LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

sa vedeti cum ne distram noi zilele astea: am golit un dulap de jos, i-am scos si raftul, e inalt exact cat david. acum intram pe rand in el, iar celalalt deschide usa si zice 'bau'. rade tare de fiecare data. aseara l-am lasat cu mama mea vreo 2 ore la noi acasa, si mi-a spus mama ca david era tot la dulap si ma striga oricum, am lasat ca ala sa fie spatiul lui, acum de ex, isi duce aolo tot ce gaseste prin casa...
am inceput sa ii dau oul fiert intreg si ii place f mult. am inceput sa reintroduc iaurtul (la 9 luni am descoperit ca era alergic si l-am scos, acum vad ca nu mai are nimic, deocamdata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Corina, asa... deci da, mai bine il faci dupa nunta. ca acum nu prea ai graba
DElia haha ce tare jocul cu dulapul. probabil il crede casa lui in miniatura . pozeaza-l cand e acolo [:)_]
Criss, nu prea ar trebui sa se constipe de la mango. cel putin Eva si Pat nu s-au constipat vreodata de la el. nu poti incerca cu para in contrabalans. si smochine sau prune uscate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Criss, nu prea ar trebui sa se constipe de la mango. cel putin Eva si Pat nu s-au constipat vreodata de la el. nu poti incerca cu para in contrabalans. si smochine sau prune uscate....

Rox ...el mananca para in fiecare zi...ba chiar in combinatie cu pepene galben ...deci nu ar trebui sa se constipe...

Nu stiu zau cu mango asta, cat a fost la mine la Buc ii dadeam frecvent si mango si nu era constipat...cum a ajuns la mama acasa a inceput faza...tre' sa investighez mai in amanunt sa vedem ce ii provoaca constipatia...

O sa incerc si cu smochine sau prune uscate, nu stiam ca au voie d'astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

La multi ani!Carmen - sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi - multumim de tort ;
La multi ani Aidan - multa sanatate si de ziua ta eu iti doresc sa ai mult noroc in viata .

Ma bucur sa aud ca Andrei-ochila - e mai bine imi pare rau de faza cu intarcarea, off, e tare nasol daca nu esti pregatit sufleteste.

Eu m-am hotarat sa o intarc pe Alice pentru ca nu mananca, si asa cred ca o sa imi fie tare greu si o sa imi lipseasca aceste momente minunate de intimitate numai si numai ale noastre .Ma topesc cand vad cum se cuibareste ea in bratele mele si parca ar avea cea mai buna papa din lume si nu mai vrea nimic nimic....Chiar si in momentele de boala, ea se alina la san....offf.

Bebelusi - ce dulce e Vladut cum a adormit in scaunelul de masa;
Naty - super frumoase fetitele tale si voi cred ca nu va mai incapeti in piele de mandri ce sunteti cu asa 2 frumuseti ;
Porumbita - multa putere sper sa treaca si eu sunt la fel cu odihna- zero, dar macar eu nu lucrez...desi cate odata ma gandesc ca mergand la servici m-as mai odihni ;
Aryia, Anuc felicitari pentru parametri licuricilor

Alice a mea e tare micuta are cred 72 cm si 9kg. Nu stiu cu cine seamana ca noi nu suntem piticuti...

Dark - bafta la vaccin. Am vrut sa iti spun mai demult si am uitat . Mister e un supeerrr finut si super dulce M-am uitat o gramada la pozele voastre, are asa o finete ca de fetita cred ca si-a schimbat sexul pe ultima suta de metri

Bee sanatate Alexiei
Cami - e bine cand se termina cu bine, imi inchipui ce sperietura ai tras.
Noi am patit-o cu staniolul. Alice a mancat o bucata de staniol de la o bomboana....am crezut ca morrr...am pus-o pe genunchi si am intors-o cu fata spre pamant, i-am creat ptesiune pe abdomen si a vomitat staniolul...offf. Faza e ca nu poti sa fii cu ochii pe ei nonstop - Domne fereste de ceasul rau.
Koruccia voi incerca si eu metoda sper sa reusesc ;
Anna - sfatul pediatrei a fost sa o intarc brusc dar nu cred ca voi putea eu asa.
Crisspy eu ii dau lui Alice ceai bebecalm - (numai de asta vrea) dar cred ca o ajuta si cu scaunele. Pup pe gropitele lui Razvanica.
O zi buna la toata lumea

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vlad isi pune toate jucariile dupa gat, la inceput nu imi dadeam seama de ce, dar apoi m-am prins, noi ii tot punem jucarii in cap, si cand cad zicem POOOOOCCCCC. Si el asta vrea sa faca, si dupa ce cade zice TOOOOOO. E un dulce.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

AidanSa fi sanatos si fericit.

Bianca
Nathalie
Ioana
Sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.

viorrela

Carmen Marieta

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

LA MULTI ANI, AIDAN! Sa te faci mare, frumos si destept, sa ai parte de o viata minunata!

