Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010
Raspunsuri - Pagina 13

adrianaBuc spune:
adrianaBuc spune:
 Dana_bebe,  ma bucur tare ca sunteti bine. Pup bebe mic si luptator!
 ma bucur tare ca sunteti bine. Pup bebe mic si luptator! 15+
 15+ 
Vine bebe! 

LoredanaB spune:
LoredanaB spune:
 Buna viitoare mamici! 
Dana ma bucur ca ne aduci vesti bune  . Stai cuminte in pat ca e spre binele lui
. Stai cuminte in pat ca e spre binele lui .
.
kitzy te asteptam cu rezultatele de la analize.Nu ne tine mult in suspans.
Eu ma simt GRAVIDA . Noaptea sunt foarte agitata si inca nu stiu de ce. Am dureri de burta din cand in cand.
. Noaptea sunt foarte agitata si inca nu stiu de ce. Am dureri de burta din cand in cand.
Va pe toate gravidutele.
pe toate gravidutele.
Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!

Dana_bebe spune:
Dana_bebe spune:
 Adriana!!!! 
 Erai pe aici? Ce ma bucur! Ne place sa fim vegheati de fratiorii mai mari ... bine ... de prietenii mai mari de joaca.
 Erai pe aici? Ce ma bucur! Ne place sa fim vegheati de fratiorii mai mari ... bine ... de prietenii mai mari de joaca.
Multumim de vizita! Te mai asteptam cu sfaturi bune de la semetrul 2 de sarcina, nu? Doamne e departe pare a fi!
Cum mai esti? Mai doare capul? Mai rezista sotul? 
kitzy - ne fierbi la foc mic, mititel 
LoredanaB - eu am observat ca noptile de dupa ecografii cand sunt fericita ca e totul bine dorm ca un bebelus, cand trece efectul si incep iar sa ma gandesc la 1000 de prostii iar incep sa dorm prost si tot asa. Azi m-am trezit de la 3.58.

kitzy spune:
kitzy spune:
 Rezultat beta 343. Va rog sa ma scoateti din listuta. Mai vb cand o sa fiu in stare. 
Multumesc mult pt suport 
Poze Diana
Povestea nasterii
  Raluca, mami de  Diana  (24.04.2008) &
  Diana  (24.04.2008) &  5+
 5+

zozela spune:
zozela spune:
 Va multumesc pentru primire!

Da Andreea,aveam un feeling! Nu facem si pe DC,un cont comun? Poate chiar ca la mail,septoct2010?!Astfel ar putea face oricare dintre noi,modificari in listuta. Dam si-o titulatura,topicului?!Deh,defect profesional,mamica DC-ista cu experienta
 Nu facem si pe DC,un cont comun? Poate chiar ca la mail,septoct2010?!Astfel ar putea face oricare dintre noi,modificari in listuta. Dam si-o titulatura,topicului?!Deh,defect profesional,mamica DC-ista cu experienta

Pot sa propun?!-Copilasii toamnei 2010! /Puiutii toamnei 2010!..sau..pur si simplu-Copilasi de Septembrie-Octombrie 2010!?
Uite,arunca un ochi si la randunici,mamicile mele de suflet
Cu sustinerea..nu stiu ce sa zic.Deocamdata bag no-spa,probabil ca intru si pe progesteron,pt.ca sangerez putintel,deja,greata e la ea acasa,dureri de cap-cu carul.Geu,gheu cu burtica..
kitzy,Doamne-ajuta sa fie bine!!
As mai zice,dar sunt cam zbuciumata zilele astea,cu starile de rau,intarcarea lui Mihai,sangerarile astea..Imi intru eu in mana

Edit:kitzy..imi pare asa de rau!! Hai ma..ai repetat bhcg-ul la acelasi laborator?!
 Hai ma..ai repetat bhcg-ul la acelasi laborator?!

Anca,esti nebuna mai!!

Ela,
 sufletelului blond!!
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Dana_bebe spune:
Dana_bebe spune:
 kitzy - eu stiu asa o sarcina biochimica(sarcinile cand nu se ajunge la ascultat inimioara)sunt semn de corp sanatos si sanse mari sa ramani insarcinata iar repede, repede.
Daca o pupi bine de tot pe Diana cred ca mai trece un pic, nu?
Suntem langa tine! 

adrianaBuc spune:
adrianaBuc spune:
 Dana_bebe, dupa cum vezi, nu scapi de mine.  Noi suntem bine, o zi buna, una mai putin buna, incerc sa ma concetrez la munca - dar nu prea imi iese -. Sa stii ca si mie mi se pare ca trece greu timpul, chiar si acum cand am trecut in trim 2; de exemplu, parca mai sunt 100 ani pana misca bebica. Luam fiecare zi asa cum este, cu cat mai mult calm si va fi bine.
 Noi suntem bine, o zi buna, una mai putin buna, incerc sa ma concetrez la munca - dar nu prea imi iese -. Sa stii ca si mie mi se pare ca trece greu timpul, chiar si acum cand am trecut in trim 2; de exemplu, parca mai sunt 100 ani pana misca bebica. Luam fiecare zi asa cum este, cu cat mai mult calm si va fi bine. 
kitzy, of Nu am cuvinte. Imi pare tare rau. 15+
 15+ 
Vine bebe! 

LoredanaB spune:
LoredanaB spune:
 Kitzy  Stiu ca orice ti s-ar spune in aceste momemente nu ar alunga durerea pe care o simti in sufletul tau. Suntem alaturi de tine
Stiu ca orice ti s-ar spune in aceste momemente nu ar alunga durerea pe care o simti in sufletul tau. Suntem alaturi de tine .
.
Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!

kitzy spune:
kitzy spune:
 Zoze  am fost la acelasi laborator, am sunat-o acuma pe dr si m-a chemat maine seara la clinica sa mai vada o data saculetul si sa stabilim ce facem mai departe. Cred ca ma paste chiuretajul 
Si dupa aia o maaare serie de investigatii pt ca e a treia sarcina pierduta consecutiv 
Poze Diana
Povestea nasterii
  Raluca, mami de  Diana  (24.04.2008) &
  Diana  (24.04.2008) &  5+
 5+