MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna!Mai primiti un membru?

Daca da va dau si eu datele mele pentru prima pagina

Greutate initiala: 77
IMC: 30,1
GT: 60(ar fi bine, dar...)
IMC (GT): 23,4
GA: 73,5
IMC (GA): 28,9
inaltime - 1,60

Incerc si eu sa ma initiez in tainele Monti-ului atat cat imi permite timpul.

Incerc sa disociez si eu grupele de alimente dar in calcule cu IG sa nu ma bagati ca este prea greu pentru mine (ce iti este si cu cifrele astea)

as vrea sa ma corectati daca gresesc ceva in meniul zilnic

Ieri

MD iaurt degresat cu wasa
pranz mancare de fasole verde cu putina carne de curcan
gustare o portocala si un mar
cina 3cm de carnat de casa(de pofta nu de foame)

azi

MD 2 feliute de branza
pranz supa crema de legume (fara morcov) sau mancarica de ciuperci si peste fript
gustare portocala
cina iaurt degrasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

MELANY o tema pt. acasa mai neplacuta nici ca se putea...doar atat iti spun...ca dupa masuratoare am cazut in depresie

LAsa ca scadem noi!

Uite ai un etalon acum.Ne vedem peste o luna!!

Mergi la inceput

Andaniii....si tu stai dezastru?!

LA noi a nins 2 zile, ieri si alaltaieri, aseara am fost la derdelush si acasa am dat-o pe vin fiert.

Rivali, meniurile pana acum sunt..perfecte.Tine-o asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

merg ciupercile si carnea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

in sfarsit am apucat sa modific tabelul .... stau prost cu timpul..... da am reusit pana la urma ... sper ca nu am gresit ... verificati voi

catalinska si inapreda nu stiu de ce nu gasesc datele voastre ... va rog multtttt sa-mi dati din nou data inaltimea, kg inceput, kg targhet .... multumesc si scuzeee miiiii

rivali bine ai venit , te-am si trecut in tabel ca tocmai umblam la el .... sper sa stai cat mai mult alaturi de noi
si da merge carne cu ciuperci , da, da

melany sunt varza , da varza .... si fizic si psihic .... trebuie sa ma mobilizez , bani de mers la sala nu am , trebuie acasa neaparat sa ma apuc sa fac ceva miscare neaparat ... ca innebunesc am nevoie de cateva palme, doamne ce bine era cand faceam miscare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna!
Sa mai dau si eu un semn de viata, la kg nu am raportat ca imi e rushine, ma tin bine toata ziua si seara ma apuca un frig si o depresie de ma arunc in ciocolata. Imi doresc sa imi revin, sa am o motivatie, da cam tot e gri, oare e de la vreme? de la plodul din dotare cu mucii pana in brau care zice ca el nu mai vrea la gradi ca il bate doamna? of, greu!

Andanii vrei zapada???????? eu nu mai vreau am avut atata zapada in decembrie si acum in galati ca mi s-a acrit, nu cred ca am mai avut de cand eram copil asa iarna alba si eu nu conduc pe zapada ca imi e frica si m-am saturat de inghetat in statie la autobuz, colac peste pupaza nu avem presiune la gaze si centrala merge pe avarie si doar din cand in cand, sa faci un dush e o adevarata aventura, facem dushuri sanatoase cald-rece-cald -foarte rece !!!! nu mai vreau zapada ca sa nu mai zic ca e un ger de mori, dimineata la 6 cadn ma uit la termometru de afara si vad -10 mor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Cand am terminat de scris mesajul si cand eram cu mouse-ul pe send,s-a terminat bateria si s-a inchis

Adanii ,nu te putem lasa sa "cazi" asa!! Fa ceva ce iti place!Vezi un film bun,cauta pe net aerobic-dance.Faci sport si te si distrezi.Nici eu nu sunt lesinata de fericire in legatura cu slabitul,desi si eu mananc corect,dar mergem mai departe. Sus,Sus,Sus si da-ne un zambet!!!Pliiiiizzzzz!!!

Melany ,nu-i asa ca vinul fiert nu ti-a dat pofta de un fum??!!!!!!!

