MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
78 cm. Cine a dat regula aia cu 90-60-90 sa si-o bage undeva (in al 2lea 90)
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas 78 cm. Cine a dat regula aia cu 90-60-90 sa si-o bage undeva (in al 2lea 90) Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
hai ca esti tare !!!
eu am 83 sunt cu 0,5 peste Mai am o scapare
valentinag spune:
Buna fetele!
Zilele astea sunt in criza de timp,va spun doar ca alaltaieri carne,azi legume si am pacatuit cu 2 bucati de cioco neagra!
Cat despre centimetru,nu e prietenul meu si nu vreti sa stiti cat am,parol!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anca.b spune:
Ciao fetele!
Mai rarut pe aici, ce sa-i faci, timpul asta nu e deloc prietenul meu.
Macar am reusit sa fiu conforma (mai putin in we - a fost ziua lui Stefan, l-am sarbatorit si am halit doua felii de tort si niste sticksuri). Asadar, dau si eu azi raportul, cu intirziere: 84.5 kg. destul de bine dupa porcaiala din we.
Mi-ati dat si mie tema de casa cu masuratul in talie (desi nici la mine nu asta e neaparat problema, ci cit casa poporului). Am 92 cm...abia mi-a ajuns ruleta....
Cu sportul...fiu-meu ma urca pe bicicleta in fiecare seara. reusesc sa fac un pic peste 30 de minute (cam 20 km). e si asta ceva...
Pe final, multa sanatate bolnavioarelor! sa va faceti bine repede!
pupicei tutror!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
melany72 spune:
citat din mesajul lui ymca melany, wow ce veste minunata! ma voi uita pe la diverta dupa ea si mi-o iau! am aruncat o privire rapida prin birou si am ales uneltele potrivite: castile de la telefon cu firul lor lung si o rigla de 30cm! m-am infasurat in fir cu hainele de pe mine si cu usa deschisa la birou: 3 rigle si 3 cm! m-am mai uitat o data pe mesajul tau, am inchis usa incetisor, mi-am pus hainele-n cap si-am masurat din nou; pe pielea goala masor 3 rigle fara juma de cm = 89.5cm multumesc mult ca ne-ai anuntat puisorul sentimentul este reciproc . sanatate multa fetitei si recuperare rapida si buna sotului tau! |
De ce sa o cauti la diverta? E pe site la Curtea veche, e la reducere, 33 roni!!! Fa comanda, vine in 4 zile...
Pai uite, vezi, esti mai bine ca mine!!!
melany72 spune:
citat din mesajul lui Somleac Ymca esti mortala Mi-am luat si eu ruleta. Am 83 cm fara 2 liniute. Problema la mine e burta nu talia. Dupa ultima sarcina pur si simplu mi s-a lasat burta in partea de jos, nu stiu cum sa explic in rest sunt ok si acolo mi-e umflata si oarecum cazuta |
Bravo si tie!!
Deci pana la urma stau ce-l mai prost!!!!
AM beut niste vin fiert dupa derdelush si sunt cam...dirlidirli!!
puisorul spune:
Ymca, Monica, sunteti mortale
Eu inca nu am apucat sa ma masor dar va spun azi.
Ieri am mai facut o tura de briose cu spanac si am comis-o la amiaza cu o ciorba de-a lui mama cu morcov si orez
De azi ma apuc sa gatesc pt musafirii care vor veni de ziua lui Stefi. Vreau sa fac o ciorba de perisoare, pulpe la cuptor,mancarica mea cu naut, pui si ciuperci,niste briose dulci dar trebuie sa caut o reteta buuuuuna si niste saratele. Deci azi program de bucatareala iar cu meniul vin mai pe seara.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
maya_m spune:
MELANY o tema pt. acasa mai neplacuta nici ca se putea...doar atat iti spun...ca dupa masuratoare am cazut in depresie
valentinag spune:
citat din mesajul lui maya_m MELANY o tema pt. acasa mai neplacuta nici ca se putea...doar atat iti spun...ca dupa masuratoare am cazut in depresie |
Sa ne luam de mana
Azi lactate si ou!
Sincer,nu vad nici o schimbare dupa aproape o saptamana de disociat pe zile,e adevarat ca mananc si cam mult....
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
oofffff sunt si euin depresii , nu va spun cat am ca mi-e rusine .... stiti vorba aia rusinica , rusinica
poate ca si rusii sunt vinovati , da sunt balonata, ma simt nasol, parca ma ingras vazand cu ochii si mananc si conform si putin .... da nu disper .... pana la 31 dec am timp sa dau jos 12 kg nu ????/
si acuma sa vorbim de lucruri frumoase care ma binedspun
iupiiiiii ningeeeeee sunt happyyy asa-mi place , chiar imi place .... copilu s-a trezit la ora 8.15 cu gandul ca ningea aseara si se intreba in somn "oare s-a depus?" chiuia la telefon de fericire speram sa nu se topeasca, sa mai ninga azi .... si diseara la bulgarit cu noi
asa-mi place sa privesc pe geam cum ninge ... cu ceaiul in fata aburind offf daaaa chiar e frumos asa totul alb .... diseara musai sa fac poze in parc
aseara am fabricat o ciorba de fasole verde cu niste bucatele de carnat , asa de gust .... am facut dum niste biscuiti sunt interesanti da cam beton, da inmuiati in ceai merge .... va pun zi poze ca am facut ... azi vreau sa caut alta reteta de ceva wassa ... ca nu-mi place cum au iesit astia care ii am rette , idei aveti ?????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"