MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
rivali spune:
eu la capitolul paine stau bine,adica nu mananc si nici nu ii simt lipsa. Mi-am facut wasa dintr-o cana de tarate si una de faina si cred ca imi mai ajunge si saptamana viitoare.
Mai rau stau la capitolul dulciuri.As manca o ciocolata de innebunesc. Am una cu alune in frigider dar nu ma ating de ea decat salivez din cand in cand. Poate o termina sotul mai repede
Dar cel mai tare si mai tare simt lipsa unei cola. Chiar nu se poate bea ? Acolo macar putin.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca melany, stau mai bine pentru ca am burta inferioara, ca somleac. si-apoi, n-am motiv de bucurie!posed niste aripirioare cu care-as putea obtine brevet de zbor chiar in clipa asta! nu stiu daca m-as descurca la transport marfa, dar pentru un zbor de agrement, va astept cu mare drag! si sunt low cost ![]() sa vorbesc putin si despre kg mele; le-am slabit pe cele 2 false si saptamana aceasta trb sa ucid si unul adevarat! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Esti foarte taaare...you made my day
![](icon_smile_big.gif)
sa bag iar datele pentru tabelash, ca deh daca ne striga andanii, sa raspund, nu?
H - 1.75
Data I - 1 dec 2009
G.I - 84
IMC - 27.4
G.T - sa zicem 60, chiar as dori
IMC - 19.6
G.A - 78
IMC - 25.4
kg(-)- 6
T(luni)- 1.5 luni
scuzati absenta motivata de bebelush plangios din cauza de eruptie dentara
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
ANdanii
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
![](ispita.gif)
maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca melany, stau mai bine pentru ca am burta inferioara, ca somleac. si-apoi, n-am motiv de bucurie!posed niste aripirioare cu care-as putea obtine brevet de zbor chiar in clipa asta! nu stiu daca m-as descurca la transport marfa, dar pentru un zbor de agrement, va astept cu mare drag! si sunt low cost ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Eu mi-am facut norma de slabit pe saptamana asta, asa ca sarbatoresc cu o ciocolata neconforma
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Catalishka - nesuferiti rau dintii astia. Noi am avut si 39,5 la ultima eruptie
piticul, sa treaca repede!
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Bag si eu niste aripioare. Hai ca impreuna putem pune si de-un transport de marfa!
(7.03.2009)
rivali spune:
Monica daca tu ai aripioare atunci ale mele ce or mai fi
La capitolul dintisori ce sa mai zic noua ne-au iesit 4 odata
alinam spune:
hai ca ma distrati cu aripioarele voastre hehehehe eu nu am aripioare da pentru un zbor cu balonul sunt amatori? sau baloanele? hehehe
melany72 spune:
YMCA esti tare!!
Deci ti-o faci cu mana ta...credeam ca nu cumperi tu dulce!!!
Ma duc sa mananc.
Am facut 5km azi pe banda, 2.5km alergati!!
ymca spune:
poate facem o firma de transporturi!
melany, am uitat sa te felicit pentru operatiunea tigareta!
andanii, in legatura cu sala; daca nu poti ajunge si n-ai tragere de inima nici nici pentru homesport, eu zic sa-ti scoti momentan din cap treaba cu sportul. adica focusare maxima pe monti, cantitati si kg. bilic recomanda in cartea ei sa nu tii dieta si sa te apuci si de sport in acelasi timp. ca mai bine iti atingi obiectivul in kg mai intai, si apoi tonifiezi,energizezi si mentii rezultatele cu sport. stiu ca esti iubitoare de sala, si vad si eu cum ma simt psihic dupa 1 ora de sport, deci iti inteleg durerea. dar ma gandesc ca decat sa-ti faci ganduri mereu si sa suferi, mai bine inchizi subiectul sala cu lacatul si mergi cu toate panzele sus pe regim monti. apoi nu stiu cum stai tu cu alergatul - dar o sedinta de 15-20min de alergat, seara, pe zapada, face minuni la psihic!
rivali, cola nu e buna! nici la greutate, nici la sanatate. eu m-am lasat de ea acum mai bine de 6 ani (mai beau de 2 ori/an in combinatie cu porumb fiert, in rest nu simt lipsa ei deloc) mai bine mananca 2 buc de ciocolata din frigider. eu asa as face...altfel mi se acumuleaza pofta si mananc mai multa cand intr-un final cedez.