LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Irina ma bucur sa aud vesti bune Sper sa fiti maine acasa si sa se refaca repede papacelu

Fetelor eu cand am aflat ca eram insarcinata m-am lasat de fumat. Dupa aceea am alaptat deci fara tigari...si chiar imi veni pofta acu intr-o zi dupa atata timp.
Sper sa rezist si dupa ce o intarc pe Alice. Nu stiu daca are sau nu vre-o legatura, dar eu ma trag din familie de fumatori

Lisa ce vesela si frumoasa e Anusca ta si ce frumos da pupic.

Daca va arat cum pupa Alice cred ca va tavaliti de ras
Pupa cu gura deschisa si ....cu limba nu stiu de ce... dar ma limpae ca un catelus.
Bine noua ne e draga si ne distram dar niciodata nu am incurajat-o. Adica noi o pupam normal - cu gura inchisa si buzele tuguiate
(daca asta o fi normalul)

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

naty - bunicii lucreaza toti, mai au macar 10 ani pana la pensie. dar nici asta nu ar fi o solutie, cel mai bine e tot sa stau e cu el. ideea ar fi in primul rand sa imi dau eu seama ce vreau sa fac in viata in general, ca momentan tocmai aici e baiul, ca parca nu imi place si nu imi doresc nimic. da o sa imi revin eu cumva.

de asta mi-am inchis si contul, ca am crezut ca o sa stau mai putin pe net. right - de stat tot stau, da ma si frustrez ca nu pot raspunde. am dat mail sa cer redeschiderea, ca sa nu ma cheme cristian, dar cred ca mai dureaza.

crisspy - nu ma intelege gresit, cartea e foarte buna. doar ca zice ca nu exista sevraj, ca nu te simti naspa cand te lasi. asta poate la cine pipa numai la chefuri, o tigara pe saptamana. da la dependentii adevarati - tot e sevraj. chiar daca e un drog legal.

Mergi la inceput

am mai intrebat eu, da ma repet

voi ce faceti toata ziua cu copilul? in afara de dat sa manance, culact, schimbat pampers si iesit in parc. cum va jucati? cum ii invatati chestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi eu de cateva zile exersez cu el UNDE E NASUL? Il intreb de 100 de ori si apoi ii arat, ca sa invete.

Umplem o cutie cu jucarii si o rasturnam impreuna, repetam asta de multe ori.

Alerg dupa el si il prind de picior si ii zic ca nu il las sa plece de langa mine.....intra in joc si fuge de mine si nu ma lasa sa il prind....

O sa iti mai scriu dar nu ma mai lasa vlad acum

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Aidan, la multi ani!Sa fii sanatos !

irina, bine ca se termina!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cristi, cat timp ai fumat?
noi de jucam cu dulapul (am scris cu o pg in urma), aruncam o minge mare mare gonflabila de la unul la altul, ii place mult, desi da aiurea rau...dar no, asa mai fac si eu miscare cat alerg dupa minge prin casa. ii place si sa fug in 4 labe dupa el, si bat mai tare cu palmele pe parchet inainte sa il prind, mereu rade in hohote cand fac asa. apoi ne mai jucam cu jucariile lui...il mai las si pe el sa se joace singur. cam atat, nici noi nu avem prea multe activitati. as vrea sa il invat multe chestii, ii tot repet unde sunt ochii, nasul, gura, ii arat de o mie de ori ca are 1 an...dar nu vrea. cred ca a descoperit ca e persoana distincta si daca are chef face, daca nu, nu... si e f incapatanat. acum cand bate din palme, daca zic 'bravo' se opreste, daca il intreb 'cat de mare e david' nu imi mai arata, daca insist, chiar se enerveaza. cu o luna in urma era asa dornic sa invete, prindea imediat si facea de toate. asta e... astept din nou o perioada in care sa vrea si bag mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

revin ca am uitat sa va spun ce era mai important: david merge!!! si a fost f tare, pt ca il filmam cum se juca prin camera, si la un moment dat s-a apucat sa se plimbe...

Mergi la inceput

10 ani aproape delia, cu pauza de bebe si alaptat, dar cand am revenit am revenit ca si cum nu ar fi fost pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor va pup pentru aprecieri,am filmulet pentru Razvi...acum upload...plin de pupici

LA MULTI ANI AIDAN!!!
La multi ani Andrei Valentin.

sa cresteti mari si sanatosi.
ma bucur sa aud ca licuricii nostri sunt mai bine.
vero,imi pare rau pt intarcat ,la fel si pt tine Irina
Cami,wow...bine ca s-a terminat totul cu bine
ingrid,o sa treaca si perioada asta
bun venit cristi
cuscra,vazut si admirat poze noi cu Razvanelul
miere,sa foloseasca Luc cu placere aparatul nou.stai sa vezi cat costa de acum inainte,tripodul,obiectivul...been there,done that!
delia,felicitari pt mers

va pup,revin ca s-a trezit d-ra

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Lisa pai asteptam filmuletzul, numai ca o sa-l vedem maine cand ne intoarcem la Buc ...acus sunt pe drum spre Razvi si nu pot vedea filmuletze pe blackberry...anyway abia astep sa vad pupacioasa mica

Delia felicitari pentru mersul lui David.

Cristi si eu tot cam asa am fumat si m-am reapucat cu o asa usurinta de m-am speriat si eu...si am marit si cantitatea din nefericire.

Pupici

Mergi la inceput