Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 8
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI! MONICA! Sa iti dea Dumnezeu o viata fericita si implinita alaturi de fiintele atat de dragi tie
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi
Giulia Alexandra, Tudor, Teodor-Ioan,bebe de Nilufera
Aseara iar am avut show. Am asezat-o in pat la 22 si a adormit pe la 23.15 C sa nu va mai spun ca a descoperit ridicatul de la orizontala in picioare si mersul prin pat, tinandu-se de zabrele. Nu ii iese mereu, dar suficient cat sa se chinuie sa incerce si sa ii sara somnul si mai tare. Na, am vrut sa evolueze copchilu
Azi a dormit f pe sponci, cam 40 min in parc, ca in casa efectiv nu a fost chip, iar acum inca o ora. Diseara iar e bairam
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
INA, nu prea ma mandresc de asemanarile astea. Nu pot sa se asemene si copchii nostri la chestii constructive?
Pozele noastre
aris26 spune:
hahahhahah wellcome to the club. na, sa va mai aud eu ca va plangeti ca aveti copii cuminti. sa te incurajez acum spunand ca al meu a incepu chesti asta acum doua luni si nici acum nu s-a oprit?
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Aseara iar am avut show. Am asezat-o in pat la 22 si a adormit pe la 23.15 C sa nu va mai spun ca a descoperit ridicatul de la orizontala in picioare si mersul prin pat, tinandu-se de zabrele. Nu ii iese mereu, dar suficient cat sa se chinuie sa incerce si sa ii sara somnul si mai tare. Na, am vrut sa evolueze copchilu Azi a dormit f pe sponci, cam 40 min in parc, ca in casa efectiv nu a fost chip, iar acum inca o ora. Diseara iar e bairam Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
25 martie 2009
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 hahahhahah wellcome to the club. na, sa va mai aud eu ca va plangeti ca aveti copii cuminti. sa te incurajez acum spunand ca al meu a incepu chesti asta acum doua luni si nici acum nu s-a oprit?[quote] |
EXACT asta voiam sa zic si eu! Ma gandeam si... nu stiam cum de a si aparut scris! Credeam ca am ceva capacitati paranormale!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Am o problema: doar un san mai produce lapte. Unul este Pamela Anderson, iar altul este clatita Olga, mamica lui David iepurasul |
Asa e si la mine , chiar azi ma uitam la birou ca e vizibila diferenta intre sani ! Sper ca isi revin dupa,nu??
Multi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Oli, fa-i ceva sanului Pamela. Mulge-l, trage-l, fa-i ceva. S-o fi infundat vreun canal, doua. Eu am mai patit asa si daca mulg sau "zgandaresc" un pic mamelonul se vede cum se desfunda.
Iuca, am fost la Nautilus. Au doar un model de scaun importat de ei, o firma chinezeasca, care e identic si la fel (asa imi place mie sa zic) cu un Bertoni. www.bebe-strumf.ro/produse/scaun-masa-bertoni-jolly-roz/" target="_blank">scaun. Asta era la 199, iar cel chinezesc 175.
Georgiana, ma bucur ca a ajuns surpriza. Ma gandeam ca e vreo problema cand a zis Lucia ca nu a ajuns. Daca a ajuns la tine, a ajuns si la ea.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Hellou si de la noi !!
Am admirat poze cu ghiocei care de mai care : Craciunita Adelake pe care o felicitam pt performanta , Ana cea frumusica si expresiva , Luana cea plimbareata si dansatoare si nu in ultimul rand pe Vladimir mancaciosul
AYLA
sarbatoritilor zilei
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
ARIS, exact la tine ma gandeam, cam ce o sa zici tu la postul meu? Nu m-ai dezamagit. Lasa ca la vara ii lasam sa se alerge prin parc, sa se oboseasca reciproc
Pozele noastre
simina_kin spune:
LA MULTI ANI MONI!!!!!
La multi ani si ghioceilor nascuti intr-o zi de 12
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
anamariame spune:
Buna,In primul rand La Multi Ani Monicai si sarbatoritilor de astazi!In al doilea rand, multa sanatate puiutului, mababei. Din pacate am trait si eu clipe de cosmar alaturi de Eva. Sambata dimineata pe la 5 a vomat in jet puternic tot laptele baut cu aproape 1h inainte. Am simtit ca e ceva in neregula, ca tot icnea, dar ma gandeam ca face kk. Era rece ca gheata si am luat-o in pat langa mine. Am stat lipita de ea o ora si tot rece era, abia dupa ce a vomat (si ce s-a chinuit saracuta, se vedea clar ca ii este greata) s-a incalzit brusc si a dat-o pe febra. Pe cine sa suni la 5 am duminica??? Partea de sus am inceput-o dimineata, acum sunt cam pierduta si nu am chef sa recitesc. Concluzia dr a fost ca e o indigestie combinata cu discomfortul cauzat de dinti. Ce-i drept are gingia ft alba intr-un loc si numai nu sparge.Aveam o multime de spus, dar am patit si eu ca Aris,intre timp am uitat complet. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)