Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
pisigri - poate incerci metoda lui brazelton asta(hai ca v-am tampit cu brazeltonul meu), e un pic mai de;licata decat aia cu lasatul sa planga, dar nici el nu recomanda sa incerci in perioadele de criza, cum ar fi asta de la 9 luni cand invata sa se ridice in picioare si cea de la un an cand invata sa mearga singur.
dar eu sincer mi-am pierdut orice speranta sa mai aplic vreo metoda asupra acestui copil, pai la noi pana la 4 luni nu se putea face nimic pt ca avut colici super violente, la 5 luni a invatat sa se trasco-mers in patru labe, la 6 luni a invatat sa stea in fund, la 7 sa se ridice in picioare si la opt sa mearga si automat a testat toate achiziitiile astea si prin somn ca deh...sa nu piarda baiatul timpul ca e graba mare...are el o treaba mareata de facut. acum ashtept sa treaca asta cu mersul dar vad ca se apuca de catarat....

(si capul lui tot asa o sa faca)...sa sper oare ca trec toate la un an sau atunci se apuca de alergat prin somn???
pana la urma avea dreptate dragutza mea pediatra care ma incuraja suava"la 2 ani trec toate"....hahhaha...DOOOI AAANII???
ei lasa ca acum am incurajat-o si eu pe ea(ashteapta un baiat cam de pashte):"vai, berbec? si baiat? succes!
"
pisik - te rog eu calmeaza-te. bine ca te ajuta sotzul si mai faceti cu schimbul. incearca sa vezi partea amuzanta a lucrurilor(stiu ca iti vine sa imi dai cu ceva in cap)dar s-a facut fata mare, trebuia sa treaca si prin faza asta ca altfel nu ar mai scrie altii carti intregi despre asta. sti f bine ca ii transmiti starea ta de agitatie si nu faci decat sa iti faci rau singura. las-o in pace, la cat adoarme adoarme...mai mult de 12-1 nu o prinde oricum. e si ea f agitata si frustrata, a fost o zi incredibil de grea pt ea si acum s-au deschis supapele.
brazelton(
) zicea ca aceasta criza este chiar mai rea pt ei decat cea din adoleshcenta.sunt in cea mai mare dilema a vietii lor: sa plece singuri si sa ia lumea in piep sau sa stea in bratele protectoare are mamei/tatalui
25 martie 2009
georgyiuly spune:
Aris spune-mi si mie te rog frumos cum se numeste cartea si autorul ca pare interesanta din ce povestesti tu!!!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
9 luni
aris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa ARIS multumesc pt. comentariul lasat pe picassa. Si eu iti urmaresc fiecare album nou dar din umbra![]() Si da, ai dreptae...avea parul dat cu spuma ca doar nu era sa ramana nefrezat, si intradevar el seamana foarte tare cu mine ![]() IRI TEO PETRU![]() New Life Is Born |

imi era dor de tine, dar te inteleg cu timpul ca si eu am avut nevoie de o perioada sa imi incarc bateriile si sa ma bag in pat mai devreme. cu forumul vreau nu vreau tot sar de 12-1 si a doua zi ma ia de proaspata. cu ce spuma l-ai dat? vreau si eu sa il dau pe chelie...ca par nu arepup toti iezii si bineinteles capritza

25 martie 2009
aris26 spune:
f bine te-ai gandit. mai poti incerca sa ii faci o baie luuunga. la noi a ajuns sa stea mai mult de 45 de min in apa, iese de acolo rupt de oboseala, dar tot mai are putere sa faca cateva ture. oricum trebuie sa fi f atenta la semnele de somn. daca apuca si trece de faza aia se secreta nu stiu ce hormoni si devin agitati. cu caruciorul ai putea sa faci o proba macar o zi doua si daca merge te duci si cumperi o porcarie ieftina doar sa o ai in casa. bafta. sigur o sa gasit voi metoda voastra. e evident ca fiecare are stilul lui
| citat din mesajul lui Pisik06 ARIS, cum sama supar? Mai am inca simtul umorului . Cat despre metoda ta, la noi nu prea functioneaza cu dormitul in pat cu noi, nu doarme si pace. Iar cu carutul i-am zis si Provistei, nu il pot urca in casa.Pt zilele urmatoare mi-am propus: -sa incerc sa o culc la opt, poate e obosita si pt ca o culcam mai tarziu decat simte ea nevoia da in oboseala din aia naspa -sa nu ii fac baie o seara - poateo invioreaza -sa ii dau bibele in pat, chit ca ma cocosez eu - poate adoarme sugand -sa o las sa zburde prin casa dupa baie, poate pica din oficiu Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |

25 martie 2009
aris26 spune:
merci. citesc maine cred ca acum pic de somn
| citat din mesajul lui magdyi2001 Aris metoda este la cap.125/pag.9 Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |

25 martie 2009
aris26 spune:
http://www.punctedecotitura.ro/despreautori.html
sper sa iti foloseasca. de abia astept sa mai citeasca cateva fete ca sa schimbam impresii pt ca eu am senzatia ca inteleg ce vreau eu sa inteleg![]()
| citat din mesajul lui georgyiuly Aris spune-mi si mie te rog frumos cum se numeste cartea si autorul ca pare interesanta din ce povestesti tu!!! ![]() ![]() Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)9 luni |

25 martie 2009
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26
![]() ![]() imi era dor de tine, dar te inteleg cu timpul ca si eu am avut nevoie de o perioada sa imi incarc bateriile si sa ma bag in pat mai devreme. cu forumul vreau nu vreau tot sar de 12-1 si a doua zi ma ia de proaspata. cu ce spuma l-ai dat? vreau si eu sa il dau pe chelie...ca par nu arepup toti iezii si bineinteles capritza ![]() 25 martie 2009 |
L-am dat cu spuma de par pe care o folosesc pt. mine (Taft), dar l-am dat doar atunci de anul nou ....oricum lui ii sta asa cret. Cat despre gropita....ei le-au luat de la tati dar las ca au luat si de la mine parul...ca toti sunt blonzi si cu par ccret.....desi la Teo dupa primul tuns nu a mai fost cret....sper ca lui Petroiu sa ii ramana asa. Si mie imi este dor de voi.....asa mi-ar placea sa ne mai vedem....poate cand se incalzeste afara...ne potrivim cumva cu timpul si mai punem de o intaleala in IOR ca si asa suntem destule in zona...iar cine nu-i in zona poate reuseste sa ajunga.
Gata fete dragi acum fug la somnic ca imi cad ochii in gura
IRI
TEO
PETRU
New Life Is Born
aris26 spune:
gata, am fugit sus ca tare imi e ca asta deshi a balotat ca spartul inainte de culcare tot la 12 se trezeste sa manance, cand e ora lui in mod normal
noapte buna

25 martie 2009
georgyiuly spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 http://www.punctedecotitura.ro/despreautori.html ![]() sper sa iti foloseasca. de abia astept sa mai citeasca cateva fete ca sa schimbam impresii pt ca eu am senzatia ca inteleg ce vreau eu sa inteleg
![]() 25 martie 2009 |
Multumesc...am gasit-o pe net, sa vad maine si in librarii! Dar tu despre cea de 0-3 ani vorbesti,nu?

Noapte buna!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)9 luni
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus A propos de boli: va faceti vaccinul contra gripei noi? eu cred ca da, acum tot citesc pareri pro si contra, sunt in ceata si mai rau ![]() |
Da.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Theodora ingeras dragalas.