Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri - poate incerci metoda lui brazelton asta(hai ca v-am tampit cu brazeltonul meu), e un pic mai de;licata decat aia cu lasatul sa planga, dar nici el nu recomanda sa incerci in perioadele de criza, cum ar fi asta de la 9 luni cand invata sa se ridice in picioare si cea de la un an cand invata sa mearga singur.
dar eu sincer mi-am pierdut orice speranta sa mai aplic vreo metoda asupra acestui copil, pai la noi pana la 4 luni nu se putea face nimic pt ca avut colici super violente, la 5 luni a invatat sa se trasco-mers in patru labe, la 6 luni a invatat sa stea in fund, la 7 sa se ridice in picioare si la opt sa mearga si automat a testat toate achiziitiile astea si prin somn ca deh...sa nu piarda baiatul timpul ca e graba mare...are el o treaba mareata de facut. acum ashtept sa treaca asta cu mersul dar vad ca se apuca de catarat....(si capul lui tot asa o sa faca)...sa sper oare ca trec toate la un an sau atunci se apuca de alergat prin somn???
pana la urma avea dreptate dragutza mea pediatra care ma incuraja suava"la 2 ani trec toate"....hahhaha...DOOOI AAANII???
ei lasa ca acum am incurajat-o si eu pe ea(ashteapta un baiat cam de pashte):"vai, berbec? si baiat? succes!"

pisik - te rog eu calmeaza-te. bine ca te ajuta sotzul si mai faceti cu schimbul. incearca sa vezi partea amuzanta a lucrurilor(stiu ca iti vine sa imi dai cu ceva in cap)dar s-a facut fata mare, trebuia sa treaca si prin faza asta ca altfel nu ar mai scrie altii carti intregi despre asta. sti f bine ca ii transmiti starea ta de agitatie si nu faci decat sa iti faci rau singura. las-o in pace, la cat adoarme adoarme...mai mult de 12-1 nu o prinde oricum. e si ea f agitata si frustrata, a fost o zi incredibil de grea pt ea si acum s-au deschis supapele.
brazelton() zicea ca aceasta criza este chiar mai rea pt ei decat cea din adoleshcenta.sunt in cea mai mare dilema a vietii lor: sa plece singuri si sa ia lumea in piep sau sa stea in bratele protectoare are mamei/tatalui

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Aris spune-mi si mie te rog frumos cum se numeste cartea si autorul ca pare interesanta din ce povestesti tu!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

ARISmultumesc pt. comentariul lasat pe picassa. Si eu iti urmaresc fiecare album nou dar din umbra
Si da, ai dreptae...avea parul dat cu spuma ca doar nu era sa ramana nefrezat, si intradevar el seamana foarte tare cu mine

IRITEOPETRU
New Life Is Born

imi era dor de tine, dar te inteleg cu timpul ca si eu am avut nevoie de o perioada sa imi incarc bateriile si sa ma bag in pat mai devreme. cu forumul vreau nu vreau tot sar de 12-1 si a doua zi ma ia de proaspata. cu ce spuma l-ai dat? vreau si eu sa il dau pe chelie...ca par nu are. ah, si nu ai vrea sa stii cat mi-am dorit sa imi moshteneasca gropita si nu a fost sa fie, cred ca imi trebuie si mie 3 incercari...poate imi iese
pup toti iezii si bineinteles capritza

25 martie 2009

Mergi la inceput

f bine te-ai gandit. mai poti incerca sa ii faci o baie luuunga. la noi a ajuns sa stea mai mult de 45 de min in apa, iese de acolo rupt de oboseala, dar tot mai are putere sa faca cateva ture. oricum trebuie sa fi f atenta la semnele de somn. daca apuca si trece de faza aia se secreta nu stiu ce hormoni si devin agitati. cu caruciorul ai putea sa faci o proba macar o zi doua si daca merge te duci si cumperi o porcarie ieftina doar sa o ai in casa. bafta. sigur o sa gasit voi metoda voastra. e evident ca fiecare are stilul lui

