Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 10
magdyi2001 spune:
Mai fetelor, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar eu am dat o solutie pt adormit copii, care la mine a fost un foarte mare succes, si am fost luata la rost precum ca e o metoda criminala ca nu tine de un parinte AP si asa mai departe. Eu alta alternativa nu vad si nu stiu... Inca odata imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
shasa spune:
Ce mai fac fetele mele dragi? Am mai intrat cate putin seara si am citit cat sa imi fac idee ce se mai intampla cu voi. Imi este dor sa stau iar la taclale cu voi chiar daca nu in timp real fiindca de obicei sunt cam singurica la ora care intru. Nu prea mai am timp ca inainte, este destul de greu cu trezitul devreme dimineata pt. pregatit Iri de scoala, si daca ma culc foarte tarziu am constatat ca m-a cam ajuns oboseala si se simte pe oasele astea batrane ale mele
ILINCA multumesc ca te-ai gandit la mine. Te imbratisez cu mult drag si imi pastrez parerea ce mi-am format-o despre tine: esti o persoana deosebita. Te pup dulce.
Va pup pe voi toate si incerc sa recuperez macar putin din ce s-a scris astazi
IRITEOPETRU
New Life Is Born
shasa spune:
AYLA
Sa ai multa sanatate si sa te bucuri de puiutii tai impreuna cu tati
IRITEOPETRU
New Life Is Born
Pisik06 spune:
PROVISTA, carutul nostru e in masina, stam la 4 din 4 fara lift
PISIGRI, nu adoarme in brate. In brate ma ia de par, de ochi, de urechi, isi scoate suzeta si vrea sa stam la sueta, etc
MAGDY, am lasat-o un pic sa planga, cred ca maxim 30 sec, nu rezist mai mult, nu am putere
Dar deja nu mai potAm tras o criza de plans si o cearta cu sotul pana acuma. De la 21:30 ne chinuim si acum e in picioare, cu sotul langa ea si bodogane, cu tendinta de a plange (acum plange). E rupta de somn ca se freaca la ochi, dar pur si simplu nu vrea si pace
Ajung la nebuni intr-o saptamana ca eu si asa sunt cam slaba de nervi
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
pisik - pai la noi functioneaza urmatoarea metoda: am renuntat sa il culc la cat vreau eu, il las treaz sa umble pana il vad ca pica, se freaca la ochi si isi freaca urechile, atunci ii fac un biberon(mai nou il bea, pana acum 3 zile mai rau il enervam) si dupa aia il primp in carucior in cercuri sau ovaluri, oricum trebuie sa fie cu cel putin 40km/h plimbat. cand adoarme il las 10-20min si il mut in pat. doarme acolo cateva ore dupa care se trezeste direct in picioare si plange ca ii e somn dar nu mai stie sa adoarma la loc. atunci il mut cu mine in pat pt ca imi e mai simplu sa il trantesc la pamant de cate ori se ridica. daca m-ash duce la patului de fiecare data, a doua zi ash fi moarta. nu zic ca e cea mai buna metoda, e doar metoda mea. in carte spune ca e un punct de cotitura si ca in perioada asta trebuie sa revenim la metodele anterioare de ai adormii(adica sa nu iti pui ambitia cu ei in perioada asta ca iere rau)
magdy - scuze dar eu nu mai stiu ce metoda ai propus tu. daca merge si la dinastia care treiera patul noaptea in picioare te rog mai scrie o data...s-ar putea sa fim mai multe disperate si satule de leganat tanculetele in brate.
denisa - hahahhah ai vazut? ti-am citit gandurile si ti-am luat-o inainte
monnvas - daca scap de suzeta sa ma consider norocoasa?
pisik - ma bucur ca nu te-a suparat mesajul meu, dupa ce am scris m-am gandit ca poate nu o sa gushti gluma, la cat de obosita esti...numai de glumele mele nu mai ai chef
anamaria - ooofff...si voi va chinuiti? acum e mai bine Eva mica?cred ca a fost o noapte de cosmar.
mababei - vezi ce merge pt nas la vasrta asta, au mai crescut si ei si poate au voie si altceva decat maratul ala de ser. sper sa treaca repede, bine ca nu face febra
25 martie 2009
magdyi2001 spune:
Pisik da-mi te rog un PM cu nr tau.
Aris am scris pe undeva pe la cap 125(daca nu ma insel). Verific si revin.
Cei trei Palmieri
Pisik06 spune:
ARIS, cum sama supar? Mai am inca simtul umorului. Cat despre metoda ta, la noi nu prea functioneaza cu dormitul in pat cu noi, nu doarme si pace. Iar cu carutul i-am zis si Provistei, nu il pot urca in casa.
Pt zilele urmatoare mi-am propus:
-sa incerc sa o culc la opt, poate e obosita si pt ca o culcam mai tarziu decat simte ea nevoia da in oboseala din aia naspa
-sa nu ii fac baie o seara - poateo invioreaza
-sa ii dau bibele in pat, chit ca ma cocosez eu - poate adoarme sugand
-sa o las sa zburde prin casa dupa baie, poate pica din oficiu
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
shasa spune:
ARISmultumesc pt. comentariul lasat pe picassa. Si eu iti urmaresc fiecare album nou dar din umbra
Si da, ai dreptae...avea parul dat cu spuma ca doar nu era sa ramana nefrezat, si intradevar el seamana foarte tare cu mine
IRITEOPETRU
New Life Is Born
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Eva mica e foarte bine acum, a mai facut doar a doua zi putina febra, dar i-a trecut fara niciun tratament. Ma chinui sa iti trimit un pm de vreo 3 sapt. Ceva legat de asigurari. Dar am mai mult de pov si nu am gasit niciodata timpul sau starea necesara. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Te sun eu maine de la birou
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
magdyi2001 spune:
Aris metoda este la cap.125/pag.9
Cei trei Palmieri