Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010
Raspunsuri - Pagina 15
brambushca spune:
Nike bine ai venit si felicitari pentru bebe!
Si eu care ziceam ca am probleme....
Spune-ne de ce ai asa interdictii?
Oana
6+ mami de Stefan(09.06.2007)
nike974 spune:
Diagnosticul meu este:mastocitoza, anafilaxie recurenta multipla(multe socuri anafilactice),deficit de diaminoxidaza( diaminoxidaza mea, enzima care deescopune histamina care mediaza alergiile, aproape ca nu exista.in plus produc histamina, de la mama natura,multa, dar nu o pot descompune), atopie.nu pot face anestezie, nu pot lua medicamente,iar eliberarile involuntare de histamina imi dau dureri f mari.trebuie sa fac cezariana pt ca imi pierd ochiul drept si pt ca bazinul meu e de 82 de cm.
siema spune:
Repet mesajul meu poate ma poate ajuta cineva:
Buna fete
Va scriu nu in calitate de viitoare mama (imi doresc foarte mult asta si astept sa se intample d ela o luna la alta) ci in calitate de prietena a unei posibile mamici de set oct 2010. Voi aveti experienta si poate imi dati o veste buna pana maine cand ea va face un nou test echo;
A obtinut valori beta HCG dupa cum urmeaza:
- ultimul ciclu: 7 dec 2009
- 1 val HCG" 12.01.2010- 164 (saptamana 5)
- 2 val HCG" 14.01.2010- 235 (saptamana 5)
Doctorii i=-au spus ca nu e nici mica nici mare si maine face o echo sa vada ce si cum...are mari emotii si noi pe langa ea
Aveti idee cum sunt aceste valori, din experienta proprie?
Va multumesc
zozela spune:
Ana,am zis,experienta! Da mai..asta cu randunicile,e geniala,ni se potriveste ca o manusa!!
Asteptam si burticile de octombrie,desigur!
Se pare ca mai soseste o randunica,aici!!
Hai Mihaaa!!
nike,sarcina usoara,BB sanatos si-o mamica teafara si fericita!!Sunt alaturi de tine-va fi bine!!
RAMONELLA,tot de la aspirante te stiu,nu?!![]()

siema,nu stiu daca noi-te putem ajuta cu ceva..Pare a fi sarcina,parerea mea,dar parerea mea nu prea conteaza,in contextul asta..Sa ne spui rezultatul,dupa eco!!Va tinem pumnii stransi!
Eu nu prea am fost atenta,mai sunt si ametita din cauza vestii..Cine ia progesteron si are sarcina obtinuta natural,si de ce ia?! Ca eu stau cu utrogestanul in casa,dr.a zis sa-l iau,dar nu l-am luat inca
Hmm,ieri nu am vomitat deloc.Se pare ca azi nu mai am norocul asta!
Dureri puternice de dovleac,aveti?!![]()
Edit,ca scriu in mozilla si e gheu
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Dana_bebe spune:
Siema - doctorul meu cand nu mergeau lucrurile bine cu beta hcg-ul mi-au zis sa repet. Am repetat de 7 ori pana au fost multumiti si/sau pana au cedat eu si am fost la eco. Bafta!
Zozela - o verisoara de-a mea a luat utrogestan in sarcina obtinuta natural - avea progesteronul mic. Ca si tine ea nu a vrut si pe la 8 saptamani dupa o sangerare sa vezi ce cumintica l-a luat.
eu zic Bobocei - ca doar toamna se numara bobocii, nu?
zozela spune:
Dana,boboceii sunt luati de sept-oct 2008!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
goldi spune:
De dovleac nu avem
, pe mine pana acum m-a durut doar ... ghiozdanul
.
Siema, ne intrebi pt ca ai dubii si stii ca beta nu s-a dublat asa cum trebuie. Din pacate, nu putem decat sa-ti confirmam ce ai observat si tu ... numai ca viata bate filmul, asa ca orice evolutie sau involutie este posibila, ca dovada ca nici medicul nu se hazardeaza.
Nike, pe langa tine, noi cu problemele noastre suntem copii palide. Felicitari si multa sanatate tie si bebeului. Cu toate histaminele tale, inseamna ca organismul tau nu a respins sarcina ?! Ce tratament de sustinere iei ?
Si mie imi place ideea cu randunicile. Nu e de sezon, dar suna frumos si abia astept sa simt aripioarele randunicii din burtica 
Ana Perianu, super site-urile, abia astept sa le studiez 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Dana_bebe spune:
nu stiam ... scuze ... nu putem fi urmasele lor?
asta mi-a venit in cap si suna bine - probabil ca mai vazusem topicul...
ma mai gandesc intre 2 ture de utrogestan
Ana_Perianu spune:
NIKE- of Doamne, iti doresc numai bine si tie si lui bebe !
SIEMA - din pacate maine nu va vedea nimic la eco, pt ca pana nu trece beta de 1000 - 1500, nu se vede nimic la eco. E posibil sa fie o implantare tarzie, daca e sa fie in sapt 5 valoarea e intr-adevar mica.
Din pacate nici evolutia nu e tocmai OK, in sensul ca in teorie cresterea ar trebui sa fie de minim 65% la 48 ore,asta ar fi inseamnat ca a doua oara sa-i fi iesit cam 270...
Insa sa nu dispere, poate are un start mai slab dar ...recupereaza
ZOZELA - si mie mi s-ar potrivi randunica, adica mai ales in perioada asta cand m-a lovit sindromul "nesting" ...
Hei, progesteronul n-are legatura cu modul in care s-a obtinut sarcina... Adica ajuta o sarcina de orice fel; cred ca femeile care fac FIV sunt mai disperate sa mentina o sarcina si de aceea se ia
GOLDI - ti-ai luat Doppler ?
Girls, hai sa ne gasim un nume cool, care sa fie numai al nostru (eventual sa ne copieze pe noi generatiile viitoare)
Si mi s-ar parea fain sa avem un nume care sa se refere la noi (viitoare mamici care de altfel scriem); de exemplu randunici se refera claaar la mamici, nu la bebelusi
Ca nume cool nu-mi vin in minte decat:
Super-mamici de super-bebelusi septembrie-octombrie
sau
Dive-mamici de super-bebici : septembrie-octombrie ...
In fine, nu e chiar ce-mi doresc dar ma gandeam la ceva in genul asta ...
goldi spune:
Mie mi-ar place ceva cu inimioare
... ca de cand am auzit-o pe a bebeului, am devenit sensibila la substantiv ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza