MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
anelize spune:
Melany ,cred ca dezavantajul statului cu ochii in calc e o nimica toata pe langa zecile de dezavantaje ale fumatului.Asa ca da-i inainte!!! Nu te lasa.Ai ajuns pana aici,poti merge si mai departe.
Doamnelor,eu slabesc intr-un singur fel: FOAME!!!Dar foame de genul mancatului a 1-2 fructe pe zi si atat.Altfel,orice cura as incerca,parca kg sunt lipite cu super glue.De aceea ma gandesc ca un nutritionist,in baza analizelor,poate sa isi dea seama unde e "buba". Problema e ca vreau un nutritionist bun,nu neaparat celebru,care sa se ocupe de mine ca si caz distinct de celelalte si sa nu imi dea un meniu clasic pe care il da tuturor pacientilor si sa imi ceara 200eur la 2 saptamani.
Meniul de azi:
md:o felie chec monti
p:o felie de chec monti
c:piept curcan +sparanghel la gratar+1 feliutza cascaval
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanse Monnvas eu ma refeream la perioada cand spui ca te-ai ingrasat dupa disociat.Tineai Monty sau ai avut perioada de papat liber ? ![]() |
Papat liber sau chiar
![](pig.gif)
Monica mami de
![](copilas.gif)
(7.03.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui anelize Melany ,cred ca dezavantajul statului cu ochii in calc e o nimica toata pe langa zecile de dezavantaje ale fumatului.Asa ca da-i inainte!!! Nu te lasa.Ai ajuns pana aici,poti merge si mai departe. ![]() ![]() Doamnelor,eu slabesc intr-un singur fel: FOAME!!!Dar foame de genul mancatului a 1-2 fructe pe zi si atat.Altfel,orice cura as incerca,parca kg sunt lipite cu super glue.De aceea ma gandesc ca un nutritionist,in baza analizelor,poate sa isi dea seama unde e "buba". Problema e ca vreau un nutritionist bun,nu neaparat celebru,care sa se ocupe de mine ca si caz distinct de celelalte si sa nu imi dea un meniu clasic pe care il da tuturor pacientilor si sa imi ceara 200eur la 2 saptamani. Meniul de azi: md:o felie chec monti p:o felie de chec monti c:piept curcan +sparanghel la gratar+1 feliutza cascaval |
Nu te supara, ne dam si noi cu parerea. Io cred ca tocmai fiindca mananci putin slabesti greu. Corpul e obsinuit cu mancare putina si asimileaza tot ce-i pica. Daca ai rabdare, corpul se poate reobisnui cu papa un pic mai multa si sa nu faca depuneri in exces si atunci vor avea efect si curele.
In plus, nu stiu daca sportul te ajuta sa slabesti. Adica te ajuta sa iti modelezi corpul, ceea ce e chiar mai bine decat sa slabesti, dar iti creste masa musculara si de-aia cantarul nu se misca. Insa valoarea cantarului trebuie corelata cu modificarile la haine. Adica stagnarea confirmata de cantar nu inseamna ca nu s-a schimbat ceva in bine in privinta siluetei tale.
Uite, eu in prima luna de Monti am dat jos max. 2 kile, poate mai putin, nu mai tin minte, dar le-am dat jos exact de unde trebuie. Si acum, desi am niste kile (vreo 4) in plus, imi vin TOATE hainele dinainte de sarcina. Cand ma uit in oglinda imi dau seama ca s-au dus exact depozitele care impiedicau nesuferitii aia de blugi sa intre pe mine. Mai am un pic de burta, dar aia cred ca trebuie modelata cu sport, nu cu dieta.
