LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)
Raspunsuri - Pagina 23
Selene_Bunny spune:
Daria e bine acum, multumesc de intrebare, fetelor.
Urocultura am facut-o miercuri, dar rezultatul vine de-abia marti, cred ca din cauza antibiogramei.
andre_ea, m-am gandit si eu la metoda ta de recoltare, Daria umbla singurica, dar nu la 7-8 dimineata, ca ea doarme pana pe la 10, i se inchideau ochisorii cand am trezit-o sa-i recoltez, marti nu am reusit, am sculat-o la 8 fara 20, la 8 avea punguta pusa, la 9 jumatate inca nu facuse nimic, de-abia dupa 11 a facut, la 9 a si adormit la loc, asa ca, miercuri a fost ziua norocoasa...
Stie cineva daca sunt OK crevetii pentru copilasii de 1 an? Tati vroia sa incercam pentru Daria, insa am citit ca prajirea usoara pastreaza aportul nutritiv, nu fierberea...
La Multi Ani, Aidan!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
Aalina spune:
La multi ani Aidan
Carmen
Sanatate multa licuricilor bolnaviori.
Cristi te inteleg tare bine, am trecut prin aceeasi chestie la Dorian. Acum probabil sunt invatata cu ideea si nu imi mai e parca atat de greu, desi am si zile mai nasoale. Dar ies mai mult la plimbare cu Fabian, mai ales ca in fiecare dimineata il duc pe Dori la scoala,si pe la 4 il iau, dupa masa fac teme asa ca sunt destul de ocupata. Cred ca asta e solutia. Astept sa fie mai cald sa ne putem plimba mai mult prin parc. Si macar o data pe saptamana imi iau liber de iesit la o cafea cu o prietena fara sa aud nici un copil ca ii trebuie ceva. Eu la Fabian i-am strans jucariile si i le dau pe rand, sa nu se plictiseasca de ele, ne jucam impreuna ca asta fara mine nu sta, ii mai pun muzica de copii si am de gand sa incep sa ne uitam pe carticele impreuna.
Am zis ca o sa ma apuc iar de citit, nu stiu cand, probabil cand doarme copilul, ca dupa masa cand stat tati cu el eu ma ocup de Dorian. Dar stiu ca o carte buna imi face bine la creier.
Cu fumatul te inteleg ca am avut o incercare de asta de lasat fara motiv dar nu m-a tinut mult, insa mi-a fost cumplit de rau prima saptamana. Dupa aceea a fost mai bine. Vointa a fost cheia. Din pacate si atunci si de fiecare data dupa ce am incheiat cu alaptatul am luat-o de la capat cu tigarile. Pe mine m-a ajutat daca nimeni din jur nu fuma.
Felicitari pentru mers.
Sa fii bine!!!
Irina ma bucur ca sunteti pe calea cea buna si fii mandra ca ai putut alapta atat. Papacelul va fi bine, poate va incepe sa manance mai mult acum. Ma bucur ca o sa fiti acasa!
Eu astazi am avut zi de umblat la platit facturi diverse, cumparaturi, gatit si curatenie dar in sfarsit le-am terminat pe toate asa ce ne vom putea bucura impreuna zilele urmatoare de odihna. Sper!
Cu mucii stam bine, inca ii avem, dar deocamdata atat. Sper sa scapam numai cu asta. Nu reusesc sa ma mobilizez sa il mut inapoi pe piticot in patul lui si nici tati nu ma ajuta deloc caci se topeste la mutra lui fi'su de am zis ca ii lasa sa doarma singuri pana la urma. Eu dorm tare prost cand suntem toti trei in pat.
Fabi a inceput sa mai faca si el unul doi pasi singur da nu se da in vant. Nici nu ma grabesc ca stiu ce ma asteapta.
Nu ma prea stradui sa il invat diverse, am experianta de la frate'su ca in general prind din zbor sau prin puterea exempului. E tare bine cand au un frate mai mare.
Asa ca spor celor care s-au apucat de bb2 ca tot nu am apucat sa va urez!
Am vazut multe poze de copii frumosi 
anca_ spune:
cristi, dar ceva tot tre' sa fie si la voi in oras, mergi prin parcuri poate mai intalnesti mamici cu care sa te imprietenesti si copii cu care sa se joace Carol. Poti sa-ti iei bicicleta daca iti place si mai iesi macar o juma de ora pe zi la plimbare cu bicicleta. Sau daca nu macar bicicleta de fitness si faci exercitii in casa, nu se compara cu iesitul afara, dar macar te tii ocupata cu ceva. As vrea sa te ajut cumva sa iesi din starea asta, trebuie neaparat sa gasesti ceva de facut singura, si daca s-ar putea sa fie in afara casei ar fi si mai bine...gandeste-te la ce visuri aveai cand era copil si ce ti-ar fi placut sa faci cand vei fi mare