Meniul meu de ieri:
md:1 felie de chec monti(parca nu se mai termina checul asta)
p:1 conserva de ton cu o felie de wasa
g:1 felie de chec monti
C:1 mar si o clementina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

melany sunt varza , da varza .... si fizic si psihic .... trebuie sa ma mobilizez , bani de mers la sala nu am , trebuie acasa neaparat sa ma apuc sa fac ceva miscare neaparat ... ca innebunesc am nevoie de cateva palme, doamne ce bine era cand faceam miscare

Jap-jap atunci!
NA ca ti-am tras palmele.Acu'treci la treaba!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anelize
Melany ,nu-i asa ca vinul fiert nu ti-a dat pofta de un fum??!!!!!!!

Termina cu checul ala odata!! Trebuia sa faci si tu o juma de reteta.

Draguta m-a tras la pat vinu'.Adica m-am cam cherchelit.Nici nu sunt eu vreo bautoare si orice alcool ingerat se duce rapid din cap pana in calcaie.

Nu am fumat , nu am cumparat tigari.Asta e fapta buna de pana acum.

Urmeaza sport.

Sa va zic ca de cand nu mai fumez sunt super constipata?..si mananc exact la fel ca inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

melany, stau mai bine pentru ca am burta inferioara, ca somleac. si-apoi, n-am motiv de bucurie!posed niste aripirioare cu care-as putea obtine brevet de zbor chiar in clipa asta! nu stiu daca m-as descurca la transport marfa, dar pentru un zbor de agrement, va astept cu mare drag! si sunt low cost.

sa vorbesc putin si despre kg mele; le-am slabit pe cele 2 false si saptamana aceasta trb sa ucid si unul adevarat!

despre meniu pentru ca vad ca mai sunt colege noi, iata ce fac eu:

- eu mananc in general combinatii clasice de-ale lui monti: carnita cu ciuperci, carnita de pui la cuptor cu salata, ciorbe de toate felurile fara cartofi (asta comand acasa si mi se face); salata verde cu ton, ou si ceapa + lamaie; somon la cuptor cu tone de lamaie; in general chestii la cuptor cu o garnitura de ciuperci sau legume, cu extrem de putin ulei, pun apa multa si mai pun niste condimente; mai mananc varza calita, niste mazare cu pui si cand am chef sa fac la steamer ceva (ca ma enerveaza toata instalatia)
- singurele lucruri pe care stiu sa mi le fac singura sunt pastele cu sos de rosii si orezul basmati cu sos rosii - retetele din cartea lui Monti, dar mi le fac rar
- nu prea mai mananc paine; imi cumpar niste chestii, 4 la numar, care se numesc painisoare cu tarate si trag de ele 1 saptamana; se transforma incet dar sigur in bolovani, numai buni de aruncat la cos.
- la micul dejun prefer sa mananc o bucatica doua de sunca de praga sau un ou (facut sub forma de omleta in tigaia tefal, fara ulei); lactatele ma baloneaza si atunci le cam evit

cu dulciurile stau in continuare prost. acum mi-am cumparat unele care nu-mi plac si trag de ele de 4 zile...poate ca asta o fi metoda buna ca sa mananc putine!

cateva consideratiuni si despre zapada, asa la final. imi place enorm de mult seara...cand plec de la birou si o vad stralucind asa si neatinsa, mor de placere. imi place si dimineata pentru ca am senzatia ca atenueaza toate zgomotele si tot orasul se linisteste. dar nu mi-o doresc prea des. iar daca ar fi capabila sa dispara discret, de la o zi la alta, as iubi-o si mai mult. fetele mele nu prea se bucura de ea...sunt plangacioase: ba le ingheata mainile, ba nasul, dar le place sa-mi deszapezeasca (cuvantul asta oare chiar exista ca l-am scris din 4 incercari si parca tot ciudat se vede) masina .

pup pe toata lumea si desi intru mai rar, va citesc, ma bucur pentru fiecare realizare de-a voastra si sunt alaturi de voi!

Mergi la inceput