LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Draga Iry, n-am sa uit prea curand sau poate niciodata noaptea in care tu ai nascut, ma simteam de parca nasteam eu a doua oara, asa emotii am avut . Dimineata cand m-am sculat si am gasit mesajul tau pe telefon, pe de o parte m-am bucurat ca sunteti sanatosi amandoi si ca ati scapat cu bine si pe de alta parte m-a intristat chinul prin care ai trecut. Uite ca lunile au trecut si puiul tau implineste azi un an , un voinic si jumatate,, vesel si frumos, care iti umple viata de bucurie.
La multi ani Aidan!!! Sa fii sanatos si norocos in viata!.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

LA MULTI ANI, AIDAN! sa ai parte de o viata fericita, sa ramai tot vesel si jucaus! Miere, trecu anu', ce emotii ne-ai mai dat...

Carmen, La multi ani! si multa fericire iti doresc

Irina, ce bine ca se termina si episodul asta urat si veti fi iar cu totii acasa, intr-adevar nici un party nu poate egala asta!

Cristi, fruntea sus, te inteleg perfect. Sa vezi ce distractie am eu aici, ca nu ma vad decat cu barbatu' si copilu' cate-o saptamana intreaga...noroc cu shoppingul, vorba lui Naty.

Selene, sper ca e mai bine Dariuta. Wow, ce fortzoasa e...

Delia, felicitari pentru mersul lui David, de-acum distractie...

Vero, e o frumoasa si o dulce Alice, imi pare rau ca trebuie sa o intarci.

Ira, Cami ce aventuri ati mai avut si voi...

Bebelusi, m-am imprastiat de ras de cum a adormit Vladut

Corina, lasa ca-s frumoase si mignonele

Lisa, ce pupacioasa dulce ai tu acolo! Spor la bucatarit!

Naty, ti-am admirat si tie papusile, Ioanei i-a stat super in costumatia de la balet. Ma topesc dupa zulufii ei!

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna!

La multi ani AIDAN!! Sa cresti mare si sa fii sanatos! Sa-i bucuri toata viata pe mami si pe tati, asa cum ai facut-o pana acum.

Eu nu pot uita cum ne scria Miere printre contractii....:) si uite ce baiat mare si istet are acum!

Irina, ma bucur enorm ca e bine Andrei. Sa dea DD sa fiti maine acasa si sa se refaca rapid.
Eu nu te pot suna pentru ca sunt de carpa si plangacioasa rau in astfel de momente. In loc sa te incurajez...te-as aduce in situatia sa ma linistesti tu pe mine :). asa ca mai bine le las pe fetele care se pricep mai bine sa ia contact direct cu tine.
Hai, ca mai aveti putin, iar maine va fi o zi speciala pentru voi!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Veronica, si Filip exact la fel ne pupa. Ne lipeste cate o limba pe obraz si ne lasa plini de bale. Eu il ador, dar sincer nici mie nu-mi place ca ne linge asa...din cauza microbilor...Aseara cand a venit tati de la serviciu, l-a pupat de l-a albit.

Cristi...eu sunt la al doilea copil si am sentimentul ca nu fac si nu stau sau ma ocup suficient de ei. Fac prostia sa-l compar cu Ioana care facea o gramada de lucruri la un an...sau cu alti copii...si dau vina pe mine ca el inca nu stie sa faca prea multe.
De ex nu vrea si nu vrea deloc sa faca cu manuta pa-pa!...cand ii cer o jucarioara mi-o arunca, nu mi-o da frumos (si ii tot arat cum sa faca)...ce sa mai zic ca nu stie sa arate nasul, ochii, etc (cu asta nici n-am insistat)...ii mai arat eu niste chestii, dar nu vrea sa faca nimic...si nu am nici prea mult timp sa stau numai cu el. Am o gramada de treaba prin casa, gatit, Ioana imi ocupa si ea ce mai ramane liber, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Korucia, mercic , dar alex nu plange la somn, se maraie si nu adoarme decat daca-l iau in brate ca, de cand a invatat sa se ridice in picioare in patut, cum il pun in patut e in picioare si rade. Facem manevrele astea (eu il pun pe spate, el in picioare) vre-un sfert de ora dupa care eu ma plictisesc si-l las sa oboseasca, adica sa faca ce vrea el. El se ridica, se plimba, se apleaca dupa cate o jucarie, apoi incearca sa o apuce cu amandoua mainile, moment in care pica in fund, ca el nu sta in picioare fara sa se tina cu o mana, cand se vede jos o ia de la inceput. Apoi oboseste si ramane in fund cu degetul in gura (si cu doudou-ul lui - un batic de bumbac) si incepe sa se maraie, si incep sa i se inchida ochii, atunci eu il iau in brate, il legan vreo 2 minute pana adoarme si inca vreo 3 sa adoarma bine, ca altfel se trezeste cand il pun in pat. Ce ma deranjeaza e ca dureaza f mult chestia asta, cam o ora-o ora si jumatate de cand da semne de oboseala pe jos sau in patul nostru si il pun in patut si pana cand adoarme efectiv, dar asta e, nu-i un capat de tara.Noi vom face ROR-ul mai tarziu, la 28 zile dupa ce terminam tratamentul pt dermatita (pana la urmatoarea vizita la dermatolog mai avem o luna si jumatate), pentru ca tratamentul nu e compatibil cu vaccinurile vii.De Algocalmin stiam si eu acelasi lucru ca si Delia.Of,of sanatate multa la toti licuricii bolnaviori. Si o imbratisare pentru IrinaC care dupa ce ca are papacelul bolnavior mai trebuie sa-l si intarce, si stiu cat de rau m-am simtit eu cand l-am intarcat pe alex.