, cum ai fi vrut sa fie viata ta atunci, si incearca sa le faci realitate! Suna poate stereotip, dar ajuta.
Leditia spune:
Selene,imi pare asa rau de voi.Sanatate multa Dariei.
Cristina aka cristi2003,nu mai compara copilul sau realizarile lui cu ale altora si nici ce fac alte mamici.E o prostie sa spui ca esti mama naspa pt Carol.Pai nimeni nu-l iubeste mai mult decat tine si daca ai si tu o perioada mai aiurea si te simti nitel deprimata nu ins ca esti mama naspa..serios,lasa prostiile.Esti o mama super,altfel nu ar zambii mereu Carol in poze si n-ar fi asa fericit in filmulte nu?Hai,fruntea sus,o sa fie bine.Si eu vreau la munca,sa ies,ca-mi pierd mintile,dar....
Irina ma bucur sincer ca sunteti mai bine.M-am gandit zilnic la voi.Sanatate multa va dorim.
Ai revin la Cristi...eu nu sunt chitita pe David sa invete deja teorema lui Pitagora..zau..prin urmare ne jucam,facem totul prin joaca..cantam si batem din palme,asa invata sa bata din palme.Dansam..se uita la mine si danseaza si el,ma imita.Ii spun povestioare,chiar daca nu ma asculta si am eu impresia ca nu intelege el nimic..Ii arat animalute de la ferma lui si scot sunete ca animalutele.Fluiera,asta ta-su l-a invatat si face ca un calut..cu limbuta in cerul gurii,nu stiu sa explic..dar se aude ca un tropait de calut.Ii vorbesc,ne jucam diverse jocuri(ma ascund vine si ma cauta,imi pun mainile la ochi vine si mi le da la o parte si eu fac bau si el fuge,se ascunde el de mine,arunca cu jucariile jos din cutie si eu le pun repede la loc si el e tare nedumerit,ca parca stie el ca jucaria aia o aruncase jos:))))etc etc,ne alintam..nu stiu,imi place sa-l vad ca rade,ca zambeste,ca e fericit...chiar nu ma stresez k inca nu face integrale:)))Uite eu sunt fericita ca in sfarsit imi bea apa:)))dupa atata lupta si stat cu apa dupa el..:))
Delia,felicitari pt Davidutul plimbaret.
Bebelusi,e atat de frumusel Vladut..mi-au placut foarte mult pozele.
Si revin dupa ce vad clipul lisei:)))
Sanatate bolnaviorilor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
miereamara spune:
Multumim fetelor pt urari!
Irina, ma bucur ca Andrei este mai bine si La Multi Ani in avans pentru ziua de maine, probabil ca nu voi avea timp sa intru. Sa ne traiasca copilasii si sa fie sanatosi!
Azi l-am luat pe Aidan mai devreme de la daycare, in jur de 2;30, vai ce bucuros a fost! De bucurie nici nu mai vrea sa doarma, sta lipit de mine si se joaca cu cadourile primite:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 RAZVIIIII....FOR YOU ![]() ![]() ![]() :http://www.youtube.com/watch?v=7HaCrET5tmw 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Ana in concurs! |

E o dulce si o scumpa.Mi-a placut cum pupa:)))
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
iuliacris spune:
E mortala Anusca

. O sa folosesc clipul ca material didactic, ca i l-am pus Carlei si a imitat-o pe Anusca cu pupatul, m-am imprastiat de ras.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
ioi...cred ca am baut
,acum' mi-am dat seama ca sdcristian e CRISTI_2003,cum adica ti-ai inchis contul? ? ? si nu mai vroiai sa intrii? ? ? bataita...
bravo Carla

vero,sa vedem cu pupa Alica(parca tu ziceai nu a pupa cu gurita deschisa)
Ana in concurs!
Selene_Bunny spune:
Eu ma uit la pozele cu licuricii vostri cu Daria in brate (bine, nu la ora asta, ca doarme), si ii spun "uite, bebe, face aia si aia, are hainute asa si asa", si ea zambeste laaarrrggg...
Are melodii preferate:
Let it snow, cantata de Dean Martin (de la reclama Jacobs cu Moshu')
Melodia de la reclama Orange cu iarna
Melodia de la reclama Jacobs cu trandafirii rosii
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/