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

ARIS, cum sama supar? Mai am inca simtul umorului. Cat despre metoda ta, la noi nu prea functioneaza cu dormitul in pat cu noi, nu doarme si pace. Iar cu carutul i-am zis si Provistei, nu il pot urca in casa.
Pt zilele urmatoare mi-am propus:
-sa incerc sa o culc la opt, poate e obosita si pt ca o culcam mai tarziu decat simte ea nevoia da in oboseala din aia naspa
-sa nu ii fac baie o seara - poateo invioreaza
-sa ii dau bibele in pat, chit ca ma cocosez eu - poate adoarme sugand
-sa o las sa zburde prin casa dupa baie, poate pica din oficiu

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

25 martie 2009

Mergi la inceput

merci. citesc maine cred ca acum pic de somn

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Aris metoda este la cap.125/pag.9

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

25 martie 2009

Mergi la inceput

http://www.punctedecotitura.ro/despreautori.html

sper sa iti foloseasca. de abia astept sa mai citeasca cateva fete ca sa schimbam impresii pt ca eu am senzatia ca inteleg ce vreau eu sa inteleg

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Aris spune-mi si mie te rog frumos cum se numeste cartea si autorul ca pare interesanta din ce povestesti tu!!!

Georgiana

9 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Citat:
citat din mesajul lui shasa

ARISmultumesc pt. comentariul lasat pe picassa. Si eu iti urmaresc fiecare album nou dar din umbra
Si da, ai dreptae...avea parul dat cu spuma ca doar nu era sa ramana nefrezat, si intradevar el seamana foarte tare cu mine

IRITEOPETRU
New Life Is Born

imi era dor de tine, dar te inteleg cu timpul ca si eu am avut nevoie de o perioada sa imi incarc bateriile si sa ma bag in pat mai devreme. cu forumul vreau nu vreau tot sar de 12-1 si a doua zi ma ia de proaspata. cu ce spuma l-ai dat? vreau si eu sa il dau pe chelie...ca par nu are. ah, si nu ai vrea sa stii cat mi-am dorit sa imi moshteneasca gropita si nu a fost sa fie, cred ca imi trebuie si mie 3 incercari...poate imi iese
pup toti iezii si bineinteles capritza

25 martie 2009

L-am dat cu spuma de par pe care o folosesc pt. mine (Taft), dar l-am dat doar atunci de anul nou ....oricum lui ii sta asa cret. Cat despre gropita....ei le-au luat de la tati dar las ca au luat si de la mine parul...ca toti sunt blonzi si cu par ccret.....desi la Teo dupa primul tuns nu a mai fost cret....sper ca lui Petroiu sa ii ramana asa.
Si mie imi este dor de voi.....asa mi-ar placea sa ne mai vedem....poate cand se incalzeste afara...ne potrivim cumva cu timpul si mai punem de o intaleala in IOR ca si asa suntem destule in zona...iar cine nu-i in zona poate reuseste sa ajunga.
Gata fete dragi acum fug la somnic ca imi cad ochii in gura

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

gata, am fugit sus ca tare imi e ca asta deshi a balotat ca spartul inainte de culcare tot la 12 se trezeste sa manance, cand e ora lui in mod normal
noapte buna

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

http://www.punctedecotitura.ro/despreautori.html

sper sa iti foloseasca. de abia astept sa mai citeasca cateva fete ca sa schimbam impresii pt ca eu am senzatia ca inteleg ce vreau eu sa inteleg
Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Georgiana

9 luni

25 martie 2009

Multumesc...am gasit-o pe net, sa vad maine si in librarii! Dar tu despre cea de 0-3 ani vorbesti,nu?

Noapte buna!

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
A propos de boli: va faceti vaccinul contra gripei noi? eu cred ca da, acum tot citesc pareri pro si contra, sunt in ceata si mai rau

Da.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput