Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ana, Dana deci eu ma plang de ace si voi saracele vi le si faceti singure..of, of! In burtica am facut si eu Clexane dar dupa nastere, avand in vedere c-am nascut prin cezariana.
Dana bebe din poza e fetita

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) & 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

kitzy - e incredibil de dragalasa! stie sa planga?
Ei nu te plangi de ace te aliniti si tu doar esti graviduta - ai voie!
Am fost surprinsa ce repede intra acul in muschi - cand faceam injectiile la motan (avea blocaj renal) era mult mai greu - dar cred ca se si incorda saracutul - acum e bine cred ca de 8-10 ani nu a mai facut dar mananca numai Hill's pentru pisici cu probleme urinare. Mergeam la dr. cu el dr. i le face repede - tarziu m-am prins ca mie imi zice sa le fac intra muscular si el le face sub cutan .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Dana stie sa planga. Uai, si inca cum! Mai ales cand nu obtine ce vrea
Injectiile intramusculare mi se par si mie cele mai usoare din toate, alea intravenoase is mai nasoale la persoanele fara vene
Pisoi am avut si eu, dar a murit de 2 ani, avea de multi ani probleme renale, pana la urma a trebuit eutanasiat ca nu mai manca, nu mai putea bea apa si nu mai statea in picioare, am plans dupa el ca proasta, il aveam de 14 ani

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) & 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

fetele, am revenit si eu. Stati sa citesc putin din urma apoi povestesc de mine.

Bun venit noilor gravidute! Ce ma bucur ca ne adunam, am inceput mai greu dar sper sa facem un grup pe cinste. Deja v-am trecut in listuta.

pentru aweya. Ce faci pe la noi, te bate vreun gand?.
kitzy, iti tin pumnii stransi, stransi pentru maine la bhcg. Sa vii cu o valoare buna care sa nu te mai sperie.
Marcelle, ce ne spui? Esti alaturi de noi? Ce zic testele?

Vad ca scriati despre tratamentul de sustinere. Eu iau Arefam 200 mg cate o capsula de 3 ori/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi si la 4 zile Progesteron injectabil. Pana joi mai am Proluton depot (250 mg) apoi o sa incep Progesteron depot (250 mg), ca n-am mai gasit Proluton. Am intrebat dr si e ok, substanta activa e aceeasi doar fabrica difera.

Ana, o sa fac link direct catre "Programul complet de urmarire a sarcinii", la Linkuri utile. Multumim frumos
lara_c, bine ai venit! Scrii te rog niste date ca sa te trec pe listuta? Sarcina usoara si tie!
brambushca, ce de peripetii cu conceperea lui bb2. Se pare ca te-ai emotionat tare si "te-ai mai nascut o data", ca ai scris DN 28.12.2009
dorinutza, te-ai lamurit cu acidul folic? Se ia 1 pastila de 5 mg/zi. Poate ca la prima sarcina ai luat acid folic de 1 mg ca in perioada aia nu se mai gasea in farmacii de 5 mg...
Vezi ca la "Linkuri utile" am pus un calendar de calcul a sarcinii. Foloseste-l cu incredere.
ditu, scriai de intepaturi...si eu simt ceva ciudat, cand stau pe spate, uneori, in dreptul ovarului drept simt o miscare si o umflatura palpabila. Se pare ca e normal. Tu de ce luai oral Utrogestanul??
Ana, eu cum imi fac calculul?...ca eu am avut data punctiei pe 11 dec 2006
Ma intrebai exact cate batai pe minut avea bb. N-am cum sa-ti dau date exacte despre sarcina, dr. meu nu comunica pacientei decat daca "e bine" sau nu e bine". Tin minte ca ma apropiam de final cu fi-miu, toate fetele scriau care mai de care cat au colul, cum este...diverse amanunte...cand la-m intrebat pe dr. cat are colul meu mi-a zis ca nu ma priveste, ca e treaba lui asta.

Chiar, fetelor...pe masura ce va hotarati la medicul care va va urmari sarcina, mentionati-l aici si eventual sa-l trecem in dreptul ID-urilor in lista. Cred eu ca ne-ar ajuta, informativ.
Eu o sa nasc cu dr. Vladareanu (Elias) cu care l-am nascut si pe Vladi, o nastere usoara, controlata si fara dureri.

Dana_bebe, ai facut bine ca ai oprit Aspenterul. Eu l-am intrebat vineri pe dr ce-i cu moda asta cu Aspenter si Cebete si mi-a raspuns, zambind ca "e doar o moda". E ok Prolutonul dar vezi in ce concentratii ti se recomanda. Eu am de 250 si fac 1 zi, apoi 3 zile pauza, apoi iar...si tot asa pana prin sapt 15-16 cand se formeaza placenta. Am auzit si pe altcineva care facea de 100 si mergea pe schema o zi da/una nu. Vezi ca persoana care iti ia din Germania iti poate lua si de 250, eu tot din Germania am primit. Ti-am trecut data nasterii in lista dar n-am avut si anul nasterii.

ditu, revin la tine si la toate fetele care au materiale informative. Am facut adresa de mail a Odiseei noastre, este septoct2010@yahoo.com, parola v-o dau pe PM la cerere. Ar fi dragut sa strangem acolo toate cele necesare pentru noi si bebelusi, muzica, poze...de toate. Asta ca sa evitam si glumele proaste sau spamuri sau...alte cele. Daca vrei, poti trimite si un mail cu rugaciunea, sigur este benefica pentru toate gravidutele de aici.

LoredanaB, mamica greu incercata. Fie ca de data asta sa ai o sarcina usoara si fara probleme.

brambushca, mie-mi ardea de glume mai devreme si tu ai avut peripetii. Ai grija de tine, stai cuminte la pat si ia tratamentul cum trebuie si o sa fie bine...si spune-le musafirilor sa te mai lase ca tu trebuie sa te relaxezi.

zozela, te vrem pe listuta. Cand faci echo? Tu de-asta bantuiai pe-aici? Aveai un feeling?

Lara_c, eu am facut testul postat de tine cu prima sarcina si mi-a iesit fata (am baiat) iar acum nu stiu cum sa-l fac pentru ca data conceptiei a fost tot acum 3 ani. Eu am facut FIV cu embrioni decongelati, ei sunt formati de acum 3 ani si implantati in 2009.

goldi, sa stii ca nici eu nu prea am nici un simptom...la inceput aveam ceva greturi, scarbe, deloc deranjante. Treceau cu apa rece. Acum, in afara de pieptul care creste usurel, n-am nimic.

Sunteti curajoase tare cu injectiile intramusculare. Eu recunosc, acum 3 ani la inhibare am bagat singura 21 doze de Diphereline in burta dar la Menogon m-am lasat pe mana altcuiva. Senzatia mea stranie este ca, oricum as baga acul, mi-ar ajunge in os. Oricat de mult curaj mi-as face, nu pot si gata...cu toate ca as fi curioasa cat de usor intra acul.

Ma bag la nani, revin maine. (sper)

Andreea, in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Uite de ce nu puteam eu sa dorm...daca aveti propuneri, idei, pareri pentru listuta, sa nu va abtineti.

Andreea, in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

aniast72 - ieri fetele cu bebelusi gata facuti ne-au delectat cu pozele lor, nu ne faci cunostiinta cu Vladut?
Daca imi vin idei pt prima pagina le comunic.
Raspund in locul Anei - daca ai facut ET cu embrioni congelati scazi numarul de ore al embrionilor si da data "punctiei".
Apropo de doctorul tau - urasc tipul asta de doctori care dau din cap, scriu si nu zic nimic dar pe de alta parte daca ai incredere in el 100% si este un profesionist cred ca este cel mai bine asa. Dar si ei cred ca urasc tipul meu de pacient - care pune un milion de intrebari, vrea sa inteleaga tot ...
D-na doctor a zis ca pana scapam de orice sangerare sa facem 2 injectii pe zi de 250mg intramuscular (pana la urma in cutiile aduce de varul meu erau de 250mmg nu 125mg - si se numesc Progesteron Depot). Se pare ca cele 15 fiole nu vor ajunge asa ca il voi ruga sa-mi mai trimita.
Daca mai vrea cineva progesteron injectabil sa-mi zica - 3 cutii de 5 fiole/cutia au fost 120 euro. Stiu ca in Germania sunt mai scumpe medicamentele decat in alte parti dar nu mai am energie sa umblu dupa cai verzi pe pereti.
Exemplu - Crinone - gelul cu progesteron pentru uz vaginal(in loc de utro) - in Germania e 90 euro, Grecia 65 euro iar Cehia (e drept ca aici nu se da decat cu reteta) 25 de euro deci diferentele sunt mari.
Acum le-a adus el dar data viitoare vor fi trimise prin curier - va mai fi si vreo 40 euro transportul cu UPC.

Stii cum e cu injectiile daca ar avea cine sa mi le faca fara sa fie atata deranj du-te, vino, du-o, vino inapoi as sta si eu sa o faca altineva. Iar pe mana oricui nu ma las. Sunt convinsa ca o fi vreo vecina asistenta in jur dar iar e complicat ... asa e munca in echipa. Sotul meu oricum sta dupa colt pana bag acul apoi apare sa injecteze .

kitzy - Asa sunt animalutele traiesc mai putin decat noi - orice am face... ale mele (fata si baiat - siamezi/birmanezi)- stau la mama acum - fac 14 ani in decembrie viitor asa ca sunt si ele tot senioare - dar se tin bine analize bune ... cam plinuta fata, mamanca non stop, dar motanul e un domn bine (are nu stiu ce, i se rareste blanita pe picioarele din spate - dupa 2-3 ani de vaccinuri, tratamente, creme ... m-am lasat pagubasa asa e el si gata, eu am zis ca de batranete - dar nici ca-l mai duc la doctor oricum are asa un pufisor fin asa ca nu-i este frig).
Azi tinem pumnisorii stransi cu mic cu mare pentru beta - cred ca la 7 saptamani si bebe incepe sa aiba manute asa ca-l bag si pe el in echipa de sustinatori.

Azi la 10.30 ma duc iar la eco - am niste emotii ... dar si niste greturi ... e drept ca decat sangerare mai bine o tona de greturi rele.

Anul nasterii 1979.

Sa aveti o saptamana frumosa si plina de vesti bune! Avem nevoie!

Mergi la inceput

Am gasit ceva dragut:

varsta lungime greutate
8 weeks 1.6 cm 1 gram
9 weeks 2.3 cm 2 grams
10 weeks 3.1 cm 4 grams
11 weeks 4.1 cm 7 grams
12 weeks 5.4 cm 14 grams
13 weeks 7.4 cm 23 grams
14 weeks 8.7 cm 43 grams
15 weeks 10.1 cm 70 grams
16 weeks 11.6 cm 100 grams
17 weeks 13.0 cm 140 grams
18 weeks 14.2 cm 190 grams
19 weeks 15.3 cm 240 grams
20 weeks 16.4 cm 300 grams
20 weeks 25.6 cm 300 grams
21 weeks 26.7 cm 360 grams
22 weeks 27.8 cm 430 grams
23 weeks 28.9 cm 501 grams
24 weeks 30.0 cm 600 grams
25 weeks 34.6 cm 660 grams
26 weeks 35.6 cm 760 grams
27 weeks 36.6 cm 875 grams
28 weeks 37.6 cm 1005 grams
29 weeks 38.6 cm 1153 grams
30 weeks 39.9 cm 1319 grams
31 weeks 41.1 cm 1502 grams
32 weeks 42.4 cm 1702 grams
33 weeks 43.7 cm 1918 grams
34 weeks 45.0 cm 2146 grams
35 weeks 46.2 cm 2383 grams
36 weeks 47.4 cm 2622 grams
37 weeks 48.6 cm 2859 grams
38 weeks 49.8 cm 3083 grams
39 weeks 50.7 cm 3288 grams
40 weeks 51.2 cm 3462 grams
41 weeks 51.7 cm 3597 grams
42 weeks 51.5 cm 3685 grams