Mergi la inceput

Cristi, imi pare rau pentru starile astea, vestea buna este ca trec.Ma gandesc ca starea este accentuata si de faptul ca vrei sa te lasi de fumat, e ca un cerc vicios si trebuie gasita calea de mijloc.Nu e bine ca ti-ai inchis contul, intrand pe forum este si asta un mod de socializare, cel putin pentru mine este.
Cum zic si fetele o cura de shopping face bine la psihic .
Irina, ma bucur ca sunteti acasa de ziua lui Andrei, sanatate multa .
Betty,frumos a invatat Anusca sa pupe .
Carmen, LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Delia, exact ce povestesti tu cu David, se intampla si la noi. Pana acum cateva luni era f inaintat la 'invatatura', facea o gramada de chestii ptr varsta lui. Acum am cam batut pasul pe loc si daca ii arat cum sa faca, se enerveaza la un moment dat si incepe sa maraie...se pliciseste.

Eu sunt nebuna. Dupa ce pleaca Ioana la gradi dimineata, ne apucam de lectii :))
Stau cu el in pat si ii arat cum sa faca pa-pa!, ii arat cat e de mare, nasul, etc. El se uita f atent la mine si ma aplauda, dar...atat! :(. ....Apoi se plicitseste si/sau se enerveaza.
N-are treaba cu cuburile, doar se joaca putin cu jucarele cu lumini si butoane. Are o chitara cu f multe melodii la care canta cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

La multi ani Aidan!, sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de bucurii!

cristi, prietene cu copii de varsta lui Carol ar ajuta..mai faci un playdate cu copilasii, se joaca si ei impreuna si va lasa pe voi in pace, mai la o plimbare, cred ca ar ajuta. Lasa-l macar in weekend cu sotul si iesi singura la shopping sau cu fetele in oras. Incearca sa gasesti un hobby pt tine, inscrie-te la un club ceva si fa un sport, inot de exemplu sau karate, nu conteaza, ceva ce iti place, poate la gym, sau fa-ti program regulat de mers la sauna sau masaj..iesiri de astea macar o data pe saptamana sigur te vor ajuta sa te simti mai bine. Trebuie neaparat sa gasesti ceva de facut doar pt tine, fara sot si fara copil, ca sa te poti decupla putin si incarca bateriile. Daca nu ai permis de conducere, inscrie-te la scoala de soferi. Poate ai o vecina care ar putea sa stea cu Carol macar cate o ora din cand in cand, sa poti iesi daca nu poate sta sotul.

cat despre fumat, ce sa zic, eu am fumat de la 16 ani cu pauze doar cand am fost gravida si cand am alaptat..acum inca nu m-am reapucat, dar mult nu mai am, ca deja fumez ocazional. Stiu ca e greu sa te lasi si e imposibil daca nu ai o motivatie. Nasa noastra are cancer la plamani si pe mine m-a cam speriat putin, mai ales citind statisticile cu fumatorii si cancerul de plamani. Eu vreau sa-mi vad copiii mari si nepotii si imi doresc o moarte usoara, fara chin, ca toata lumea, si frica de cancer e cam singurul lucru care ma tine sa nu ma apuc serios de fumat. Cateodata frica e singurul lucru care ajuta sa scapam de un viciu...

Naty, iti place pilates? nu e cam dur? ma bate gandul, la noi la club au si trainer pt pilates, dar costa cam multisor, cred ca au doar 1 demo class pe gratis, dar as incerca...am mai incercat si yoga si mi-a placut, e super relaxant, dar si lucreaza putin muschii..poate am sa reiau. Aici acum e la moda hot yoga, adica yoga in sala cu aburi , cica da super rezultate...este si in ro?

Mergi la inceput

Anca, imi pare rau pentru nasa ta, chiar ca te pune pe ganduri si incerci sa iei masurile care se cuvin. Si faptul ca iti doresti sa-ti vezi baietii mari si la casa lor cred ca e cea mai buna motivatie sa te lasi de fumat.Ma gandesc ca se imbolnavesc de cancer oameni care nu au fumat niciodata, darami-te cei care fumeaza .

Spunea Cristi ca se simte frustrata ca nu poate sa scrie mereu pe forum, si eu simt aceeasi frustrare ca nu pot scrie mereu si nu pot raspunde la toate fetele .O admir pe Dark ca are memorie buna si raspunde la fiecare in parte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

anca - unde stau eu nu este gym, nu este club de nimic. oras din ala mic din romania, cu oameni destul de saraci, unde nu ai ce face. prietene nu am, oameni nu cunosc, mai ales nu cu copii, nu este un loc de joaca din ala intr-un magazin sau ceva sa merg cu carol sa vada un copil, ceva, nu este zoo, nu este cinema, de shopping din ala adevarat nu am bani, dar asta mi-as dori cel mai tare - un loc unde sa merg cate o ora cu carol la copii. ca si el e plictisit saracu, tot cu mine, care-s plictisita ca-s tot cu el.

sunt doar cateva crasme.

Mergi la inceput