Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Fetelor abia ne-am intors cu piticul de la urgenta. A facut feba spre 40 si doctorii i-au depistat o infectie in sange. A primit antibiotic pe o saptamana. Nu e prima data cand se intampla suntem "vizitatori" fidelce la ei.
nike iti admir curajul si puterea pe care o ai. Pastreaza-ti optimismul in continnuare.Sper din tot sufletul sa nu ai nevoie de actele notariale.
kitzy ma bucur ca ti-ai revenit putin.Daca e sa asteptam momentul potrivit pentru a avea un copil nu stiu cand ar fi acela.Intotdeauna intervine ceva care te face sa amani momentul.Daca e sa vorbim de partea materiala crede-ma ca din putinul pe care l-am avea copilul acela tot ar creste armonios, impotant e sa primeasca afectiunea parintilor.
Nici pentru noi nu ar fi momentul potrivit. Incercam sa obtinem de la stat o chirie mai spatioasa, piticul nostru abia acuma incepe sa mearga,din cauza timpului friguros sotul nu prea poate muncii si lista poate continua. Dar cu toate astea suntem foarte fericiti ca vom avea inca un copilas.
Treceti-ma in listuta la zile de nastere 02.02.1985
tuturor! Plec la

Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna seara,dimineata ce o fi,

kitzy-Iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste acest moment al vietii tale,cel de sus stie mai bine de ce se intampla aceste lucruri cu toate ca este greu sa intelegem si sa acceptam deciziile lui.Iti doresc tot binele din lume.

Mai fetelor am si eu o mare problema cu pitica mea de 3 anisori.In fiecare seara ma face cu nervii,in fiecare seara ma culc asa de nervoasa ca simt ca imi explodeaza capul,toate bune si frumoase,ne pregatim de somnic,ne punem in pat,ne uram noapte buna,pupicii si imbratisarile de rigoare,inchidem usa si la 5-10 min incepe calvarul.Ma cheama ca face pisu,ok,mergem facem pisu,la10 min iar mamii o gurita de apa,apoi iar pusu,iar apa pana cedez nervos si urlu la ea,numai dupa ce urlu la ea se potoleste si adoarme.
Nu mi se pare normal sa se culce in fiecare seara suparata si dupa ce urlu la ea,daca nu merg la ea,ma striga si incepe ea sa urle ca de ce nu merg la ea,ii zic ca a facut pisu si nu mai face sa adoarma,dar ea nu si nu ca face si daca nu o duc la wc urla,daca o duc fac eu crize ca sta pe wc si dupa 5 min dupa intrebari faci sau nu pisu imi zice ca nu.
Am incercat si partea ca daca nu faci pisu si ma minti pleaca jucariile din patut,nu si nu,ea vrea la toaleta,apoi pleaca animalutzele si binenteles urmeaza urlete ca de ce au plecat si uite asa ne enervam amandoua si ma culc nervoasa in fiecare noapte.
Aseara de nervi ca nu am mai mers la ea s-a dezbracat si am gasit-o inghetzata azi dimineata ca nu doarme invelita.O pun in pat la 9:30-10 si adoarme la 11,uneori sunt asa de obosita ca vreau sa ma culc si eu si uite ca nu pot.
Daca merge sotul la ea ,sa auzi urlete ca din gura de sarpe,ca unde sunt ,ca mamii sa vina la ea,tatii nu are ce cauta,m-am trezit cu ea in baie de cateva ori ca faceam dus,numai eu sa merg la ea,numai eu si iar eu si dupa ce ca nu am rabdare cu ea asa cum ar trebui sa aibe o mama,in fiecare seara ma culc turbata de nervi,acum incep sa ma ingrijorez ca nu am voie sa ma enervez ca nu vreau un bebel nervos,chiar nu mai stiu ce sa fac.
Sper ca nu v-am plictisit dar am nevoie de un sfat!!
Va pup si o zi buna pana ma trezesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Draga Ditu, nu am nici un copilas, asa ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, insa ce pot spune este ca imi doresc cu ardoare sa ma toace si pe mine un ingeras in fiecare seara si sa ma strige "mami" ...