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Salutare burtici,

Ma bucur mult pentru voi ca si pentru mine. E suuuper ce ni se intampla. Eu sunt in 7 saptamani si am o mare dilema, am fost saptamana trecuta la doctor, am facut ecografie si aveam 6 sapt si 5 zile iar embrionul avea 7 mm si 140 batai/min. Doctorul a zis ca e ok, insa am fost ieri in vizita la finuta mea care are un bebelus tare dragut de 2 luni si m-am uitat pe ecografiile ei. Ea la 7 sapt si 2 zile avea 1.3 mm. Ma puteti ajuta cu o informatie? Oare asa repede sa cresaca? sau o fi ceva in neregula.
A, si fac si tratament de sustinere cu utrogestan. Mai face cineva? Oare pana cand trebuie facut - bine am sa-l intreb si pe doctor peste 2 saptamani cand ma duc la control.

In rest sanatate multa...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Me again!

Se pare ca o sa ma alatur si eu,odiseei de Septembrie-Octombrie 2010..Am cateva teste pozitive,vestea a cazut ca un traznet,nu mi-as fi inchipuit vreodata ca bebedoi va veni asa curand si-pana nu am si confirmarea de la eco,nici ca vreau in listuta de pe prima pagina kitzy,o sa fie bine!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

MAMA ZOZE!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Hmmm deci calendarul e just for fun...Nu se adevereste la toata lumea ....E curios cum se adevereste la unele persoane.Dar sansele cred ca sunt 50:50 si au tendinta sa povesteasca /sa scrie pe forumuri mai mult persoanele carora li s-a adeverit.Banuiesc ca cele mai multe persoane care l-au facut si nu li s-a adeverit au si uitat de el.L-au luat ca pe o gluma...
Plus ca nu se explica cum gemeni baiat si fata sunt conceputi in aceeasi zi....
De ex era (si cred ca mai este ) un test pe facebook 'when will you get pregnant' - sau ceva de genul asta.L-am facut prin vara si mi-a iesit 'decembrie'- cred ca a fost o mare coincidenta.
O amica ma batea la cap sa cumpar intelligender (test de sarcina care dezvaluie si sexul bebelusului, f devreme).Cica ea a folosit si i-a iesit baietel.Chiar de vreo 3 sapt a nascut un baietel...Dar gata... eu m-am lecuit de 'minuni din astea'.Atata timp cat nici unul nici altul nu sunt explicate stiintific (mai ales ca intelligender este un produs comercial vandut in farmacii ar tb sa explice cum functioneaza si la ce reactioneaza exact).Cred ca se bazeaza pe noroc fiind doar 2 variante sanse sunt ca la multe persoane sa se nimereasca....

Asa ca Aniast cred ca la ecografie vedem..oricum tu ar tb sa introduci aceleasi date .Nu cred ca absolut toate persoanele ce au folosit embrioni conceputi in aceeasi zi au numai copii de un singur sex.Plus ca ai spus ca nu s-a potrivit
Asa ca nu ma mai stresez, oricum nu conteaza, sanatos sa fie bebe.Plus ca se vede mai tarziu la ecografie, ce atata graba?
Vreau totusi sa aflu pana nasc ca sa stiu cum sa decorez camera.
Aniast uite datele : UM 11 Dec 2009 DPN : 18 Septembrie

Pupici la toate fetele

Errie's mummy and w5+

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput