MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
Ai incercat un ceai antiadipos? Sau verde? Sau prune? Sau, zilnic, un iaurt de baut cu 0,1 % grasimi?
Succes!
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Termina cu checul ala odata!! Trebuia sa faci si tu o juma de reteta. Draguta m-a tras la pat vinu'. ![]() Nu am fumat , nu am cumparat tigari.Asta e fapta buna de pana acum. Urmeaza sport. Sa va zic ca de cand nu mai fumez sunt super constipata?..si mananc exact la fel ca inainte... ![]() |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inapreda spune:
Ymca, multu' de detaliile felurite
Si eu, de cind cu Monti, am facut 3 ciorbe si mi-au iesit E drept ca toate erau cu carne
E ok asa?
Dati-mi, va rog o idee: ce as putea pune intr-o ciorbitza de pui a la grec, adaptata Monti, of course?
Dulciuri: eu maninc numai ciocolata cu 85% cacao (o data la 4, 5 zile dar maninc una intreaga ) E grav? Si mai maninc smochine si prune uscate. Sint ok astea?
Inca n-am inteles exact ce si cum se maninca dar prind din zbor de pe la voi. Azi am facut mincarica de naut si humus (nu mi-a prea placut).
A, inca ceva: daca maninc numai fructe seara e ok? Adica nu sint prea dulci pentru faza 1?
Multu' anticipat pt. raspunsuri.
Rivali, bine te-am (re-)gasit.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Eu mi-am facut norma de slabit pe saptamana asta, asa ca sarbatoresc cu o ciocolata neconforma ![]() Monica mami de ![]() (7.03.2009) |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
inapreda spune:
citat din mesajul lui melany72 YMCA esti tare!! Deci ti-o faci cu mana ta...credeam ca nu cumperi tu dulce!!! Ma duc sa mananc. Am facut 5km azi pe banda, 2.5km alergati!! ![]() |
Te admir pentru vointa si determinare; tine-o tot asa!
![](floare.gif)
inapreda spune:
citat din mesajul lui roxanaz ziua buna slabutelor si frumoaselor ce e cu moralul asta jos???? ia, hai, sus nasul! eu am avut o zi de cosmar asa ca am apucat sa mananc doar o portocala si un iaurt 0%. mai aveam niste almette dar nu cred ca mai apuc sa o mananc, poate acasa. nervi de otel tuturor de mamicilor cu dinti in curs de iesire. noi avem 4 la mandra, vad inca 2 dar nu face chiar urat la ei. ca la ala mare suntem deja la nivelul de iesit aia definitivi ![]() beton masa de coca cola cu porumb ![]() gata, cica fug inapoi la munca. o zi exceptionala si de acum inainte! ![]() |
Spuneti-mi, va rog, si mie ce marca de iaurt /brinza cu 0% gasiti voi si in ce supermarket? Eu in Bistrita nu am gasit DELOC!!!
![](bang.gif)
Avem asa: Plus, Billa, Kaufland si Carrfour.
![](japonez.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Monica,eu ii faceam fetitei mele aceste fursecuri http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18507/Retete-montignac-Fursecuri-cu-caciulitza-/ dar fara ciocolata. Ai incercat sa ii faci aerosoli? La Stefi au functionat si e aproape dusa laringita si mai ales fara Biseptol
Inapreda, cu ciocolata nu e mult dar e mult deodata. Adica mai bine 2-3 cuburi pe zi decat o cioco intreaga deodata. Si cioco cu 85% are totusi peste 600 de kcal .
In ciorba poti sa scapi si un morcovel, ceapa, telina dintr-aia bete,etc. Citisem o clasificare pe culinar foarte faina a legumelor permise si interzise: tot ce creste deasupra solului e permis, ce creste in pamant adica radacinoasele sunt interzise. Daca ma gandesc bine ceapa e permisa dar no,exceptia confirma regula
Fructele parca nu le recomanda seara dar cel putin vara cam toate fetele bagam seara fructe si e ok. Dar sa fie fructe conforme Nu mai stiu daca smochinele sunt ermise dar uita-te pe site-ul oficial montignac.com si te lamuresti.
