Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010
Raspunsuri - Pagina 19
goldi spune:
Asa zice in rubrica lui de "raspundem ascultatorilor " si m-am gandit ca ideea este de 3 luni de sarcina efectiva, adica 14 saptamani dupa numaratoarea de la data ultimului CM.
Te-am speriat cu inca 2 saptamani ? ![]()

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Katerinaa spune:
Salutare burtici,
Eu am o sora care are 3 copii si a zis clar, ca dupa 3 luni nu mai e cum a fost,....Asa ca, daca trec trei luni, incep lunile de liniste...sper;
Mie mi-e greata si asta imi spune ca trebuie sa mananac...nashpa, n-am nici un chef;
Voi cum va descurcati cu greturile? Eu imi imaginam cu totul altfel sarcina...credeam ca pot sa bag mancare cat vreau si cum vreau ...dar surpriza...
Mi-am luat vreo 2 saptamani de concediu medical, barbate-meu vrea sa stau acasa toata sarcina... Mi-e cam rau, trebuie sa fac miscare.
In rest totul e ok;
puici si sanatate
9+(7+)
Ana_Perianu spune:
GOLDI draga
Hai sa nu devenim paranoia-paranoia. Sa ramanem doar paranoia ![]()
Mie T himself imi zicea ca daca trec de sapt 11 e ok.
Si acuma daca stam sa analizam pierderile de sarcini pe care le-am tot aflat de pe forum, se duc in 8, 10 ...maxim (si destul de rar) 11.
Celealte sunt exceptii (Doamne fereste !)
Deci fii barbata, Zoe si hai ca tu ai o saptamana avans, asa ca scapi mai repede. Zi-mi, cand facem petrecerea de intrare a ta in 12 sapt ?
Eu pe 26 febr 
RAMONELLA spune:
Pentru mine totul s-a terminat...la bebe meu nu-i mai bate inimiara...nu pot sa cred ca iar mi se intampla asta.....

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
6+
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
goldi spune:
Ramonella, nici nu am cuvinte pentru ca suna aiurea totul ...
Sincer, imi pare rau !
Este o serie neagra 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
brambushca spune:
Ramonella si Zozela imi pare nespus de rau! Multa putere si curaj sa o luati de la capat!

Vai cand vad cate se intampla chiar ma apuca si pe mine paranoia. Abia astept sa merg maine la eco sa-i vad inimioara sa ma linistesc.
Oana
6+ mami de Stefan(09.06.2007)
bb_yasmi spune:
offff ramo, scumpa de tine...imi pare sincer rau. te imbratisez cu drag!
chiar citeam zilnic sa vad cand scrii cum sunteti...
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ditu spune:
Fetelor am urgent nevoie de un raspuns,
Vreau sa cumpar no-spa pt durerile de burica,de care gramaj sa cumpar no-spa de 40 mg sau no-spa forte de 80mg.
Astept raspuns in seara asta ca trebuie sa le cumpar ca mi le trimit ai mei.
V apup tare
brambushca spune:
Ditu eu folosesc de 40 mg, asa am folosit si sarcina trecuta si acuma dar n-as putea sa-ti spun daca asa e indicat. La mine si-au facut efectul, iar la nevoie se poate mari doza si mai iei o pastila si se face de 80 mg ![]()
Poate iti mai spun si celelalte fete de care iau ele.
Oana
6+ mami de Stefan(09.06.2007)