LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)
Raspunsuri - Pagina 13
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Criss sa inteleg ca de Pat nu iti mai place |
Ah, cum am putut sa uit eu ohisorii lui Pat

bebelusi spune:
Fetelor va rog sa va uitati cum a putut sa adoarma Vlad acum 10 minute
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
Trebuia imortalizat momentul. Manca, si deodata era foarte atent la o melodie data la televizor foarte tare, si dintr-o data a inchis ochii, si ca un cetatean turmentat, se mai chinuia din cand in cand sa deschida ochii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
merci alinuk. Pai, pune-te pe treaba cu fetitza ca va iesi cu siguranta frumoasa la cat de draguti sunt baietii!
cadia merci, da, chiar seamana cu mine.
dark multumesc si tie, esti draguta ca de obicei!
anna eu la fete le iau hainute de la Zara, Z, Mark&Spencer sau Mothercare. Am mai descoperit acum niste magazine tare misto de copii la AFI dar nu mai stiu cum se numesc 
bebelusi foarte tare pozitia de somn! Si ce par bogat are!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
andreea foarte frumoase pozele, foarte frumoasa sarbatorita si la fel de frumoasa mamica. Cat despre fratior, nu mai zic nimic, sti doar ca sunt topita dupa el!
Iar mancarica 
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
Am pus si eu POZELE DE LA ZIUA NADIEI. Veti vedea ce a ales, turta si taierea motului ...
aici
NOI
anna-mama spune:
Offf, greu merge forumul...
Am intrat sa va dau vesti de la Irina, zice ca Andreiutu ar fi ceva mai bine, din pacate il intarca deoarece lapticul ii intretinea scaunele apoase. Va dati seama cat de greu e intarcarea intr-o perioada ca asta pt amandoi, nu prea au reusit sa doarma azi-noapte. Sa ne rugam pt ei sa depaseasca repede si cu bine momentul. Doamne ajuta!
Va multumeste ca va ganditi la ei si o sa intre cat de repede poate sa ne dea vesti.
Citesc si eu acum ce ati mai scris...
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
anna-mama spune:
Andreea, Roxana, Naty, multumesc, o sa incerc si la Zara si la marks&spencer, trebuie sa ajung la Baneasa Mall pt asta
Andreea, ai niste copii tare frumosi, Ilincuta e o papusica dulce, dar si Tudor e super frumusel. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei 
Roxana,
Eva cuminte si vorbareata
Naty, am vazut pozicile de la ziua Nadiei, super printesele tale 
Alinuk, au aratat super platourile tale. Sper sa-mi iasa si mie. O sa-ti fur ideea cu omuletul, f simpatic ![]()
Ingrid, felicitari pt parametrii si progrese 
Ariya, felicitari, e super Miguel, si face o multime de lucruri, e baiat mare
Precum calul face si Vladut, dar mai are pana la performantele lui Miguel. Imi pare rau pt arsura
Patricia, f simpatic Vlad, e un frumos!
Noi am fost afara, in parc si acum face somnicul. L-am cantarit si eu, 9600g, la cat mananca el... o sa-ncerc sa-l si masor, ca i-au ramas lucrurile iar mici..
mara95 spune:
sa ma bag si eu:flavi a avut enterocolita l aun an si 3 luni.cred ca avea pana la 20 de scaune pe zi.era alaptata si doar asta a mancat cat am stat in spital(5 zile), ca altfel ar fi bagat-o pe perfuzii ca s-ar fi deshidaratat. incepand cu a 4 a zi scaunele au inceputa sa devina consistente.nu cred ca laptele e de vina.parerea mea. era singura modalitate prin care flavi se calma si se hranea.sanatate multa andrei de irina.c!
aidan, sanatate multa si refacere rapida!
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
anna-mama spune:
Mara, nu stiu, poate nu am inteles eu bine, eu nu ma pricep, mai multe o sa va spuna Irina cand o sa poata. Important acum este sa se intoarca sanatosi acasa.
Naty spune:
da, mara la fel cred si eu.
Dar ei sunt doctori, or sti mai bine ca noi!
Important e ca Andrei e mai bine, sper sa se puna repede pe picioare si sa fie acasa de ziua lui.
anna thanx, esti draguta ca intotdeauna!
NOI