Sa stii ca nici eu nu ma omor dupa hummus dar in restul mancarurilor ador nautul
Iaurt degresat gasesti de la ZUZU care mi se parea acceptabil dar eu am inceput sa cam renunt la lactatele degresate. Am tot citit ca sunt pline de amidon si alte "bunataturi" asa ca eventual mai fac chefir acasa cu lapte degrsat dar atat.
Somleac, a trecut criza de tot sau tee mai chinuie? si sa te faci bine cat mai repede.
Rivali,bine ai venit . Pai cumpara si tu o cioco neagra si pune-o in frigi langa ciocolata sotului
. Cola e caaaah...si are atata zahar. Mai bine storci o portocala si un gref si te aperi si de raceli
Andanii, poate ti s-a uscat wassa pt ca a fost prea subtire. Si eu am patit-o de multe ori si de atunci o intind mai grosuta si nu se mai usca. Eu fac doar reteta clasica pt ca m-am obisnuit cu ea si nici nu stiu alta
Melany, ce mai zice Dr.Oz?
Ymca, trebuie sa incep si eu cu gandirea asta pozitiva , chiar cred ca ajuta. Cu dulciurile nu am nici un sfat decat sa nu le mai cumperi
. La mine functioneaza: nu e tentatia,nu e pofta
fetele cu iepurasii din dotare. Pitica mea mai are doar ultimul rand de masele si gata am scapat
Meniu ieri:
MD: pastrama de vita,cascaval,wassa si castraveti
P: ciorba neconforma a lui mama
Gustare: o briosa cu spanac si cateva saratele proaspat scoase din cuptor
C: salata cu varza chinezeasca, cascaval, rosii, omleta
O zi frumoasa si linistita
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
![](images/user_woman.png)
rivali spune:
citat din mesajul lui inapreda Spuneti-mi, va rog, si mie ce marca de iaurt /brinza cu 0% gasiti voi si in ce supermarket? Eu in Bistrita nu am gasit DELOC!!! ![]() Avem asa: Plus, Billa, Kaufland si Carrfour. ![]() Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
eu acum am milli 0%si l-am luat din Auchan dar cred ca se gaseste si la Carrfour
sotul ma tot bate la cap sa nu mai beau prostiile aste cu 0% ca au o gramada de amidon in ele si nu numai (nu stiu la ce altceva se refera)
rivali spune:
citat din mesajul lui puisorul Monica,eu ii faceam fetitei mele aceste fursecuri http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18507/Retete-montignac-Fursecuri-cu-caciulitza-/ dar fara ciocolata. Ai incercat sa ii faci aerosoli? La Stefi au functionat si e aproape dusa laringita si mai ales fara Biseptol ![]() |
a fost epidemie de laringita?! si noi am avut. Cu Vlad am ajuns la ora 1 noaptea la urgenta ce se sufoca,Tot cu aerosoli ne-am tratat.
Stefan are si acum muci,cand doarme este mai rau.
rivali spune:
citat din mesajul lui puisorul Iaurt degresat gasesti de la ZUZU care mi se parea acceptabil dar eu am inceput sa cam renunt la lactatele degresate. Am tot citit ca sunt pline de amidon si alte "bunataturi" asa ca eventual mai fac chefir acasa cu lapte degrsat dar atat. . Rivali,bine ai venit ![]() ![]() ![]() |
nu citisem mesajul tau inainte sa ii raspund lui inapreda.
cum faci tu chefir acasa? Da-mi si mie reteta.
in legatura cu ciocolata :
la ea nu poftesc asa tare ca la o cola.Aseara a mai venit cu o ciocolata dar m-am facut ca nu o observ, rezist
![](icon_smile_big.gif)
rivali spune:
citat din mesajul lui puisorul MD: pastrama de vita,cascaval,wassa si castraveti ![]() ![]() Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
merge cascaval cu wassa?