LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_ spune:
lisa, am vazut filmuletele, anuta pare f inalta, asa e? De draguta nu mai zic, ca mor dupa ea ![]()
Selene_Bunny spune:
Fetelor, mie mi-a cam sarit inima din piept acum...
Daria s-a trezit la 11, cu febra 38,4. I-am dat 5 ml de Amoxicilina, la recomandarea cumnatei mele, banuim ca febra este de la infectia urinara.
La trezirea dupa somnul de dupa-masa, la 19.30, avea 38,1. I-am mai dat 5 ml de Amoxicilina.
Pe urma s-a jucat, dar era cam maraita, a facut treaba mare, am dus-o la dus, am spalat-o, am scos-o de la dush, am dus-o in camera si... i s-au facut piciorusele vinetii si a dat-o in frison...
Am chemat-o urgent pe cumnata mea, a zis ca arde...
I-am pus termometrul... stupoare, a urcat urgent pana la 39,8!!!
Urgent 5 ml de Panadol, 1 supozitor cu Novocalmin, frectie cu otet pe manute si picioruse, prosopel cu apa rece tot pe manute si picioruse, copilul marait, plangacios, suparat, somnoros...
Of...
Acum are 38,7...
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
anna-mama spune:
Selene, sanatate multa! Offf, mititica, sper sa treaca repede febra si sa rezolvati cu infectia urinara 
Vero, Alice face cuplu bun cu Vladut la capitolul mancare, se aseamana atat de tare.
Ai fetita mare!
vanataile sa treaca repede
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Anculet spune:
Buna seara!
Am uitat sa va mai dam vesti ds noi
...vinerea trecuta am fost la controlul de 11 luni si avem: 10880 gr si 75 cm.
Eu care nu aveam probleme cu Alexandra cand era vorba de manancat,incep sa va inteleg,pt ca de vreo 3 sapt nu prea mai are chef de mancarica,si parca nici de lapte
.O pun pe seama dintilor,ne-a zis si pediatra ca-i ies 2 odata....avem deja 4 iesiti![]()
Merge in picioare de la 10 luni si jum cam 1.5-2 m apoi se agata de ce-i iese in cale,iesim afara fara carut,si se opreste la fiecare masina,stalp,caine,gard si se uita
sau se intoarce din drum,zice "tati,bec,mama"....stie daca o intrebi unde-i ochiul,nasul(dar nu le arata pe ea
),tv-ul,Doamne-Doamne,oglinda,usa,becul.Cand n-are chef sa mearga in picioare,merge in 4 labe,si linge parchetul,covorul,oglinda...si tre' sa fiu atenta pt ca mananca scame..cu o viteza incredibila
Legat de somnul de noapte,chiar si acum are vreo 3-4 treziri pe noapte,poate si mai multe,dar niciodata doar 1
(cel mai fericit e sotul care se lauda la cunostinte ca Alexandra doarme toata noaptea
)...dar n-am ce face,,,ii dau suzeta
sau putina apa si adoarme sau se mai foieste cate 1h.
PS: [size=2]LA MULTI ANI LICURICILOR SARBATORITI/size=2]]
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita selene nu poate fi reactie de la vaccin? miere multa sanatate lui Aidan! |
Porumbita, pai vaccinul l-am facut cam de multisor pentru reactie...
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
Porumbita spune:
nu-mi imaginam ca e asa complicat cu dintii; are 6 si cred ca mai cresc in gingie (ca nu se vede nimic)
sunt zombiiiiii !!!!!!!!!
de 4 nopti se scoala din ora in ora, adoarme greu rau seara (stam si cate o ora san)
uneori readoarme greu si noaptea (adica dupa ora 4, pana in ora 4 adoarme in max 10 min)
doarme mult mai bine pe zi, de 2 ori cate o ora si un pic insa seara adoarme fff greu (azi la 11) in cdt in care pana zilele trecute numaram pe degetele de la mana de cate ori l-am culcat la 9 (ca el adoarme de regula intre 8 si 8 jumate)
Porumbita spune:
selene eu tot citesc incercand sa ma decid ce sa fac pese 2 sapt cand face robert un an (ce vaccin) si am gasit ca pot aparea reactii pana la 7-10 zile de la vaccin
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita selene eu tot citesc incercand sa ma decid ce sa fac pese 2 sapt cand face robert un an (ce vaccin) si am gasit ca pot aparea reactii pana la 7-10 zile de la vaccin |
Serios? Ciudat...
Faza este ca, de dimineata, avea pe picioruse niste pete mari, da' mari, rosii si fierbinti... Una, cea mai mare, sub intepatura de la vaccin, care de-abia se mai vede, altele, sub genunchi... Au disparut dupa o doza de Aerius, anti-alergii...
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
cami_antonia spune:
selene vezi ca lapeste 38 poti da concomitent panadol sau paracetamol supozitor plus nurofen plus 5 picaturi de algolcalmin fiola
si scade sigur febra
am avut si noi febra dar nu cnvulsii
si puneam sosetele cu apa rece in picioare si manute
offffffffffff
fetelor am vorbit si eu azi cu irina si da era ceva mai linistita daca se poate spune asa ,... va pupa pe toateeee ... ma rog mereu pt ginerica al meu ... sper sa il ajute Dumnezeu sa depaseascaest moment cat mai repedeeeeee
eu nu v-am povestit ce am patit cu antonia
ieri a venit in vizita o colega de munca
era la ea in brate
si se juca cu un pix
eu cu ochi pe ea
dar imi faceam deeaba casteptam alti musafiri
cand la un moment dat a inceput sa vomite ceva
ca si cand s-a innecat cu ceva
ma tot gandeam ca nu avea cu ce
da tipam tare mama vomitaaa
si i-am dat cateva pe spate
si ma asteptam sa vomite jet cum face ea de obicei cand se inneaca cu ceva mancare
cand colo sareeeeeeeeeee capacul mic din spatele pixului
in momentul ala
am zis ca nu e adevarat
i-am multumit lui Dumnezeu imediat ca m-a luminat imediat si ca am stiut cum sa reactionez
da am zis a de acum nimic in mana
decat jucarii
era prima data cand ca cu cate ceva ce n-are voie si na belea
aveti grijaaaaaaaaa
v-am povestit sa stiti si voi ca e tare periculos vad
naty si eu cumpar haine de bebici din aceleasi magazine la care adaug si premaman
apropo pe 12 au fost reduceri de 50% la Z si i-am luat antoniei hainute pt la vara si o geaca super pt anul viitorrrrrrr
mai vreau si eu idei de aperitiveeeeeee
andreea super ilincaaaaaaa si super aperitive
fac si euuuuuuu
da mai vreau si alte idei simple da deosebite
multumim
va puppppppppppp
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com