LA MULTI AI, CARMEN! Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de puiul tau multi, multi ani de acum incolo!

LA MULTI ANI, CRYSYANA!

veronica la fel si Nadia, toata ziua plimba cate un obiect prin casa.
Ne luam de mana si la micime - si Nadia e scunda rau si are vreo 8 kg ...

anca eu merg dupa servici, in fiecare marti, la pilates. Ma tot indemn sa ajung si in alte zile la sala dar nu imi iese. In timpul programului n-am acum fiindca e tare departe de birou. Ma duceam si la psicina, cu Ioana, dar cum a tot fost racita cu am mai ajuns de mult. Si singura nu ma duc ca se supara si mi-e mila de ea
La fel si eu cu alaptatul, de abia asteptam sa scap ... am facut tot posibilul sa le dau pana la ultimul strop de lapte dar nu mi-a placut niciodata.

selene multa sanatate!
Eu nu prea cred ca febra asa mare poate sa faca de infectie urinara. In gat nu e rosie?
Sa nu te sperii ca ii creste asa de repede, asa fac copiii. Trebuie doar sa o supraveghezi atent.
La 39,5 obligatoriu Novocalmin in fundulet. La 39,8 eu i-as fi pus si Desitin, sa nu ajunga la convulsii.

cami ce sperietura!
Noi cu Ioana nu am avut niciodata problema asta, nu a bagat niciodata nimic in gura, dar Nadia era sa se innece de trei ori. Cel mai rau a fost cand a muscat dintr-o guma de sters a Ioanei, acoperita cu folie si i-a ramas plasticul ala in gat. A intors-o barbatu-miu cu capul in jos si l-a dat afara, dar deja se invinetise.

ira liza ce tragedie cu finii tai! Dumnezeule, ma infior cand aud de astfel de lucruri.
Cat despre alaptat, draga mea, nu vreau sa ii jignesc pe cei la care ai mers, dar au spus numai tampenii. Laptele de mama NU e apa de ploaie si recomandarile pediatrilor care stiu ce spun sunt sa alaptezi pana pe la 2 ani, daca poti.

corina, andreea, veronica merci

cristi ce-i cu tine, cuscra?
De ce esti deprimata? Ce-i cu sevrajul? Ce e cu kineto?
Si cum de te-ai dezactivat?

crisspy multumesc.
Costumul de balet este cel de la spectacol, ni l-au facut ei, noi doar am platit
La Marriott merg la sala, e peste drum de casa si-mi convine.
Nu stiu ce sa zic cu mango, eu nu le-am dat niciodata.

Despre noi:
Nadia zice mama, tata, bebe, nana (Ioana), babu (taica-miu, caruia asa ii zice Ioana), ata (asta), pa, titi (tzitzi; tot timpul am trage de bluza sa se uite la ele, nu ca ar avea ce sa vada la cat de mici sunt ) si cam atat.
Umbla singura, dar numai cate 7-8 pasi, in rest tinuta de manuta; se deplaseaza si de-a busilea mult, foarte, foarte repede. Se catara peste tot, pe margini de scaune, pe obiecte, in pat, etc.
Daca ii iei ceva din mana zbiara; la fel daca nu reuseste sa ia ceva; la fel daca "vorbeste" cu tine si nu esti atent; la fel daca ramane singura; si in multe alte ocazii ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

veronica, naty, la micime va luam. Caterina are de-abia 68 cm la aproape 11 luni, si cred peste 9 kg. Bine, la noi explicatia e ca si noi suntem mici, deci nu are cu cine sa semene inalta. Da e drept ca ma impresioneaza cand o vad asa mica agatata de chestii prin casa. Taica-su ii zice "microbule", ca e mica tare:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

naty - nu stiu exact ce e cu mine, doar ca sunt foarte foarte low. e si lipsa de oameni, faptul ca stau acasa si nu am cu cine vorbi, lipsa de activitate, plictiseala cat incape, disperarea ca-s o mama naspa si nu-s in stare sa ma ocup de copil cum trebuie... sevrajul e ca vreau sa ma las de fumat si e a doua zi si jumatate si na, e cam greu. ma simt inutila si in multe feluri, n-am chef de absolut nimic.

kineto - nimic grav, doar ca al meu copil e un pic mai lenes, nici eu nu ma ocup de el cum trebuie, si vreau sa stiu cum sa il invat unele lucruri. si sa stiu si ce sa fac cu el, ca io-s in pana totala de idei.

dar no, astea-s de fapt probleme minore, ca macar carol e sanatos. nu as vrea sa fiu in locul irinei sau al celor care au copiii bolnaviori. si iarasi le urez la toti insanatosire grabnica si recuperare cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui koruccia
Taica-su ii zice "microbule", ca e mica tare:))

Criss - atunci musai nu e de la mango. fa suc de pere si da-i-l amestecat cu cel de mandarine, daca ii palce. si tranteste niste prune uscate in amestecul de fructe. inmuiate tot asa, in suc de mandarine/portocale.

Mergi la inceput