Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Zozela si Ramonelaimi pare foarte rau.
ditu ti-ai da un raspuns la intrebare dar sincer nu stiu pentru ca nu am luat niciodata no-spa.
brambuchca incearca sa te linistesti o sa vezi maine la eco ca totutl e ok cu.
Goldi si Ana hai va rog nu va tot ganditi la saptamana 12 ...stiu ca e greu si ca tipul trece foaaaaaaaarte incet dar pastrativa optimismul va rog eu mult.

Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Fetele,
rogu-va, fara nospa si alte cele.
nu e asa de rau.nu doare asa tare.ganditi-va si la bebe.nu are sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Loredana – da tu crezi ca eu vreau ? …
Dar sincer daca as putea sa dorm pana atunci, as face-o … He-he, poate si pt ca stau destul de prost cu somnul in ultima vreme
Nike – no-spa nu il luam pt durere, este un medicament care reduce spasmele uterului (contractile) si deci riscurile ca embrionul sa pateasca ceva
Ramonella – imi pare atat de rau …
Brambuschca – te asteptam maine cu vesti minunate !
Ditu – si eu tot de 40 iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Va multumesc pt raspunsuri ,

Fiind la a 2 -a sarcina se pare ca corpul meu simte mult mai mult,asa cum am scris zilele trecute.Eu va intrebam pt ca uneori am dureri mari de burta,de 2 ori m-am trezit in somn cu durerile acelea care au tinut aproape o ora,ceea ce nu este bine.
Eu nefiind in tara ,am pe cineva care vine aici si mi-am amintit de no spa,aici nu se gaseste si daca se gaseste este sub alt gramaj,totul diferit si nu iau medicamnete dupa capul meu,dar nici un dr nu iti da nimic aici!!
Pana la 12 saptamani de sarcina am inteles ca nu iti da nimic pt mentinerea sarcinii,deci fiti fericite ca sunteti in tara unde dr se ocupa de gravide,dar fiecare tara este cu bune si rele....
Eu fiind la bb2 cu primul am ajuns in spital la 10 sapt cu sangerari si apoi tratament de mentinere a sarcinii nu stau asa de linistita,mai ales ca nu am ajuns la dr si nici nu ajung sapt asta pt ca nu avem masina,avem numai una pe care o foloseste sotul sa mearga la servici cu ea.
Nu iau medicamnete dupa cap dar nici nu ma pot lasa pe indiferentza dr de aici.No-spa stiu cate sa iau,acum am intrebat si fetele de pe odiseea veche,2-3 max pe zii,cel de 40 mg.Simt contractiile uterului toata ziua,intepaturile acelaea cand in dr cand in st.dar durerile ma sperie pt ca stiu ca trebuie sa le opresti.
Va pup si daca gresesc sa ma corecteze cine stie mai bine , ca nu ma supar,asa invatam sa nu facem prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gata, am fost la dr.
Saculetul e ramas in urma, nu se vede nimic in el, si-a zis ca dupa cum arata nici nu mai sta mult acolo. E rotund, e situat chiar pe centru, ca la carte, dar totusi se duce....asta e, in 2 saptamani ma duc iar la control si atunci o sa-mi dea si analizele. Abia astept sa fac analizele, sper sa gasim unde-i hiba.
Vai si m-a durut sufletul cat am stat acolo pe coridor ca in cabinetul alaturat se faceau monitorizari si auzeam inimioare de bb si eu asteptam sa intru sa-mi spuna ca totul s-a terminat
Vestea buna e ca nu trebuie chiuretaj fiind prea micuta sarcina.
Acuma parca si mai mult o pretuiesc pe Diana, oricum o pretuiesc, dar astazi seara parca nu-mi venea sa-i dau drumul din brate
ramo, Zoze fiti tari mamicilor, va inteleg asa de bine....

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Imediat ce capitolul 2 nu va mai fi moderat, va invit sa continuati aici

Mergi la inceput