LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)
Raspunsuri - Pagina 14
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama Andreea, Roxana, Naty, multumesc, o sa incerc si la Zara si la marks&spencer, trebuie sa ajung la Baneasa Mall pt asta |
Anna, Zara si Marks&Spencer gasesti si in AFI PALACE...asta daca iti convine mai mult decat sa te duci si pana in Baneasa...si mai sunt si celelalte magazine de care zicea Naty (nici eu nu imi aduc aminte cum se mai numesc
anna-mama spune:
Crisspy, multumesc pt pont, o sa incerc in wkd 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
lisa79 spune:
am intrat sa citesc vesti bune de Andrei...offf,inca nimic bun...pupam papacelul si mamica
Miere,cum e Aidan?
Am admitrat poze cu copii frumosi,somnorosi si zambareti,am admirat platouri de papa,ananas impanat
...yam yam...ce pofta imi e

si 2 filmulete cu noi:
http://www.youtube.com/watch?v=vkDkwvLsjFA
http://www.youtube.com/watch?v=tAoXPY7oyYU
acum mai upload inca 2 filmulete...intre timp mergem si singurica![]()
Ana in concurs!
anna-mama spune:
Lisa, de cand asteptam sa o mai vad pe Anusca in actiune
O tare scumpa 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
alinuk spune:
fetele vin eu cu vesti despre Andrei de la IrinaC
Am vb acum cateva minutele cu ea
uofff mititica... stiti vorba aia..numai mama sa nu fii (adaug eu...la mom grele ale puiului)
Astazi Andrei e mai binisor, a inceput sa pape cate putin, scaunele moi s-au rarit.
Ce e mai greu pt amandoi este ca a fost nevoita sa il intarce..stiti in caz de rotaviroza este interzis in alimentatie orice fermenteaza...laptele de mama fermenteaza, are voie numai laptic fara lactoza
emotional, psihic e cel mai greu de fapt, am incercat sa o incurajez ... plangea draga de ea
spunea ca il alapta cu atata drag, stiu ce inseamna... nu e usor sa rupi brusc o legatura atat de puternica dintre mama si puiul ei
Am stabilit impreuna ca din tot necazul asta musai sa fie si niste parti bune ... pediatrul are experienta in plus.. iar kg ei acum sunt in minus (cu 5)
iti doresc multa putere draga Irina, Dumnezeu sa va ajute sa treceti mai repede peste aceasta incercare
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
iuliacris spune:
Multumim de vesti, Alinuk
Irina draga, o sa fie totul bine, se va termina si cosmarul asta. Cu alaptatul, stiu ca e greu, dar uite ca puiul tau are aproape un anisor si ai reusit sa-l alaptezi atata timp. Te pupam cu drag si te asteptam iar printre noi
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
bebelusi spune:
Lisa e mortala Anusca, mi se pare foarte vesela.
Alinuk multumim de vesti.
Irina draga mea stiu ca e rau sa nu mai alaptezi, si eu am trecut prin asta, dar vezi partea buna a lucrurilor, va dormi mai mult si mai devreme. Iti spun din propria experienta.
Miere mai intri sa ne mai dai si noua vesti, te rugam
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Salut fetelor,
nu am mai scris dar sunt cu stirile la zi ![]()
Sanatate multa doresc licuricilor bolnavi
sa treaca cat mai repede. Nici nu vreau sa imi inchipui cum e sa treci prin asa ceva offf.
La multi ani tuturor licuricilor sarbatoriti la implinirea unui anisor 

Si noi ne pregatim incet incet de petreceri
pe 31 e sotul pe 4 Alice pe 5 eu si cu nasul
- o tinem tot intr-o veselie...
Alice e bine - Slava Domnului - nu mai e racita dar nici nu am mai dus-o la locul de intalnire cu copiii... sa nu mai ia ceva de pe acolo...am prins si eu frica.
Cu mancarea stam aproape la fel de nasol ca inainte...nu vrea sa manance si pace. Ii pun muzica si videoclipuri si asa o pacalesc sa mai manance ~ 90 gr la masa de pranz. In rest daca mai gusta cate ceva ffff putin si fructe la fel, abia daca ia o gura doua...
Ehh, deci tot tzitzi e baza.
Dupa ziua ei am decis sa incep intarcarea. Stiu ca trebuie sa o fac progresiv pt ca sa imi fie si mie bine la sani, sa nu mai fac vre-o mastita ceva...
Eu am desfiintat patutul - gata - si asa statea degeaba
si am decis sa ma mut eu din camera aia
. Alice deja s-a obisnuit acolo si stie sa se dea jos din patut.
A inceput si ea sa isi dezvolte personalitatea si pare o persoana destul de calma si iubareata
- cred ca ne seamana - vine asa din senin la noi si ne pupa si cere sa o luam in brate
A mai capatat un obicei: ia un lucru: haina, jucarie, lingura, papuc etc, si se plimba cu el in mana toata casa. Cateodata mai are cate un lucru periculos - ex lingura- si daca il iau din manuta se ajeaza jos si plangeee, daca il dau inapoi nu il mai vrea
.
In rest are deja 2 vanatai pe fata
dar merge destul de bine si i-au iesit si dintii de sus deci avem doar 4 dintisori.
Va las ca s-a trezit Alice si cred ca vrea sa pape - tzitzi binenteles.
pup toata gasca.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
anca_ spune:
naty, am fost ieri la gym, 20min pe elliptical, vreo 10 mins la aparate de fitness si apoi 15 mins la steamer si cu dusul s-a dus 1 ora. De obicei merg dupa pranz, pe la 1, azi nu merg, dar am planuri pe maine. Tu cum mergi, in timpul serviciului sau dupa?
irina.c, ma bucur ca se remediaza situatie, in sfarsit vesti bune! Sper sa nu mai dureze mult si sa plecati acasa! Cat despre alaptat, mai greu acum putin, dar trebuia sa vina si momentul asta. O sa fiti amandoi ok.
andre_ea, ce frumusica e Ilinca, si ai tinut-o ascunsa de noi!
masa arata f bine..ai o familie frumoasa!
ariya, trebuie sa ne trimiti neaparat poze cu jupanul
! Bravo pt progrese!
Mai fetelor eu va admir pe cele care inca alaptati! Bravo voua! Eu una, si nu dati cu pietre, abia asteptam sa termin cu alaptatul, nu zic, sunt de acord ca se creaza o legatura speciala cu puiul si e benefic de ambele parti, dar eu una nu m-am dat in vant, si se pare ca nici baietii mei ca au acceptat biberonul f usor si o data ce au inceput cu biberonul nu le-a mai trebuit san ![]()