Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 7
zsuzsu spune:
Monica
tuturor sarbatoritilor de azi:
Giulia Alexandra,bebe de georgyiuly
Tudor,bebe de Leeloo
Teodor-Ioan,bebe de Irina81
bebe de Nilufera
deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
iuca spune:
provista am sa incep si eu sa le pun paine in mancarica
mababei eu le fac aerosolii in timp ce dorm. Nu stiu cat de indicat este, dar asa sunt cumintei, nu plang, nu se agita, nici nu simt practic.
cami_05 spune:
Inapredamersi pt raspuns. S-a vaccinat in schimb tatal meu, cred ca l-a speriat si cazul cu Toni dar si alte cazuri prezentate la tv.
Nu mai stiu ce sa mai fac cu printesa mea vrea doar in brate, o mai pun in tarc, sta un pic, o pun pe scaunelul de luat masa, mai sta si acolo dar tot plange iar cand ma apropiu de ea intinde manutele ca vrea in brate, iar eu nu mai pot sa fac nimic prin casa.
La Multi Ani sarbatoritilor!!!!!!!
Multa sanatate, bolnaviorilor sa treaca!
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui millie Dodo ce scumpa e Isabella |
multumesc
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
multumesc Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
unde vad si eu pozisoarele?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani, Ayla Monica , sa te bucuri mereu de cei dragi tie, sa fii fericita de sotzul tau deosebit si copilasii minunati!
Mababei, eu ziceam de solutie protargol, aia sigur nu ustura (am testat-o) si usuca bine mucii aposi, la Sophiphi am folosit cu succes.
Parca-mi amintesc ca inapreda ma intreba daca mai folosesc borcanele la Phiphi. Cuscra draga, niciun succes n-am avut cu ele, eu care eram asa mare fan! Cand am incerput diversificarea, la 6 luni, mai lua cate 3-4 linguritze din unele (dovleac+cartof sau fructe) apoi a intrat in greva, am aruncat borcanase intregi, nici din alea cu pere sau caise nu manca mai mult de jumate, cu lungi lalaieli...sunt mult prea moi pentru ea, nu suporta chestii moi in afara de iaurt.
Oricum ce a mancat Sophiphi pana acum e usor de enumerat: iaurt de fructe humana, iaurt simplu, iaurt simplu+galbenus, mar ras, mar ras+cereale simple bio, branza facuta de mine, banane, mandarine, avocado, cateva bucatzele mici de cartof copt. Cam atat!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
Floric spune:
Monica Sa fii fericita si sa ai parte de toate lucrurile frumoase
Bebeilor de astazi
Acum sa ma laud...Dupa 4 zile de fara paine si fara dulciuri, si mancat maicalculat, nu chiar ca la regim dar cat de cat disociat...ce credeti??????? S-A MISCAT ACUL DE LA CANTAR....IN JOS. Inca nu spun la cat a ajuns sa nu faceti infarc unele dintre voi, dar spun ca s-a dus in jos cu 400 gr. Stiu ca va urma si o perioada de stagnare dar pana atunci sa ma bucur de gramele pierdute...Si nu imi doresc sa le re-gasesc.
MA gandesc cum sa serbez...sa iau un tort? Sau o racitura
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Ayla!!!
LA MULTI ANI ghioceilor de astazi!!!
Mababei sanatate multa va doresc
Noi astazi mai avem ultima zi la cabana si maine plecam spre Viena.
Cand va aud ca v-ati pus toate pe slabit, iar eu mananc si ma fac ca o purcica mi se face rau Aici avem si mic dejun si cina inclusa. Iar cina consta in: salata (bufet cu multe salate), aperitiv, supa, fel principal si desert Si toate buuuuuuuune de te lingi pe degete. Si cum arataaaaa.....bucatarul este designer. Abia astept sa ajung acasa sa ma apuc iarasi de greva foamei
Am o problema: doar un san mai produce lapte. Unul este Pamela Anderson, iar altul este clatita
Olga, mamica lui David iepurasul
georgyiuly spune:
LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT,PLIN DE REALIZARI SI BUCURII IMPREUNA CU CEI DRAGI!!!!cu intarziere din pacate!!!
Va pupam si va multumim de urari...azi facem 10 lunite!!! frumoase si pline de bucurii zi de zi!Oferim virtual bunataturi pentru toata lumea !
LA MULTI ANI MONICA!
Anca Nicolae multumim frumos pentru surpriza, este foarte, foarte frumoasa!!!
Floricmultumesc frumos ca ne-ai trimis-o!
Si acum insiruirea de ghiocei vazuti zilele astea( ca de scris nu am scris ,dar am citit ):Ana,Adela,Vladimir( buna branza cu mamaliguta ,Alexandra,Vitamina la baita si mergand, Luana (care fuge, nu merge),Dragos, Sophiphi, Stefan,David....sigur mai sunt dar m-am zapacit ca sunt toti scumpi!
Noi suntem bine, cu mucisorii pana la brau dar cred ca pana iese caldura trec si ei...noi aspiram cu ser fiziologic iar daca tusim bagab cateva zile de aerosol si trece.In rest circulam toata casa agatata de tot ce se poate, inclusiv de pantalonii mei, ajungem in patru labe pana la baie ca suntem foarte interesati de sapunul de la WC !
Apropo de somnurile de ziua...a mea a ramas la unul singur (dar se trezeste si la 9-10).Doarme de la 14 la 15-16 si seara adoarme in jur de 21.30-22-00!Nu prea se mai trezeste noaptea decat daca ne supara dintii sau burtica!
Avem zile cand mancam bine mancarica si zile cand nu mancam deloc( doar lapte).
Va pup!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni