Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010
Raspunsuri - Pagina 18
nike974 spune:
niste somn as vrea si eu.cat despre balonare...............ganditi-va ca sunt balonata de la sarcina si de la histamina.arat cam in luna a patra.
dar.................retetele mel de mancare fara e-uri,conservanti, gatite ca acum 200 de ani.
aniast72 spune:
Am mai facut repede niste modificari in lista, cine nu se regaseste sa-mi spuna pls. Eu am incercat sa fiu cat mai atenta. Pe fetele din listuta cu date lipsa o sa le rog sa le comunice. Revin 
Edit: Am confirmarea activarii userului comun. 

Andreea,
in 7+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Kitzy, nu pot sa nu-ti spun cat de mult te admir pentru curajul si taria ta de caracter. Iti doresc tot binele din lume si te astept sa ne anunti cat de curand ca esti la o noua odisee. 

Andreea,
in 7+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Eseea spune:
Andreea ( Aniast), vreau sa te felicit si aici pt sarcina! Sa fie bine de data asta, tinem pumnii! ( am fost colege la odiseea la care tu ai pierdut sarcina, din pacate). Numai bine ![]()
Mami de fetita
si de baietel
zozela spune:
Gata fetelor,samburelul meu nu mai e! Sarcina usoara,la termen,bebei sanatosi,lapte din belsug si optimiiism!!

Raman pe langa voi,caci am o randunica draga de sustinut!!

goldi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Asta e, totul e sa ne pastram cumpatul pana in sapt. 12 Azi 6 s si 4 zile ... |
Daaa, numai ca Tutu zice ca perioada de foc e pana in saptamana 14, in saptamana 16 precis apare ceva ... sa vezi si saptamana 20 & co cand avem celelalte enspe mii de teste ...
Sper sa fac cunostinta cu ea, sunt chiar nerabdatoare sa ne intalnim
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Zozela, imi pare rau ...
Ne poti spune ce s-a intamplat ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Ana_Perianu spune:
GOLDI - whaaat ???!!!
Asta mai nou ? Mie imi zicea tot T ca saptamana 12 e proba de foc. Si asa scrie peste tot... Eu stiu sigur ca din acel moment ma voi mai relaxa
Nu de tot, evident ![]()