Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010
Raspunsuri - Pagina 9
brambushca spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca aveti probleme, dar vorba lui Kitzy asa-s primele saptamani pline de incertitudini. Doamne ajuta sa depasim toate obstacolele si la sfarsitul celor 40 de saptamani sa ne tinem toate bebelusii sanatosi si frumosi in brate
.
Din pacate nici la mine nu e mai roza situatia
. Tocmai am venit de la urgenta pentru ca de dimineata am observat o sangerare usoara. Se pare ca bebe e bine dar trebuie sa stau cuminte o vreme pana trece sangerarea, sa iau Duphaston 3 pe zi si no-spa la nevoie. Am tras o sperietura... Dar doctorita care era de garda a fost tare draguta si m-a linstit. Cu ocazia asta mi-am vazut si samburelul de 3,5 mm
.
Sper din suflet sa fie bine!
Dana eu nu am greturi deloc, sanii aproape ca nu ma mai dor si daca n-as fii asa de obosita non-stop si nu m-ar deranja unele mirosuri as zice ca parca nici nu sunt insarcinata. Noroc ca am mai vazut azi dovada inca odata ![]()
Am ceva musafiri dar mai revin.
Oana mami de Stefan(09.06.2007)
zozela spune:
Me again!
Se pare ca o sa ma alatur si eu,odiseei de Septembrie-Octombrie 2010..Am cateva teste pozitive,vestea a cazut ca un traznet,nu mi-as fi inchipuit vreodata ca bebedoi va veni asa curand si-pana nu am si confirmarea de la eco,nici ca vreau in listuta de pe prima pagina
kitzy,o sa fie bine!!

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
kitzy spune:
Dana multumesc de infos, eu la 5 saptamani si o zi, doua, aveam beta 391. Pe unele site-uri am vazut ca eram in limite, pe altele eram cu muuult sub limita, normal, orice analize de sange variaza de la un laborator la altul, asa ca nu nu ma pot lua dupa nici un rezultat.
Oana stai cuminte in pat pana trece baiul, ai vazut ca bb e bine, acuma trebuie sa ai grija, ma bucur ca totul e ok. Sanii nici pe mine nu ma mai dor si imi da de gandit 
Lore din pacate nu multa lume se baga pe o nastere naturala dupa cezariana, cica e destul de riscant, se poate produce ruptura uterina pe cicatrice, dar sunt unii medici care se baga la asa ceva. Eu una dupa ce-am experimentat travaliul, nu stiu daca m-as baga la o naturala, eu abia am asteptat sa ma taie sa scap de infern.
Zoze randunica de bb 2, vb stolului de pe craca osafiebine, osafiebine 
Va elucidez si misterul cu Zoze si craca noastra, e de la fosta odisee martie-aprilie 2008 si de in prezent de la scutece ( puiuti de randunici) si am fost si suntem colege pe acolo. Eu mai rarut ca nu ma lasa Diana ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
dorinutza82 spune:
Neatza!
....cu rom pentru Ana daca asa ii este pofta ![]()
Dana_bebe imi pare rau pentru hematom, dar stiu ca daca stai in pat si urmezi intocmai recomandarile medicului, acesta se retrage, deci inca putin si sigur o sa vii cu vesti si mai bune, bine ca l-a descoperit totusi la timp 
Aniast trebuie sa gandesti pozitiv si sa speram ca s-a inselat medicul la eco, mi-e greu sa cred ca un bebe asa mic caruia abia i s-a format inimioara, poate avea bataile peste limita normala....sincer sper ca e doar o eroare a dr care a citit eco
kitzy, zoze ma bucur ca suntem colege de odisee, va stiu de la prima sarcina cand urmaream odiseea voastra, erati cele ce predau stafeta ![]()
ditu, Loredana,brambushca, bine ati venit cu burtici, nu stiu daca am apucat sa va urez sarcini usoare si bebelushi sanatosi
Eu simptome nu am inca multe, doar sanii mari, tari si durerosi..in perioada asta, Pamela Anderson e doar copia mea fidela
. Am o nelamurire...cum sa-mi calculez varsta sarcinii...deci...eu in ultimele 2 luni, inainte de decembrie, am avut CM-ul de 26 de zile..ultimul a fost in 13 decembrie si data conceptiei stiu sigur ca a fost pe 24 decembrie (atunci au fost ai mei la noi si l-au scos pe Stef la plimbare
), asa ca...eu am 4 sapt si...cate zile?Am calculat DPN bine...? Pentru ca testul l-am facut luni, pe 11 ianuarie si a iesit linia foarte clara, ca si cea de control...
