Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Daaa, am uitat sa urez sanatate multa puitului tau Mababei!! Cred ca e cumplit sa-ti vezi copilul bolnav
A propos de boli: va faceti vaccinul contra gripei noi? eu cred ca da, acum tot citesc pareri pro si contra, sunt in ceata si mai rau
Si daca tot am luat-o pe vaccinare: la puiutii nostri doar la 1 an mai facem vaccin ? dintre cele facultative ce mai faceti ?
Noi am facut doar cele obligatorii pana acum, varianta pe bani
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anamariame, cum se mai simte Eva mica acum ? sper ca mai bine
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Anamariame, cum se mai simte Eva mica acum ? sper ca mai bine Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
EXACT asta voiam sa zic si eu! Ma gandeam si... nu stiam cum de a si aparut scris! Credeam ca am ceva capacitati paranormale! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Mda... Sa vezi cum e cand te si alearga cu suzeta prin camera
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
MONICA
Sa gasesti puterea de a te bucura!
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Novus, io nu m-as vaccina. Dar cred ca la intrebarea asta cel mai bine ne poate raspunde Denisa, ca ea e cu "infectioasele".
(7.03.2009)
magdyi2001 spune:
AYLA
Sa dea Dumnezeu ca cele rele sa se spele si cele bune sa se adune si .
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Pisik06 spune:
Offf, Aris, in cartea aia nu da nicio solutie? ca eu nu mai pot, deja e a nu stiu cata seara cand ne chinuim. Acum e cu tati, am pus-o in pat la 21,30, sta in pat si urla, chiar daca e tati langa ea. Cand o iei de acolo se hlizeste, se agata de tine, rade, cand e de somn urlaaaa. Deja nu mai rezista nici unul
Nu functioneaza nimic: nici leganat in brate, nici poveste, nici cantat, nici stat langa ea (am incercat, m-am asezat cu ea pe canapea, intinse amandoua) cand e culcata urla, oriunde ar fi si oricine ar fi cu ea
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Offf, Aris, in cartea aia nu da nicio solutie? ca eu nu mai pot, deja e a nu stiu cata seara cand ne chinuim. Acum e cu tati, am pus-o in pat la 21,30, sta in pat si urla, chiar daca e tati langa ea. Cand o iei de acolo se hlizeste, se agata de tine, rade, cand e de somn urlaaaa. Deja nu mai rezista nici unul Nu functioneaza nimic: nici leganat in brate, nici poveste, nici cantat, nici stat langa ea (am incercat, m-am asezat cu ea pe canapea, intinse amandoua) cand e culcata urla, oriunde ar fi si oricine ar fi cu ea Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Welcome to the club. Eu legan uneori cite o ora pina se linisteste si adoarme in brate, cind termin nici nu am curaj sa o pun in patut, sa nu trebuiasca sa o iau de la capat.... Bine, a mea nu a adormit veci altfel decit leganata, abia am reusit de vreo luna ca daca se trezeste noaptea, sa se foiasca in liniste in pat intre noi pina isi ia sinul si se hotaraste sa adoarma; asa, dorm si eu intr-un fel, ca-s rupta de spate... De asta nici nu ma apuc de cure, ca alaptat plus minim 2 ore/zi dansat, fac minuni la conditia fizica...
Mi-e groaza ca in toamna vreau sa o duc la cresa, si nu stiu cum o sa o invat sa adoarma singura, ca acolo nu sta nimeni sa o legene... Si nu mai am putere, rabdare si inima sa aplic tehnica aia cu plinsul in pat pina ia somn...
Daca te consoleaza cu ceva, am intrat in clubul mergaretilor-prin-somn...
La multi ani, Monica !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
provista spune:
pisik incearca sa o adormi in carut, la noi functioneaza... cand e ora de somn il plimb prin casa in carut sau stau pe pat si fac miscari dute-vino cu carutul.
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)