LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI AIDAN!!!

Irina, sa-ti creasca mare-mare frumosul si multa sanatate si bucurii sa aveti intreaga familie!! Petrecere frumoasa sa aveti!!

LA MULTI ANI Andrei,ai implinit azi 11 lunite!!

LA MULTI ANI CRYSYANA!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici!!

Irina, ma bucur mult ca sunteti mai bine

Lisa, ai o fata... de milioane !!

Cristi, sa stii ca si noi (adica noi toate, nu ma refer doar la je si familionul) avem momentele noastre de depresie, cand ne indoim de noi, de ce putem face, de ce stim face... Dar stii cum e... cadem si ne ridicam, trece ziua mai nasoala si vine o zi mai buna. Incearca sa mergi pe principiul "one day at a time" (la mine asta functioneaza, m-a ajutat mult sa trec peste depresii/probleme/griji). Tu esti cea mai buna mamica pentru Carol, cum ziceau si fetele... ele asa de zambaret si de fericit...nu e nici o indoiala ca tu si Cristi sunteti niste parinti fantastici. Da, nu e usor sa te lasi de fumat (been there, done that... de 5 ani si ceva sunt nicotine-free ... deci stiu ca nu e usor) dar merita Si aici functioneaza "one day at a time"

Selene, eu as mai astepta un pic cu prajelile la Daria. Mai ales ca e mai pretentioasa la papica, domnisoara deh

Aalina,odihna faina si relaxare in week-end!!

Ledi, si noi cam tot asa procedam... nu ne agitam ca bebe x facea/nu facea aia si aialalata la varsta lui Mister ...i sa faca si el pe toate pana la urma. Doara fiecare bebel are ritmul lui de dezvoltare, ar fi culmea sa fie toti la fel.

Anca, cica pilates e bun, intareste "the core muscles". Si eu ma mai duceam la yoga... candva... acum nici timp nu am, nici bani pentru gym... si nici gym mai pe langa casa.
Fetelor care reusiti sa mergeti (chiar o data pe saptamana)... aveti tot respectul meu *chapeau*. Eu dupa servici tot ce imi doresc e sa ajung acasa.

Uuufff si maine iar e zi de servici...drept e ca doar 4 ore... da'mai bine era fara ele!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oooofff fetelor, eu ma uit la teveu la stiri si vad imagini din Haiti

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

E mortala Anusca, cum ii trimite ea pupici lui Razvi .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

va astept cu o si cu CAPITOL NOU

Ana in concurs!

Mergi la inceput