Cred ca lucrurile de care te plangi tu vor trece cu timpul, fetita vrea atentia ta

Intrebare pentru fetele care au uter retrovers: ati avut dureri de burtica in primele saptamani ?
Si pana cand ?
Eu am avut cca 3 saptamani, dureri, contractii, senzatia ca ma apasa ceva pe col, etc si de la eco stiu ca uterul s-a indreptat incet-incet in pozitia normala, anterioara. Insa acum nu ma mai doare deloc, absolut deloc, nu mai am senzatia de presiune si balonare, durere ioc, sanii s-au mai desumflat, ma dor doar f vag, greturi nu am avut deloc, dureri de cap, la fel, nu am ...
Stiu ca nimeni nu-mi poate spune nimic cu certitudine pana la eco, mai am insa 4 zile si incep sa ma ingrijorez .
Azi as avea 7 saptamani si 2 zile.
Doamne, ingrozitor de incet trece timpul !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Draga Ditu,
am lucrat multa vreme cu puiutii mici.din putinele mele cunostinte, fetita ta simte nevoia unei afectiunui suplimentare din partea ta.unii copii au aceasta nevoie.e posibil ca ea sa fi receptat ceva ca fiindu-i potrivnic si sa simta nevoia unei sigurante suplimentare.trebuie sa ii gasesti o ocupatie .eu, cu nepotelul meu, la 3 ani si un pic,am gasit o solutie similara.era ff legat d emine.nu dormea decat dupa ritualul unor pupaturi din cap pana in picioare etc.i-am luat mai intai o pisicuta(de care l-a ajutat mama sa scape repede), apoi o broscuta, apoi i-au placut paienjenii.va dati seama ca eu am fobie fata de ei.avea 5 ani si in fiecare zi prindeam muste pt a le da de mancare acelor creaturi infernale.ce m-a ajutat enorm au fost meloterapia(Phoenix, Pasarea Colibri) si desenul.am pictat tot ce se putea.am uitat sa spun ca taticul lui l-a abandonat la 3 ani si puiutul nu mai vroia nimic.
acum e un super pusti, inteligent , f comunicativ si cu mare atentie la animalutul din jurul lui.atunci , la 3 ani, trebuia sa ii dea papa pisicutei, sa o culce, apoi facea si el la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ditu - Daca nu mai poti si nu mai poti ne strigi si venim cu randul sa o adormim! Imi amintesc vag ca si eu vroiam multe lucruri inainte de culcare - apa, paine prajita cu unt si cu miere, pipi ... cred ca nu-i este somn si vrea atentie. Poate o poveste citita de tine? NU stiu ce sa zic, stiu ca bietul tata(eu cu tata eram) adormea cititnd povesti si-l trageam de pleoape sa deschida ochii sau daca sarea vreo pagina era tragedie. Eu ma ofer voluntar si la citit povesti!
LoredanaB- multa sanatate puiutului mic si scump!
Nike- Ai incercat vreodata sa vorbesti cu un doctor homeopat?
Poate ziceti ca sunt nebuna dar eu mi-am marit imunitatea si am scapat de alergii cu homeopate. De un an nu mai stiu ce e raceala (raceam in fiecare luna) iar Claritine-ul(medicamente anti alergii) care era non stop in poseta este undeva in cutia cu medicamente in baie. Bafta!
Goldi - ia zi mama ce e cu Dopplerul ala?
Eu am uter retrovers dar nu m-a durut nimic - e drept ca iau 8 nospa pe zi dar e normal sa te doara asa de rau? Durerile de sani ti-am zis si la mine vin si trec. Greturile la fel... Curaj ca mai e putin ... o sa constati cu vreo 2 zile inainte de eco ca apar si insomniile care vor disparea dupa ...ECO . Tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Am luat tone de medicamente homeopate. Am avut rezultate spectaculoase> de la slabit la agravarea starii mele.Ultimele reactii alergice la produsele homeopate m-au convins sa renunt.de la dl Chirila la necunoscuti, de la acupunctura la tratamente naturiste.........................am incercat cam tot ce se putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Niki - imi pare rau ca nu au mers si sper ca Dumnezeu sa te ajute sa-ti implinesti visul.

Mergi la inceput

ce sa spun?
ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am marit doza de anti alergice.am luat tot unul (luam 12,chiar 16 pe zi).durerile de histamina sunt ,dar ma ajuta Dumnezeu sa trec peste ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am facut userul comun: septoct2010, astept aprobarea.

, revin dupa amiaza la povesti.

Andreea, in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Buna dimineata doamnelor !

Sper ca sunteti toate bine, fara dureri,sangerari, stari de panica, etc

Goldi - alternanta starilor e absolut normala in sarcina. Si eu am trecut prin asta si m-am panicat. Nu am uter retrovers dar in rest, exact cum zici tu: nu mai eram balonata, nu tu somn, sanii nu mai dureau DELOC, nu mai aveam nici o sensibilitate la mirosuri iar greata nici atat.
Acum vad ca mi-au revenit usor, dar intr-o alta forma: mai putin balonata, sanii pocnesc, nu mai am sensibilitate la mirosuri dar am greturi de miscare...
Asta e, totul e sa ne pastram cumpatul pana in sapt. 12

Azi 6 s si 4 zile ...

Mergi la inceput