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008)
Dana_bebe spune:
dorinutza82 - eu cred ca DPN e 19.09.2010 - sarcina usoara!
am descoperit la timl ...nu stiu nici nu stiu cand s-a format - acum 2 luni(Luni ziua saptamanii nu luni luna anului) era totul bine, dupa o saptamana hematom de 5.4 cm la 2 zile de 6.5 ... ce sa zic speram sa fie bebe mai puternic decat el.
LoredanaB - ati fost tare incercati sa va dea Dumnezeu bebe sanatos si la termensi multa sanatate lui Eric Joshua!
kitzy - stai linistita pana vedem cum se dubleaza beta - pana atunci multa rabdare, ca stiu prin ce treci!
brambushca - ati vazut inimioara?
zozela - cand mergi la eco?
ditu - sper sa nu te superi am pus si la Gravidute prin FIV rugaciunea ta - mi s-a parut frumoasa si utila! 
eu nu dorm de la utro dar sunt asa de ametita - parca sunt drogata!
lara_c spune:
Marcelle, Ana, va multumesc de urari si primire.Felicitari si sarcina usoara si voua si tuturor fetelor!
Ana ...as intra in jocul tau dar n-am avut ce face acu ceva timp....eram inca insarcinata cu fiica mea si am citit despre calendarul chinezesc si cum functioneaza.Si s-a adeverit.Atat pt fiica mea cat si pt mine si pt toate cunostiintele/copiii despre care stiam cand au fost nascuti si ce varsta aveau mamele lor.Suna aiurea dar cred ca am incercat pe 20 de persoane si niciuna nu a dat gres.
Asa ca, cf calendarului este tot fetita.Eu imi doresc baietel...sotul vrea tot fetita...
Intuitie nu mai am cum sa am ca mi-a intrat chestia asta in cap.Poate ma linisteste cineva careia nu i s-a adeverit...Sigur ca nu tb sa mai adaug ca voi iubi copilul indiferent de sex.Doar ca mi-as dori, la un moment dat si un baietel...poate daca nu acum data viitoare...
Eu pofte/greturi nu am avut nici prima data, nici acum.
In afara de faptul ca ca ma dor sanii si ca imi e somn nu am alte simptome.
Vad ca voi ati fost toate la dr .Eu inca nu am fost. Trebuie sa plec cateva zile in India si programare imi fac la intoarcere.Ma gandesc sa cer si eco si as vrea sa fie suficient de mare ca sa vedem inimioara.
Of sper sa fie totul ok caci la prima sarcina am avut mari emotii in primele saptamani..
Errie's mummy and
w5+
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
dorinutza82 spune:
Am revenit sa-i spun larei_c ca m-am indragostit iremediabil de peisajele din fotografiile de la semnatura (sper ca nu te superi ca mi-am permis sa ma uit)
. Ai o fetitza superba!!! Sarcina usoara si bine-ai venit la odisee
Aaaaa si sunt curioasa si eu de zodiacul chinezesc de care spui, ca ghiceste sexul, intru si eu in joc sa-mi spui ce iese, nush ce date iti trebuiesc 
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008)
kitzy spune:
Dorina
Nu cred ca Lara s-a suparat ca te-ai uitat peste foto, daca nu erau publice, n-ar fi la semnatura ![]()
Eu sunt singura acuma pe acasa, al meu sot a iesit afara cu Diana sa-i faca poze, cat de curand o sa completez albumul de poze ca-s rau tare in urma ![]()
Altfel n-am nici o noutate, mi-am repetat azi un Sure Check, nu e mare schimbare fata de zilele trecute, adica a doua liniuta se incapataneaza sa iasa mai slaba ca cea de control. Maine aflam adevarul.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
kitzy spune:
Lara am vazut si eu pozele, foaaarte frumoase si ai o fetita superba, sa-ti traiasca!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
lara_c spune:
Dorinutza, Kitzy, cum sa ma supar?
Va multumesc de complimente si urari.
Si eu va urez puiuti sanatosi si voiosi ( si cei mai maricei si cei samburei..
)
Kitzy si pozele voastre sunt superbe.Diana e o frumoasa.Sa mai pui poze ...poate pune si Dorinutza.
Kitzy iti tin pumnii!!
Dorinutza uite aici link cu calendarul.Varsta mamei este varsta chinezeasca adica aprox cu un an mai mult decat varsta reala.
Este un tool care te ajuta sa calculezi.Mai sunt si alte calendare insa nu se explica amanuntul cu varsta mamei si atunci iese cam pe invers.Mai trebuie sa stii luna conceptiei.
http://www.thelaboroflove.com/chart/index.html
Chiar sunt curioasa daca a mai facut cineva testul (poate cu primul copil sau cu oricine despre care cunoaste aceste date caci se poate face 'retroactiv') si rezultatele nu s-au potrivit.
Errie's mummy and
w5+
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali