LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)
Raspunsuri - Pagina 18
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Am citit si eu repejor din urna si m-ati uimit cu pregatirile voastre de petreceri pt licuricii nostri. Mama, ce pofta mi-ati facut de diverse chestii savuroase!!!!
Ouau, si ce patanii ati mai avut...Ira, Cami...Copiii astia sunt o sursa incredibila de emotii...Bine ca nu li s-a intamplat minic.
Miere, am citit ca Aidan e bolnavior si de convulsii...Imi pare rau si va doresc insanatosire grabnica.
Irina si Andreita sunt mai bine, aseara a stat si Radu la spital pt ca sa treaca mau usor peste intarcarea asta brusca.
Cami, si eu vreau sa o impartasesc pe Alexia. Ii promisesem preotului ca o duc saptamana asta, dar daca e bolnaviora...Ma gandesc ca tare ar fi bine sa vina preotul la noi, poate sfintim si casa.
Selene, pot aparea reactii intarziate la acest vaccin. Ai antibiograma la urocultura? Nu ii da antibiotice "la recomandare", chiar daca vine de la un medic. Infectiile urinare sunt perfide, se poate dezvolta rezistenta f usor, antibiograma de e baza.
Bebelusi, dr nu ti-a dat sa faci niste teste? Ai rezultatul de coprocultura?
Alexia parea mai bine ieri, azi iar tuseste si muceste...Plus ca ma tem si de o infectie urinara pt ca s-a modificat mirosul urinei. Sper sa fie de la administrarea de siropele si nebulizari...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
koruccia spune:
Ingrid, felicitari pentru parametrii si progresele lui Alex.
Sa stii ca si Caterina a facut la fel cand a invatat sa se ridice in picioare in patut (tarziu si ea, la 10 luni): nu mai adormea singura. Eu m-am chinuit ceva vreme sa o adorm in brate, dar ma durea spatele de imi venea sa urlu. Asa ca de la 1 ianuarie, in disperare de cauza si fara premeditare, am aplicat metoda de invatat copilul sa adoarma singur (desi pana atunci am tot zis ca noi nu o aplicam, da uite unde te duce disperarea). Practic ii creezi o rutina de adormit, ii pui tot timpul paturica si jucariile cu care doarme (ea are un catel si un bursucel), ii spui noapte buna si pleci. Copilul evident plange, asa ca dupa 1 minut te intorci, il linistesti, dar nu il iei in brate. Si tot maresti intervalul la care mergi. In prima seara am mers la 1 minut, la 3 minute si apoi tot la 5 minute. In a doua la 3, la 5 si dupa aceea tot la 7 minute. Apoi 5, 7, 11 si tot asa...
Ideea e ca la noi a functionat. In prima seara a fost mai nasol, a plans cam 40 de minute. In a doua seara doar 20, iar acum adoarme singura in 5-10 minute, fara sa planga; daca e obosita chiar mai repede. Si culmea, nici nu se mai trezeste asa de des noaptea...
Eu nu am crezut nici un moment ca va functiona, dar spre surprinderea mea a mers.
Acum, eu nu aplic metoda chiar ca la carte, in sensul ca daca mi se pare ca plange pentru vreun disconfort, sau daca intervin evenimente stresante (gen vaccinare), nu o las sa planga de una singura si o adorm in brate. Dar chiar si asa adaptata, in cazul nostru tot a dat roade.
koruccia spune:
ariya, si Caterina tot asa mananca seara: paste de bebei fierte in supa de legume + branzica de la Hipp. E mancarea ei preferata, ma scoate din belea de cate ori sunt in pana de idei.
Felicitari pentru parametrii lui Miguel, chiar ai baiat mare. Tinem pumnii pentru vaccin!
sdcristian spune:
rox, nu am schimbat userul, asta e al lui cristi. al meu e dezactivat - poveste lunga de tot.
bee - poti sa imi scrii te rog pe mess, trebuie sa te intreb cate ceva de kineto.
sdcristian spune:
carol face multe, dar nu pot scrie acuma
io am mama depresiilor, plus ca acum sunt in sevraj de la fumat.
anna-mama spune:
Ariya, multumesc, nu stiam ca sunt si in Vitan
Legat de intarcare, cum crezi ca e mai bine, intarcare brusca sau treptata, avand in vedere ca vladut mananca f putina mancare solida?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
deliafairais spune:
buna dimineata fetelor!
