Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010
Raspunsuri - Pagina 10
Dana_bebe spune:
Buna ideea cu pozele ... m-am delectat si eu cu ele ... cand ma mai apuca tristetile ma uit la ele si imi trece...
Aveti niste copilasi atat de frumosi!!!
kitzy spune:
Eu am asa o stare de " n-am chef de nimic" ![]()
Dupa ce se trezeste Diana mergem la masa la socrii, ca-s la 2 blocuri de noi
si intotdeauna duminica ne infiintam la ei la masa si dupa-aia dam o fuga pana la mall sa vedem ce reduceri mai sunt si gata ziua! Si maine imi iau inima in dinti si merg la intepat...of, urasc acele pe pielea mea
pe pielea altora n-am treaba cu ele 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
Dana_bebe spune:
Kitzy - Spune-mi mie despre ace ... mai ales ca de deseara va trebui sa-mi fac progesteronul intramuscular singurica ... si am avut monitorizarea de la FIV cu estradiol o data la 2-3 zile, progesteron, injectiile subcutan pentru inhibare, stimulare ... 7 beta hcg-uri, 2 perfuzii, am venele varza... si parca trec mult mai greu vanataile nu stiu de ce - se fac usor si trec fff greu.
Lasa Kitzy important e rezultatul. Si la ce copil frumos e Diana nu pot sa cred ca bebe 2 va fi mai altfel ... asa ca ai pentru ce sa suferi maine un pic. Vezi ca nu m-am putut abtine si am comentat o poza de a iei de pe la maternitate parca.
Poate il nasti pe bebe 2 de ziua ta!
Lara - am facut testul ... la mine iese fetita - ar fi fain dar oricum nu prea conteaza vreau sa fie un bebe sanatos - atat. Am facut si testul pentru mine si sora mea - eu trebuia sa fiu fetita si ea trebuia sa fie baiat
. Asa ca a fost potrivire 50%-50%. As face si petnru altii asa de verificare dar nu prea stiu data conceptiei
. Erinn este o printesa frumoasa - cu cine seamana cu ochisorii asa de albastrii?
Anaist - ziua mea e pe 7.02.
Ana_Perianu spune:
Astazi m-am trezit cu o greata teribila, sanii ma dor, insa fara dureri de burta si sangerari.
Ceea ce mi-a dat o stare
divina, aproape Nirvana. Ma simt gravida pana in varful urechilor si e grozav !
Am mai facut si testul LAREI si era sa lesin de placere cand mi-a iesit fetita
Dar credeti-ma, si gandul ca as putea avea un baietel ma extaziaza deci
mi-e egal azi .
Kitzy eu iti doresc sa ai parte de o intepatura light si de un rezultat BUUN ! Daca te consoleaza cu ceva, eu imi fac zilnic injectii in burta, si-o sa-mi fac asa toata sarcina si inca 6 sapt dupa
LARA am facut cateva teste pe calendarul chinezesc, ½ s-au potrivit, ½ nu. Oricum, ma intreb care ar fi algoritmul, adica sa stie ca sexul copilului e dat de tati, nu de mami
Da acum ce mai conteaza, de fun e minunat
Lara noi am fost la dr pt ca am avut probleme si unele avem si un avans de o saptamana-doua. Ai timp sa faci asta, daca vrei sa-I auzi inimioara din sapt 7 e sigur
Dorinutza- la tine se potriveste calendarul cu Stefan ? Ei, nu ma dau in vant dupa rom, da-mi place macar virtual sa-mi fac un pic de cap. In realitate chiar asa avea pofta sa beau un pahar de sampanie
Daca data conceptiei a fost sigur 24, atunci ai DPN pe 16 sept.2010. Hm, la tine ti-a lasat Mos Craciun un cadou in burtica
Brambushca felicitari pentru samburel, si ai grija, stai si tu linistita sa trecem hopul cu bine
Zozela felicitaari, sa dea DD sa fie bine la toata lumea si sa ne regasim cu bine in aceeasi formula (ba chiar extinsa) si la inceputul lui septembrie, cand vor incepe emotiile
LoredanaB- stii ca sarcinile sunt total diferite una de alta, nu ? Sa uitam tot ce-a fost greu, data asta ne va merge bine tuturor. Si sa stii ca fix aseara am citit despre nastere naturala dupa cezariana. Am inteles ca se poate, insa conteaza cat de veche e operatia (si la tine vad ca e destul de putin, persoana in cauza nascuse de 3 ani jumate) de cum arata operatia si de tupeul medicului
.
