LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor dc totul e bine ca azi maine ne serbam ACASAAAAAAAA!

Va multumesc tuturor fara exceptie pt suport, pt sms uri , as fi vrut sa fie altfel, ador sa alaptez papacelul dar asta e, de data asta pt ca infectia trena de atata vreme era intretinuta de laptele meu cu lactoza si el namancand pt ca sigur astepta sanul totul se perpetua.Din pacate noi nu vom avea party adev pt ca e in convalescenta si o luna va mai fi asa mai izolat dar dc da Dumnezeu si ajungem acasa asta e un adev party.Azi Andrei a mancat stickuri simgur si in plus a vrut pilaful meu dietetic de la spital neblenduit nenimic pe care l+a halit cu furculita de adulti.Ayi noapte a dormit cu Radu si eu in alt salon si a halit putin Humana fara lactoya LP la ora 4 cu canita de la Avent.

aaa Bunicul a luat si el a avut 10 scaune apoase azi si a si varsat iar eu ma resimt, am avut si eu scaune proaste ayi noapte dar acum sunt ok, relativ

Cam atat de aici strang din dinti sa plecam maine, Andrei nu iese din salon iar eu f rar sa nu mai culegem ceva

Ma iertati dc uit pe cineva da pt ca maine e ziua puiului meu stiu ca azi e a lui AIDAN care acum un an nu se mai nastea LA MULTI ANI AIDAN!sa fii sanatos si sa cresti mare

Inca o data va multumesc, nu m-au suparat parerile pro sau contra , a fost foc continuu, sper sa mi revin la creieri ca a facut o forma oribila de diaree, cum zic pe aici doar copiilor de doctori li se intampla.Nu am apucat sa raspund la sms , am mai raspuns din cand in cand dar si acum mob e pe profilul silentios ca doarme A plus ca e mereu cineva la vizita-medici si am evitat sa vb sa nu mai zic de lipsa chefului in mom nasoale.

Sa ne auzim maine de..ACASAAAAAAAAAAA

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Irina va asteptam maine ACASA

Papacelul si pe tine te imbratisez cu drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi pai noi pentru ce suntem aici? Eu zic sa te descarci aici la noi, scrie cateva pagini si o sa iti fie mai bine. Eu ti-am zis ca ma poti suna oricand ai nevoie. Eu zic ca toate avem momente din astea in care avem impresia ca nu stim sa ii invatam pe copii nimic, ca nu suntem mame bune, etc. Hai....fruntea sus...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irina ce vesti bune! Sper sa serbati maine acasica si sa fie Andrei bine, bine de tot!

cristi te inteleg foarte bine, am trecut si eu prin asa ceva cand eram in concediu cu Ioana. Nici nu stiu ce sfat sa iti dau, eu mi-am revenit cand am venit la servici .
Incearca sa iesi cat mai mult, lasa puiul cu tati si du-te la shopping sau la salon sau intalneste-te cu prietenele sau la gym. Iesirea din rutina o sa iti faca bine.
Nu-ti spune ca nu esti o mama buna, pentru ca nu e adevarat. Toate avem momente cand credem ca am putea face mai mult pentru copii, am putea sta mai mult cu ei, am putea sa ne comportam altfel, sa fim mai rabdatoare, etc. Si tocmai faptul ca ne facem aceste griji dovedeste ca suntem mame bune, caci vrem sa fie totul perfect pentru ei.
Una peste alta, probabil totul ti se trage de la izolare si E NORMAL.
Daca te pot ajuta cu ceva da un semn.
Despre fumat, ce sa zic, succes sa te poti lasa! Eu nu reusesc

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina, ma bucur mult mult ca e mai bine andrei!!! e f fain ca veniti acasa, ne-a fost dor de tine aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

naty tocmai ca nu am prietene cu care sa ies. sa ma intorc la job si sa-l las pe carol cu reo bona nici nu prea vreau - desi altfel as vrea - si mai ales nu imi permit financiar.

irina - multa santate puiului, scuze pt smsul cam ciudat da am un telefon prea destept care vrea sa scre cuvintele in locul meu si am scris cum am putut. daca nu are un cuvant in memo nu il poti scri. bine ca veniti acasa si o sa vezi ca va fi totul bine.

Mergi la inceput

Am pus pe mailul comun o carte despre cum sa ne lasam de fumat...am o colega in birou care s-a lasat fara probleme de fumat dupa ce a citi cartea...

Daca tot nu am ce sa fac azi la munca, m-am apucat de citit...poate, poate functioneaza

Cristi, Naty, Bebelusi poate va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

crisspy - multumim, eu am citit-o. la cine merge autosugestia poate functioneaza. la mine se pare ca merge metoda cu chircitul pe jos... si mancatul de chipsuri.

Mergi la inceput

Of Cristi imi pare rau...credeam ca poate te ajuta un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi totusi incerca sa faci ceva pentru tine. La mine functioneaza mereu o cura de shopping de exemplu.
Noi suntem aici si poti sa ne spui ce vrei. Din pacate nu putem iesi impreuna la o barfa.
Cu bunicii nu poate ramane Carol daca te intorci la job?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput