu am avut o zi de cosmar asa ca am apucat sa mananc doar o portocala si un iaurt 0%.
mai aveam niste almette dar nu cred ca mai apuc sa o mananc, poate acasa.
nervi de otel tuturor de mamicilor cu dinti in curs de iesire. noi avem 4 la mandra, vad inca 2 dar nu face chiar urat la ei. ca la ala mare suntem deja la nivelul de iesit aia definitivi
beton masa de coca cola cu porumb
gata, cica fug inapoi la munca. o zi exceptionala si de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanitzo ce-i cu tine?
Si eu sunt varza....nu mai sunt ca in tineretile mele cand dadeam zilnic jos 100-200g ...Ce vremuri ....

Nu mananc nimic aiurea,ci poate putin cam multicel cantitativ.Daca nu ma culc seara cu senzatie de foame nici macar nu stagnez...am 100g in plus
Cred ca nu mai tine la noi asa usor..

Meniu azi:
md:piept de pui rotisat(de la selgros) si putina scaricica (tot de la rotisor)
p:piept de pui fript cu salata de castraveti
c:nimic-am mancat pranzul tarziu

Si eu cand mergeam la sala zburau kg...

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetele cu firma de transport, da aveti grija ca sa nu va auda vreun guvernant ca va baga la forfetari.

Fetelor nu demoralizati, imediat vine primavara si se vor duce si kg odata cu iarna.

Azi am facut o criza de fiere sau ce-o fi fost. A debutat pe la vro 9 cu durere de cap care a tot crescut in intensitate, iar pe l-a pranz am luat-o cu greata, frisoane, dureri de ochi. Eram in masina si a trebuit sa trag pe dreapta ca nu am mai putut conduce.M-a dus sotul acasa, am dormit vreo 2 ceasuri si mi-am revnit cam 60% in sensul ca am ramas doar cu durerea de cap.

Asa ca azi am meniu simplificat : paine prajita cu ceai de menta.

Am ratat si aerobicul pe ziua de azi, si asa plina de elan am plecat dimineata de acasa gandindu-ma ca azi vreau sa fac toate abdomenele.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

va rog, am gasit dar nu mai stiu unde un link unde erau notate alimentele cu proteine, lipide.... pentru fiecare tip. as vrea sa-l regasesc, dar nu am prea mult timp sa-l caut. daca ma puteti ajuta. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31791

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, stiti vreo reteta de biscuiti mai... Monti? Ca io dau iama in astia ai lu' fiu-meu, care-s facuti cu unt si faina integrala, deci glucido-lipidici rau, nu gluma.

In alta ordine de idei, noi avem muci. Doar muci, fara alte bucurii. Ziua cand patruleaza p-aci uita, dar noaptea

ANDANII si multumim pt tabel.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multu' ca te gindisi si la mine
INALTIME: 1.69
G. INITIALA: 65
G. TARGHET: 58
G. LA ULTIMUL RAPORT: 63, 5

Cit despre miscare, ce sa-ti zic? Nici eu nu merg la sala pentru ca nu am ce face cu bebe (asta nu inseamna neaparat ca as avea bani sa merg si la sala ) dar fac acasa un soi de Pilates, pe covorasul lui bebe cind el se joaca cu zdranganelele lui. Mai fac si Leg Magic dar destul de fara constanta
Idee: nu ti-ar placea sa sari coarda? E ieftin si am inteles ca si eficient

Citat:
citat din mesajul lui andanii

in sfarsit am apucat sa modific tabelul .... stau prost cu timpul..... da am reusit pana la urma ... sper ca nu am gresit ... verificati voi

catalinska si inapreda nu stiu de ce nu gasesc datele voastre ... va rog multtttt sa-mi dati din nou data inaltimea, kg inceput, kg targhet .... multumesc si scuzeee miiiii

rivali bine ai venit , te-am si trecut in tabel ca tocmai umblam la el .... sper sa stai cat mai mult alaturi de noi
si da merge carne cu ciuperci , da, da

melany sunt varza , da varza .... si fizic si psihic .... trebuie sa ma mobilizez , bani de mers la sala nu am , trebuie acasa neaparat sa ma apuc sa fac ceva miscare neaparat ... ca innebunesc am nevoie de cateva palme, doamne ce bine era cand faceam miscare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput