LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Am pus si eu poze de la ziua Ilincutei: http://good-times.webshots.com/album/576323418pURcLP Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat ![]() Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
Andreea, super aperitivele!!!!!!!!
o sa incerc si eu la proxima ocazie

(tortul e facut la piticot? )
uitati ce am facut si eu:
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/4089306480/ se vede clar cam din ce e facut
si
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/4270233458/
unt + anchoa + lamaie + prosciuto
(platoul din stg sus)
crema de branza cu usturoi+ stick de salam uscat + cherry +ardei
(platoul din dreapta sus)
crema de branza cu usturoi + rulada curcan+ardei roshu+castravete
(platoul stg jos)
unt+somon+capere+ardei
(platoul din dreapta jos)
iar pe platoul din mijloc e o placinta aperitiv facuta cu ficatel+ciuperci in cuptor cu aluat fraged+chimen yamyaaaam
Ilinca e o scumpa, la fel si Tudor!
sanatate multa Andrei si Aidan!
PS: bine ca ma incurajati voi cu inca un bebe... ce dragutze sunteti!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bebelusi spune:
Fetelor ce bunatati aveti voi acolo, vreau si eu sa fac niste aperitive mai speciale, dar nu stiu ce sa aleg, va rog sa mai dati idei, daca se poate.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
andre_ea spune:
Mai ce ma faceti voi sa salivez. Super si platourile tale Alinuk.
Am vrut sa fac si Dobos, dar n-am mai avut timp, am pierdut mult timp la prajit chiftelute si bulete.
Da, tortul e de la Piticot. Am cautat ceva cu printese, dar nu aveau nimic frumos. Mie imi placuse cel al Alinei76 cu coronita de printesa deasupra, dar aici n-am gasit, asa ca am ales animale.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
crisspy spune:
Eu sunt la munca si voi imi aratati platouri sa mor aici de 
??
Bravo fetelor, va pricepeti la bucatarit 
Andrea Ilinca e o scumpa 
, ca sa nu mai zic de Tudor
. Dupa cum se vede am o slabiciune pt baietei frumusei, adik Teo si acum Tudor.
Alinuk sa mai zic si eu de o fetita
? Poate, te razgandesti si te pui pe treaba
.
Andrea cum ii place Ilincai catelusul acela vorbitor? O intereseaza? Ca as vrea sa-l cumpar si eu pt Razvi .
andre_ea spune:
Crisspy, ce sa zic? Si da si nu. Mai apasa pe una alta, mai ales pe nas, rade cand canta. Cred ca are prea multe. Mie una imi place. Eu m-am ferit de jucarii mari, gen calut de lemn sau girafe cum au luat fetele, ca n-am loc in casa de ele.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
crisspy spune:
Mersi frumos
...atunci ma mai gandesc...oricum mai am o luna timp de gandire, bani sa fie ![]()
ingrid70 spune:
Intru f repede ca nu am timp.Am vazut multi licurici bolnaviori si le doaresc multa sanatate lor si multa putere mamicilor, ca nu e usor deloc sa-ti vezi puiul bolnavior!
La cantarul de 11 luni noi ne prezentam cu 11800 gr la 83 cm lungime. Am luat 1300 gr in ultimele doua luni.
Ne ridicam in patut si la marginea patului si pe mami si de oriunde. Face timid 2 pasi daca-l tin de manuta, dar nu vrea mai mult si nu insist. Merge in patru labe. Vorbeste pe limba lui tot felul din 3 sunete, am trecut de la 2 sunete gem ma-ma, pa-pa la ama, apa, aba, eme si altele asemenea. Nu vorbim cu adresa. Nu am fost bolnaviori pana acum si speram nici de acum incolo, in afara de dermatita.Am intrat, mai mult ca vroiam sa-i spun lui Bebelusi ce ne-a spus noua dermatologul. Pediatrul ne-a recomandat Elocom pentru alergie, Elocom este un corticoid cu activitate intensa, care nu se da pe fata si nu se da la copii mici de tot ca ai nostri, care au pielea f subtire, ca poate da atrofie a pielii. Prima dermatoloaga, cu care am vorbit doar la telefon, si ea ne-a interzis Elocom si ne-a recomadat Triamcinolon care e un corticoid cu activitate moderata, dar dermatologul la care mergem acum, a spus ca si acesta este prea tare si ne-a dat Locoid, care e o hidrocortizona, deci cu activitate slaba. Acum, noi am avut pe fata, iar Vladut are pe corp. Eu, apucasem sa cumpar Elocomul, dar dupa ce am citit prospectul, m-am razgandit si nu l-am mai dat. Poate cand o fi mai mare sau pe corp, in nici un caz pe fata.
Si e un protocol anume de tratament, daca e alergie. Tu faci cum doresti, eu am vrut doar sa-ti spun din experienta noastra.
Acum fug repede ca am o masina de bagat la spalat, papa de bebe si papa lui tati de bebe si acus se scoala zgatia.
Nu mai adoarme singur de cand a invatat sa se scoale in patut in picioare, doar in brate
, bine ca nu dureaza mult, 2-3 minute, ca-l las pana oboseste
.
ariya spune:
Prezenta la apel!
LA MULTI ANI ,micutilor care au implinit 1 an si sanatate multa de tot!
nu am mai intrat pt ca ,efectiv,nu am timp...acum am culcat elementul si m-am suit pe laptop....i-am dat un sms Irinei c ca m-am ingrozit ce am citit....Doamne ajuta sa fie bine!Spun si eu ca ea-vaccinati copiii!eu i-am vaccinat pe toti ,intotdeauna si cu vaccinele facultative!trebuie!
am fost la pediatra pt bilantul de 1 an,iar Miguel a depasit orice masura-e ca un copil de 2 ani,cantareste 13,100kg si are 83 cm! face precum calul,adica trosneste limbuta-pediatra a ramas cu gura cascata pt ca asta e un sunet care se face tarziu-,cand ii ceri lucrurile ti le da,face precum cainele cand il intreb cum face cutzu,raspunde am,am...si multe,multe...
am avut si o patzanie urata de tot cu el...pe 3 ian,a pus manutza pe geamul de la cuptor care era incins...urlete 3 sferturi de ora,pe buricele degetelor ,in afara de degetul mare,bashici groaznice,plus o mare bashica la baza degetului mic....am fost la grigore alexandrescu ,la arsi si chirurgie plastica,la dr care i-a cusut muschii lui amedeo,i-a taiat bashicutzele,pus o crema de a lor,mi s-a dat o manusha plina cu crema sa-l ung eu,facut bandaj precum manusha fara degete si,acasa...punandu-i crema aia de la ei ,in 5 zile,nu a mai avut nimic....dar isi mushca bandajul,i-am pus o soseta pe mana,il enerva...offfff!urat rau de tot!acum cand vede cuptorul,face phuuuu!sufla spre el!
deci am avut parte si de asta in noul an....ce sa va zic?grea meseria de mama,cu cat trece timpul,cu atat apar unele ,altele...
MIERE,te pup si multa santate micutzului!
Va pup pe toate si ,sper,sa va mai pot scrie!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariya am avut si o patzanie urata de tot cu el...pe 3 ian,a pus manutza pe geamul de la cuptor care era incins...urlete 3 sferturi de ora,pe buricele degetelor ,in afara de degetul mare,bashici groaznice,plus o mare bashica la baza degetului mic....am fost la grigore alexandrescu ,la arsi si chirurgie plastica,la dr care i-a cusut muschii lui amedeo,i-a taiat bashicutzele,pus o crema de a lor,mi s-a dat o manusha plina cu crema sa-l ung eu,facut bandaj precum manusha fara degete si,acasa...punandu-i crema aia de la ei ,in 5 zile,nu a mai avut nimic....dar isi mushca bandajul,i-am pus o soseta pe mana,il enerva...offfff!urat rau de tot!acum cand vede cuptorul,face phuuuu!sufla spre el! |
Ruxi, aaaah, bietul de el!!! asa a facut si Patrick direct pe un ochi de aragaz de abia stins, tot pe la 1 an, 1 an si ceva. noroc ca a trecut doar cu panthenol spray. copiii astia pana nu pun ei mana pe interzise.. nu invata
Criss sa inteleg ca de Pat nu iti mai place
zic si aci ca m-a dat pe spate tortuletul Ilincai cu arca lui Noe... exceptional de interesant.
Ingrid, iritatia lui Vlad de Patricia e pe fundulet, deci e ok elocom in aceasta situatie.
Patricia, uite aici o reteta pe care eu o ador, e excelenta pentru aperitive si face ravagii: Crescente picante
Naty spune:
LA MULTI ANI NATHALIE!
LA MULTI ANI IOANA RUXANDRA!
LA MULTI ANI BIANCA MARIA!
offf, miere ce rau imi pare!
E oribil, intr-adevar! Cred ca ai fost tare socata! Multa, multa sanatate lui Aidan!
Infectiile in gat dau febra mare.
Dar esti sigura ca au fost convulsii si nu un frison foarte puternic? La convulsii isi pierzi cunostiinta, fac pe ei kk/pipi, dau ochii peste cap. Din pacate stiu, am vazut in plina desfasurare o criza de convulsii 
Nu i-a facut encefalograma? Pe Ioana au internat-o la terapie intensiva, i-au facut analize peste analize, a vazut-o un neurolog ...
merci anna, lisa, ledi 
Doamne, ledi asta cu amenzile si impozitele chiar ca e de TV! Ce imbecili!
In alta ordine de idei mie mi-a facut foarte bine CETEBE, e vitamina C cu eliberare prelungita si zinc. Dupa ce am fost racita aproape o luna, am luat cateva zile si mi-a trecut.
anca pai atunci e posibil sa fi supravietuit. Oricum, tu gadeste-te ca asa e!
Pe mine m-a urmarit cainele ala lovit luni in sir 
Merci de aprecieri 
Cum a fost la gym?
bebelusi la fel ne-a zis si noua cu sarea, eu am inceput sa-i pun putina de tot.
of, merge asa de greu forumul, de abia am reusit sa citesc cateva pagini
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana