Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Kitzy, of fir-ar sa fie ....

Imi pare nespus de rau si cred ca tuturor la citirea vestii tale, ne-a trecut un fior rece.
Nu cred ca te paste un chiuretaj pt ca sarcina este mica si se poate alimina singura.
Ti-ai facut analizele de trombofilie, adica de coagulare, anticorpii, etc ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu, o sa le fac de acuma incolo.
Pana acuma toate le-am pierdut la 5 saptamani prin avort spontan, acuma nici urma de sangerare, nu cred ca ma asteapta vesti bune de genul, o sa se elimine singura, dar totusi sper...

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) & 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Ralu, Ralu - nu stiu cum sa te incurajez - am spus ca prefer zeci de beta hcg <1 decat o sarcina oprita. Of chiar ma revolt si tare as vrea sa inteleg de ce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

kitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Kitzy cuvintele sunt de prisos.... Suntem alaturi de tine . Uite o si un de la noi.
Poti sa-mi spui la ce doctor mergi?

Oana 6+ mami de Stefan(09.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Dana - eu am o reticenta fata de de Dopplerul asta de ascultat inimioara, adica stiu cazuri in care, in functie de cum sta bebe sau cum fixezi aparatul, sa nu poti auzi inimioara. Poti sa innebunesti in astfel de situatii ...
Uf si acum i-ai dat apa la moara lui GOLDI, pe care stiu ca o bate gandul ...
Acum, ce sa zic ...daca va luati, sa-mi spuneti si mie cum e
kitzy - stiu ca ti se pare anevoios dar trebuie sa-ti faci testele de trombofilie si de NK killers. Sper sa te pui pe picioare cat mai repede si sa vii cu valul urmatoarei odisei.
zozela - pfii, cu ce suflu nou ai venit ! Si eu ma gandeam sa ne punem un nume, dar ma gandeam sa ne gasim ceva mai personalizat, de exemplu asta cu randunicile mi se pare draguta foc, dar nici ca-mi vine vreo idee similara. Insa am putea sa le asteptam si pe fetele de octombrie, si atunci sa facem un consiliu de "familie".

Da chiar, girls, daca aveti idee de nume simpatice pentru odiseea noastra, hai sa facem o listuta
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Salutare,

Azi am aflat ca voi avea un bebe de septembrie.
Sunt f fericita.
Am toate interdictiile posibile, iar sansele de a trai sunt cam 10%, dar merg cu Dumnezeu inainte.
Dl dr Badiu a decis sa ma preia.inseamna f mult pt mine.Pur si simplu am fost refuzata d e multi medici si rugata sa nu fac bebe.

voi da declaratiile notariale prin care imi asum riscul de a muri eu si bebele si prin care le cer sa aleaga copilul si nu pe mine, in cazul trebuie s aaleaga pe unul dintre noi.

sunt fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Nike,

Bun venit si ...felicitari pentru bebe !
Mesajul tau insa m-a tulburat foarte tare. Care e problema, de ce e un risc pentru tine sa ramai insarcinata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Dana nu i-am vazut inimioara din pacate. Ecograful arata 6 sapt fix si dr a spus ca e prea devreme sa se vada inimioara. Acum cand va tot citesc incep sa-mi pun intrebari. Oricum nici pe mine nu ma satisface o ecografie deci miercuri m-am mai programat la una . Sper sa-i vad atunci inimioara.
Multumesc tuturor de incurajari!
Eu sunt mai bine, insa nu pot sta asa de cuminte cum ar trebui. Dar e bine ca s-a redus mult sangerarea. Sarcina cu Stefan a fost foarte grea pentru ca am avut cerclaj si am stat numai in pat de la 14 saptamani. A fost groaznic dar a meritat in final efortul din plin . Ma ingrozeste gandul ca deja am inceput cu probleme . Oricum va trebui sa-mi faca cerclaj la 12 saptamani dar macar pana atunci speram sa fiu bine... Dar cand stiu care este rezultatul sunt pregatita pentru orice sacrificiu.

Oana 6+ mami de Stefan(09.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Buna fete
Va scriu nu in calitate de viitoare mama (imi doresc foarte mult asta si astept sa se intample d ela o luna la alta) ci in calitate de prietena a unei posibile mamici de set oct 2010. Voi aveti experienta si poate imi dati o veste buna pana maine cand ea va face un nou test echo;
A obtinut valori beta HCG dupa cum urmeaza:
- ultimul ciclu: 7 dec 2009
- 1 val HCG" 12.01.2010- 164 (saptamana 5)
- 2 val HCG" 14.01.2010- 235 (saptamana 5)

Doctorii i=-au spus ca nu e nici mica nici mare si maine face o echo sa vada ce si cum...are mari emotii si noi pe langa ea
Aveti idee cum sunt aceste valori, din experienta proprie?

Va multumesc

Mergi la inceput