Monica mami de
![](copilas.gif)
(7.03.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
'buna dimineata din tara lui Mos Craciun! avem si noi 3 zile de iarna pe an
citat din mesajul lui sanse roxanaz voi cum tineti ? 4 zile 1-2 ture? Tu ai mai tinut disociat combinat cu monty? |
multumecs de intrebare, stau bine pe moment, azi ziua de fructe. nu am dat jos decat vreun kg, dar ptr ca sunt inainte de acea perioada... as zice ca e ok. de duminica la Monti inapoi. ca sambata e ziua piticei si zau ca nu merita sa o stric cu o dieta
![](icon_smile.gif)
Melany, de acord cu tine, socializarea cu tigarile e cea mai greu de inghitit. dar pun pariu ca vei reusi
![](icon_smile_wink.gif)
Anelize, perfect de acord cu tine. dar ce ma fac ca acum nici cu foamea nu ma mai misc de la platou
![](icon_smile_sad.gif)
eu azi am ziua de fructe. asa ca am adus mere, portocale, kiwi. sper totusi sa rezist, la mine e cam dificila ziua asta ca imi tot creeaza senzatia aia de rontaiala in stomac
![](icon_smile.gif)
R
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
mai fetelor , io nu stiu cum rezistati voi o zi intreaga fara ceva consistent in stomac, eu lesin daca nu mananc calumea , numai cu fructe lesin
io nu slabesc ... cred ca de la cap se trage , iar is intr-o pasa proasta
haideti la un ceai cu wassa ...
o zi buna sa aveti
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Buna dimineata!
Raportez ca nu am fumat!
Fetele, mi-am comandat de la Curtea veche a doua carte aparuta la noi din seria TU...a dr OZ (YMCA watch out girl, ca stiu ca esti fan!!) care se numeste TU La regim, Ghid de functionare pt o talie de invidiat.O am si pe prima ..cea cu ghidul de functionare a unui corp sanatos...
V-o recomand cu caldura!!
Si cum ziceam, am inceput sa o citesc.Ce credeti ca intreaba prima oara? Ce circumferinta ai in talie (pe linia buricului!, paralele cu solul)...ia luati-va cm de croitorie si masurati-va...aveti sub 82.5 cm? E bine!! Aveti mai mult? Nu e bine...sanatatea ta nu e chiar ok.Cred ca ati auzit cu toatele ca grasimea de pe abdomen e cea mai periculoasa pt sanatate.Deci , pe langa kg trebuie sa tinem cont de cm.
Faceti un test si masurati-va!
PS Eu am 96cm, masurati aseara!!
ymca spune:
melany, wow ce veste minunata! ma voi uita pe la diverta dupa ea si mi-o iau! am aruncat o privire rapida prin birou si am ales uneltele potrivite: castile de la telefon cu firul lor lung si o rigla de 30cm! m-am infasurat in fir cu hainele de pe mine si cu usa deschisa la birou: 3 rigle si 3 cm! m-am mai uitat o data pe mesajul tau, am inchis usa incetisor, mi-am pus hainele-n cap si-am masurat din nou; pe pielea goala masor 3 rigle fara juma de cm = 89.5cm
multumesc mult ca ne-ai anuntat
puisorul sentimentul este reciproc . sanatate multa fetitei si recuperare rapida si buna sotului tau!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
citat din mesajul lui ymca am aruncat o privire rapida prin birou si am ales uneltele potrivite: castile de la telefon cu firul lor lung si o rigla de 30cm! m-am infasurat in fir cu hainele de pe mine si cu usa deschisa la birou: 3 rigle si 3 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oh my!! esti crima Ymca, am ras cu lacrimi!!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Ymca esti mortala
Mi-am luat si eu ruleta. Am 83 cm fara 2 liniute. Problema la mine e burta nu talia. Dupa ultima sarcina pur si simplu mi s-a lasat burta in partea de jos, nu stiu cum sa explic in rest sunt ok si acolo mi-e umflata si oarecum cazuta
Aseara am calcat stramb dar pur si simplu n-am mai rezistat. Mirosea a paine calda de numa, eu am mancat de pranz niste ciorba de varza care n-a reusit decat sa ma spele pe mate, rezultatul paine cu vinete. Atata timp cat mi-a facut bine la moral nu o consider greseala foarte mare.
Meniul pe azi :MD carnat cu branza si ardei
P; ciorba de varza
C : mazare cu pui.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
ne-ai dat tema de casa
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"