Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010
Raspunsuri - Pagina 16
Dana_bebe spune:
Ana - ai dreptate cu numele dar nu imi vine in minte nici un nume cool!
Ma gandesc doar la bebici sanatosi si la termen altceva nu am in cap
.
Am vazut ca ai mai scris "pana nu trece beta de 1000 - 1500, nu se vede nimic la eco" dar nu cred ca e universal valabil - la mine la beta 413 - s-a vazut saculetul care "parea" locuit in uter foarte clar, fara dubii - eco transvaginala - uter retrovers. Acum depinde si de medic si de ecograf - cred.
La beta peste 2000 se zice ca incep sa se vada bataile inimii clar cu saculet cu tot, tot.
Ce model de Doppler ati ales???
Ana_Perianu spune:
Dana - eu nu stiu exact de ce depinde ... Ce-ti pot spune e ca la sarcina trecuta la beta aproape 700 nu s-a vazut, si atunci mi-au zis fetele ca nu se vede sub 1000
Si asta am gasit scris si pe unul din site-urile pt care am dat link
Cine stie cum o fi ...
siema spune:
Ana Perianu, Goldi, Zozela, dana_bebe- va multumesc din inima pentru incurajari si ca mi-ati imparatsit din experienta voastra; am sa va tin la curent
Si noi speram ca si-a revenit bb si a continuat evolutia asa cum trebuie ; de fapt nici nu ne gandim la altceva decat la asta
Va doresc noapte buna si sarcini usoare pana la capat
mihatp spune:
burticute
vad ca mi-a facut zoze
anuntul. se pare ca intru in gasca. azi mi-am facut testul (2 de fapt) si vag se vede a doua liniuta.
sa fie o odisee plina de sanatate, de bebei la termen, sanatosi si mancaciosi! 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
nike974 spune:
ce ziceti de frunzulite/frunzisoare de sept?sau crizanteme de sept?
nu pot face niciun tratament.in rest e ok,adica vreau sa fie si asa va fi.
dorinutza82 spune:
Buna seara, gravidute!
Incep intai cu o imbratisare si un
pt kitzy, imi pare tare rau pt ce s-a intamplat....e greu..te cred...dar iti doresc multa putere sa te apuci de analize si sa te vedem repede la o alta odisee
. Nu inteleg de ce totusi testul de ieri a iesit cu liniuta de sarcina si sangerari nu sunt...
Dana_bebe, frumoasa listuta cu lungime si greutate, astept cu nerabdare sa ajungem cu bebelusii la peste 2000 de grame ![]()
lara_c, mi-a iesit fetita in zodiac, daca e asa, fac cinsteeeeeeee 
LoredanaB, si eu am ceva dureri de burta, cam ca cele premergatoare CM-ului, doar ca sunt mici ca intensitate, cu somnul nu am probleme deocamdata, eu ma simt gravida doar datorita sanilor durerosi si tari ![]()
nike974, bine-ai venit cu burtica la noi, te felicit pentru curaj si iti doresc sa semnezi actele degeaba si sa nu fie niciodata nevoie sa se faca uz de ele 
mihatp, bine-ai venit de pe ramurica ![]()
Eu nu am fost inca la medic, abia pe vineri m-am programat,pana atunci iau acid folic 1/zi cum m-ati sfatuit
; nu sunt foarte sigura de cate zile dupa 5 saptamani am, primul eco e cel relevant; eu sper cat mai multe, pentru ca astept cu nerabdare sa trec de primul trimestru riscant si sa dam anuntul in familie
. La Stef am anuntat dupa controlul de 12 saptamani, pana atunci am stiut doar eu si sotul, sa ferim familia de eventuale vesti dureroase...
Aniast, am vazut ca tu mergi la un medic in Bucuresti, dar vroiam sa te intreb daca ai avut vreo tangenta cu unul de aici din Ploiesti...as vrea sa merg la alt medic decat cel care mi-a urmarit sarcina cu Stef si incerc sa gasesc ceva recomandari de medici buni, deocamdata m-am hotarat la dr. Iancu Georgeta, stii ceva de ea?
Va pup si va doresc o noapte linistita cu somn usor si fara treziri dese de pishu

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008)
mihatp spune:
trifoi cu 4 foi?
sau norocei?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
ditu spune:
Buna seara,
Hop si eu pe aici dupa somnul de frumusete de la pranz.Ieri dimineata m-am trezit la ora 6 iar cu niste dureri de burta,mi-au trecut deabia dupa o ora,nici miscarea prin casa nimic nu m-a linistit,azi vad ca a fost mai bine,doar micile intzepaturi care le simt foarte fregvent ,dar care nu ma deranjeaza ,chiar ma bucura ca stiu ca corpul lucreaza.Sper sa ajung saptamana viitoare la doctor,din pacate asta depinde cat de repede cumparam masina,asa ca incerc sa fiu calma si optimista.
Sa nu uit,ma trec si eu in lista zilelor de nastere:4 martie
Sa va mai destainui ceva,in 3 martie seara la 7:25 am nascut iar la 4 ore a fost ziua mea,a fost cel mai frumos cadou posibil.Cand am nascut si am vazut-o am ramas dezamagita pt ca ma asteptatm sa zic si eu ca cel mai frumos copil este al meu,mi se parea uratica, cu nasul mare,brutena am vrut si asa a iesit ,oricum idea este ca mi s-a parut uratica dar in sufletul meu ziceam asta este ,este a mea ,nu stiu ma asteptam la altceva..A doua zi ,in 4 ,de ziua mea(stati ca plang….imi amintesc,parca traiesc sentimentele de atunci) a venit asistenta sa mi-o arate ca aveam cezariana si nu stiam cand voi ajunge la ea,cand am vazut-o am avut asa un soc,am scapat telefoanele pe jos,nu stiam cum sa o tin ca mi-a pus-o in brate,era minunataaaaa,era asa de micutza,avea un nasuc asa de mic,era asa de frumoasa,era cel mai frumos copilas,nu imi puteam lua privirea de la ea si chiar nu puteam sa cred ca acel bebelus extraordinar de frumos este al meu,atunci am inteles vorba, fiecare cioara isi vede copilul frumos.
Va dati seama ca la o ora am incercat déjà sa ma dau jos din pat,sa merg la toaleta,a fost greu,cert este ca nu concepeam ca la masa de seara sa nu fiu cu ea si asa a fost,am fost la minunatia aceea mica care din aceea zi ne-a schimbat viatza,este o nazbatioasa si o energica mica.
Legat de testele de pe net,la Bria mi l-am facut si mi-a iesit ca va fi fetitza si asa a fost si alte prietene si l-au facut si s-au adeverit,acum imi iese ca ar fi baietzel dar eu parca tot fetitza as vrea…sa vedem ce o fi,testul care iti zice sexul copilului l-am avut in casa dar sotul a zis ca nu vrea sa stie asa ca l-am dus inapoi la magazin,asteptam 3 luni ca una a trecut déjà.
Dana –ma bucur ca bebe este bine,relaxeaza -te cat poti,dormi,citeste fa ce vrei si bucurate de timpul ramas pan apare bebe.
Kitzy-imi pare nespus de rau de vestea data,sper sa revii cu detalii cand vei avea puterea,pupici multi.
Nike- felicitari pt bebe sibun venit in club ,sarcina usoara .
Zozela-eu am luat utrogestan toata sarcina,sarcina obtinuta natural,utrogestanul este pt mentinerea sarcinii,nu mai stiu de cand am inceput sa il iau ,zic asta pt ca la 9-10 saptamani de sarcina am ajuns la spital cu sangerari,mi s-au oprit in 3 zile deci am avut emotii foarte mari,stiu sigur ca din acel momentluat 4 pastile pe gura,2 diminetza si 2 seara si 4 le bagam vaginal seara(zic ca nu mai stiu pt ca eu inainte de a ramane gravid am facut tratament cu utrogestan dar pt dereglari hormonale),mentionez ca am si un nodul care poate provoca avort spontan,deci pana la 4 luni stau cuminte si ma rog sa fie totul ok.
Miha tp-felicitari si bun venit printre noi.
Va pupsi noatpe usoara.

nike974 spune:
am uitat sa spun termenul: 24 sept,dar nimeni nu spera la atat.daca ajung la 15 sept, inseamna ca Dumnezeu a facut o minune.a facut oricum cu mine.
as vrea sa va daruiesc din uriasa buccurie si energie pe care o am.simt ca pot muta muntii.cum sa va spun,ca sunt undeva unde nimic din ce e rau nu ma poate atinge.sunt fericita.
necroloagele doctorilor sunt niste chestii care nu ma ating.ma bucur cu toata fiinta mea de tot si toate.Creatia lui Dumnezeu e minunata.pur si simplu ma bucur de ea.
kitzy spune:
Miha si tu pe aici? Wow, felicitari!!!!
Fetelor, va multumesc tare mult pt cuvintele bune
sunt un pic mai bine, am inceput sa ma impac cu gandul ca nu voi face parte nici din aceasta odisee, acuma imi dau seama ca Diana a fost un maaare miracol de la Dumnezeu. Inainte de ea mai pierdusem o sarcina si dupa ea inca 3 cu tot cu asta. Maine ma duc la eco sa vedem ce-mi zice dr, sper sa-mi poata da ceva tratament care sa ajute sarcina sa se elimine si sa incepem investigatiile. Nici nu stiu daca era momentul chiar acuma de bb2, Diana peste tot e umbra mea, e geloasa si cand stau un brate la sotul meu, dupa-aia e faptul ca stam in ap cu 2 camere, strangem bani de casa, dar Dumnezeu stie cand o sa reusim s-o facem si aia, ar fi tare greu acuma cu 2 copii mici, dar pe de alta parte, mi-ar fi placut sa avem inca un sufletel mic pe langa noi. Dar DD stie ce face si daca nu e sa fie nici de data asta, cu siguranta va fi intr-o zi si atunci o sa fie fara probleme.
Incerc sa ma imbarbatez si eu, ce sa fac? ![]()
Rezultatul la beta dupa cum v-am spus, a fost de 343, fata de 391 data trecuta, de data asta mi-au trecut si valorile de referinta, ei au calculat 7 sapt de la UM, si valoare minima era de 6 mii si ceva, deci total pe dinafara cu puricele meu de valoare, oricum, faptul ca scade arata clar ca nu mai e viabila sarcina. De ieri am intrerupt si Arefamul, parca presimteam eu ceva, sper ca daca nu va mai fi progesteron, corpul sa-si dea seama si s-o elimine. Nu stiu, vom vedea, am emotii mari pe maine cand o sa merg la dr. Si pana seara o sa fierb in suc propriu.
Si mai e ceva, ma duc la clinica ca e de garda si acolo mergeam de fiecare data la eco cand eram gravi cu Diana
si-acuma ma duc ca sa-mi confirme ca sarcina mea s-a oprit din evolutie
Incerc sa fiu tare...incerc....sper sa si reusesc la un moment dat.
Va las, m-am intins cat o zi de post, o sa mai intru la voi sa va citesc, sa vad ce mai faceti, dar probabil n-o sa am inspiratia sau taria sa va scriu de fiecare data.
Va multumesc inca o data pentru tot si va doresc sarcini usoare si cat mai putine probleme
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+