LA MULTI MULTI ANI AIDAN! si sa te faci bine repede! 
lisa, ai o fetita f f draguta! si ce dulce e cand pupa!!!
selene, saraca daria, bine ca aveti pediatrul langa voi...stiu ca numai de asta nu iti arde acum, dar daca poti incearca sa o speli pe dinti des, antibioticele provoaca in multe cazuri carii. eu chiar ma gandesc sa ii pun branula data viitoare cand va trebui sa ia antibiotice.
cami, sper sa nu te superi pe mine, dar eu personal ma feresc de algocalmin fiola, lui david nu i-as da in nici un caz! in f multe tari e interzis, iar in altele se da doar cu reteta si ambalajul are un cap de mort pe el... numai la noi se vinde oricand si oriunde. daca vrei da pe google si o sa vezi cat e de controversat. chiar sper sa nu te superi, ti-am spus asta doar ca sa te ajut, nu sa te contrazic.
hai ca sunt plina de sfaturi azi, nu stiu ce am
la fel ca alice, si davidutul meu are obiceiul de a purta un obiect prin casa toata ziua (o bluza, matura, o jucarie anume etc), dar partea naspa e ca de cate ori iesim afara isi ia cate ceva dupa el. de cele mai multe ori lingurita lui (are o lingurita cu ursulet), dar a mai luat si capace de cutii, o inimioara de plus etc.)
koruccia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Corina, pai tu vrei sa faci ROR? sau te referi la Cate cand zici de bubite. sa stii ca reactia asta cu mimarea bolii e tare rara. dar na, poate apare Andre_ea cat de misto de Ilinca cu haptiu Cristi da ce iti veni sa schimbi userul? Carol ce mai face? |
Roxana, eu trebuie sa-l fac acum, ca nu am imunitate la rubeola. Il va face si Cate, dar dupa un an..daca il conving pe taica-su.
crisspy spune:

AIDAN 

Sa cresti mare puiule si sa-i faci pe mami si pe tati mandri de tine in fiecare clipa
CARMEN
multa sanatate si fericire alaturi de tati si de Stefan
Alinuk multumim de vestile de la IrinaC, ma bucur sa aud ca Papacelul e mai bine.
IrinaC, mami scumpa si draga 
, mult curaj ca o sa treceti cu bine peste asta. Alaptatul este o perioada minunata si stiu cat de mult iti placea sa-l alaptezi pe Andrei. Sa nu-ti para rau ca trebuie sa-l intarci, din fericire ai fost una dintre putinele mamici care au putut sa faca asta pana la 1 an...priveste partea buna a lucrurilor, treceti la o noua etapa acum, Papacelul este baietel mare acum.
Selene multa sanatate Dariutei
...sper sa fie mai bine acum.
Bebelusi
vanataia lui Vladutz sa treaca repede...noi cand eram mici si ne loveam, venea mami si zicea "da sa pupe mami ca trece" si chiar trecea sa stii
.
Vero ce de petreceri va asteapta...multi
lui Alice sa treaca vanataile si sa vina pofta de mancare.
Anca si Naty de mult ma tin sa va zic ca va admir fetelor ca mai aveti vlaga sa mergeti si la sala
...eu si fara Razvi acasa cu mine tot nu ma pot mobiliza sa ajung si tare as avea nevoie...
Naty vazut printesele
...imi place asa de tare cum a fost "gatita" Ioana la balet...imi aduc aminte de copilaria mea cand "baletam" si eu prin casa...ehe ce vremuri
...La ce sala te duci?
Anca nici eu nu am fost un big fan al alaptatului, asta si pentru ca Razvi nu s-a aratat prea interesat de tzitzi...de asta am si renuntat pe la 2 luni...multi
voinicilor
Anculet felicitari pentru parametrii Alexandrei 
Off Porumbita, ma gandesc la tine si nu stiu cum D-zeule rezisti in ritmul asta...ai toata admiratia mea
...sper sa treaca si perioada asta cu dintii curand sa-ti mai revii si tu cu somnicul
Cami bine ca ai observat la timp si nu s-a intamplat nimik grav...
fotomodelei
Dark
lui Mister sa nu aiba nici o reactie la vaccinutz
Arya da' ce barbatel in toata regula ai tu acolo...nu mai pui si tu nishte pozici cu el? asta daca te lasa teroristii
Ira sanatate multa si condoleante pentru finii tai...si felicitari pentru parametri Elizei...si eu am pantofar, daramat de nenumarate ori de pisic, insa am vazut ca pe Razvi nu-l atrage, asa ca deocamdata stau linistita...
Cristi multi
sa treaca depresia si bafta cu lasatul de fumat...te asteptam cu vesti despre Carol si pozici noi daca ai timp.
Bee multa sanatate Alexiei 
Koruccia o sa-i spun si eu mamei metoda ta de adormit ...poate o aplica si ea pt Razvi ca el nu adoarme decat pe picioare si e tare greu frate...
Anna eu nu ma pricep la intarcare insa avand in vedere ca Vladutz inca se bazeaza pe lapticul de la tzitzi si nu pe mancarica solida cred ca ar fi mai bine sa faci asta treptat...nu stiu, zic si eu
Stiti cumva daca de la mango se poate constipa...Razvi e constipat de vreo cateva zile, am reinceput Duphalacul insa deocamdata nimik.
Diseara merge la Razvi si duminica venim impreuna la Buc 
...abia astept 
O zi usoara la toata lumea si multi