ANIAST- haide baga un pic nasucul aici, chiar si de pe telefon, cat sa stim ca esti ok
Fetelor, daca va cunoasteti data conceptiei, iata un calculator exact al DPN: http://www.ivf.ca/duedate.php
6+
goldi spune:
Hello, fetele ...
Incet, incet formam o gasca
si e frumos ca avem atatea mamici cu un puisor deja .
Ana Perianu, slava Domnului ca nu mai doare si e totul bine.
Dana_bebe, stai cumintica in patut si protejeaza-te pana se retrage hematomul.
Nu stiu cine spunea ca la Giulesti i-au facut injectii cu anticoagulant (probabil heparina) pentru un hematom ... desi nu prea inteleg de ce ?!
Beta HCG a avut o evolutie buna, daca facem abstractie de data de implantare, dar ca sa existe o regula trebuie sa fie si exceptii si tu esti una dintre ele, ai vut un embrion de 2 zile care s-a plimbat vreo 4-5 zile prin uter pana cand a "obosit" si s-a asezat la casa lui :) si intr-adevar a muscat zdravan
Aniast, nu e cam devreme sa conteze nr de batai al inimioarei ? Eu am avut la 6 saptamani 164 batai/min - de fapt bebe, dar cred ca si eu tot pe atat aveam de emotie
.
Ditu, foarte frumoasa rugaciunea, sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa nastem copii sanatosi, care sa ne aduca bucurie si implinire .![]()
Kitzy, bafta maine, sa iasa un beta maaare si frumos, cat pentru un bb dolofan
.
Loredana, sanatate si pofta de mancare micutului, sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Eu sunt la faza in care nu mai am nici un simptom, nu ma mai dor sanii, burtica nu ma mai doare - dupa ce aproape 3 saptamani ma capiase cu junghiuri, dureri, balonari, grata nu am defel desi am probleme biliare si inainte de gravidenie aveam zile cand nici painea nu puteam sa o vad ... deci sunt in stresul : de ce nu mai simt nimic ?!
Am facut un beta la 6 saptamani si 4 zile si mi-a iesit 31000 si m-am mai calmat, bb e acolo, doar ca e un cuminte.
Mie, in functie de test, imi iese cand baiat, cand fata ... eu as vrea o fetita, dar cred ca va fi baietel ... nu conteaza, e iubit si dorit indiferent ce e .
L-am asteptat atat si am luptat atat de mult (unele dintre noi stim cum e )incat singurul lucru pe care il cer destinului este sa fie sanatos.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Dana_bebe spune:
Goldi - imi era dor de tine - 164 de batai!!! e super bine, nu? cati cm aveti? iar beta e de povesti ... ma ia ameteala la cifre asa de mari ... eu nu mai vreau sa fac ca sa nu mai am emotii pana vine rezultatul ... facem eco ... pana nu mai putem!
Ana 
goldi spune:
Ce ameteala, tu vii tare din urma !![]()
Stii, uneori si eco, datorita ultrasunetelor pot da microhemoragii.
De aceea, alternez eco cu intepatul pt beta. Plus ca daca as face eco dupa cum mi-ar pofti inima, as asteniza si cel mai rabdator dr ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Dana_bebe spune:
Din fericire pana acum Dr. mea m-a chemat ea, nu am insistat eu pentru nimic. Cred ca si hematomul o face sa fie precauta. Cum aude de o sangerare cum ma cheama.
Cati cm aveti? E secret?
goldi spune:
Nu,nu este secret, dar dr nu mi-a spus.
Dana_bebe spune:
Ce ma enerveaza dr. astia, se uita, masoara, dau din cap dar nu zic nimic ... hm ... eu sunt hotarata maine sa o pun sa-mi explice tot - pana nu pricep nu ies din cabinet - vreu sa stiu si eu unde e hematomul ala nemernic, cat de grav e pentru bebe.
Am executat injectia - a fost fun eu am bagat acul si sotul incet, incet a injectat cred ca a dusrat 3 minute dar stiam ca e bine sa fie facuta incet de tot ca nu se faca umflatura.
Pup si multumesc de sfaturi!