Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

denisamada - ma bucur ca ai reformulat, noroc cu andiaroro ca a fost vigilenta
pai ce? categoria "pana" este de neglijat? suntem mai multi aici numai ca ne-ai uitat tu din cauza sapararii cu "renumararea"
eu cred ca micsunica va fi in categoria asta muuuult si bine , poate pana pe la 20 de ani
va ziceam eu ca noi suntem mari mancacioase si pofticioase numai sa nu avem nici o problema cu burtica (lucru extrem de rar de altfel) asa ca eu trag nadejde ca pe la 20 de ani sa devina si ea o mancacioasa si , eventual, sa o aud cu, curele de slabire (rasu'-plansu')

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mababei..parca tu intrebai de echinaceea..le dau..da echinaceea +propolis C...cate 2,5 ml pe zi

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI MONICA bucura-te mult de ziua asta pentru ca esti o femeie implinita, esti o mamica extraordinara, ai 2 minuni care-ti umplu viata de fericire si-ti vor fi alaturi intotdeauna; si iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele pe care le ai pentru viitor, sa fie totul asa cum ai visat

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
MONICA

Sa-ti dea DD tot ce-ti doresti ...

Isabella-Elena azi

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
denisa - eu zic sa stai linishtita, amandoi sunteti micuti, deci cu cine sa semene fata? ti-am zis ca pustiul celor de la care am luat scaunul auto aveau un baiat de 2 ani si avea 9 kg. arata super bine copilul, nici o secunda nu l-am vazut prea mic sau prea slab. nu statea o clipa locului, vorbea de te durea capul.
Adela se ridica singura in picioare si acum incearca sa cucereasca lumea, chiar crezi ca o mai intereseaza mancarea? sau ca are cum sa se aseze ceva pe ea? eu zic sa fi fericita, poate are noroc si nu o sa stie niciodata in viata ei ce inseamna cura de slabire

Disperata nu sunt, ca nu mi-ar mai fi ars de glume pe tema asta , dar recunosc ca a fi fost mult mai linistita daca era si ea mai aproape de media greutatii normale... dar asta e... si eu eram o slabaciune cand eram mik, doar ca nu-sh daca avea mama grafice sa ma compare. Acum insa... am niste kile in plus...

Multumesc mult pt pm.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Giulia Alexandra,bebe de georgyiuly
Tudor,bebe de Leeloo
Teodor-Ioan,bebe de Irina81
bebe de Nilufera

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mababei..parca tu intrebai de echinaceea..le dau..da echinaceea +propolis C...cate 2,5 ml pe zi

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Multumesc mult!

Am avut o noapte.... Nu face febra in continuare, doar nasucul infundat rau, un pic de tuse si muuuulti muci! Mi-era asa mila de el azi-noapte, se foia, rasucea, incerca micutul sa gaseasca o pozitie in care sa poata respira. Apoi cand gasea el o pozitie mai buna, statea cumintel si se concentra pe respiratie iar cand ma apropiam de el ma mangaia si imi zambea de parca imi spunea "stai linistita, ma descurc" . Numai sa nu mai vin cu aspiratorul...cand aude zgomotul se refugiaza in bratele mele temator iar eu in loc sa-l pupacesc... il imobilizez pentru operatiune. Urasc sa-mi fie copilul bolnav, imi da o stare...

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

LA MULTI ANI, MONICA!!!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mababei - of, of, of tare rau imi pare
stiu cat de groaznic este sa fie puiul bolnav
eu la raceli de astea, chiar daca nu face febra, mie dr imi prescria supozitoare cu paracetamol, nasucul aspirat cat mai des si picaturi cu ophtamezone de 3 ori pe zi
de tusit sa stii ca-i tot de la mucusorii care se scurg in gatuc
tare mult ar ajuta niste aerosoli chiar si numai cu ser fiziologic

tin pumnii sa va faceti repede bine

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Monica LA MULTI ANI sa fii sanatoasa , fericita si sa te bucuri de cei dragi.

LA MULTI ANI si ghioceilor de azi :

Giulia Alexandra,bebe de georgyiuly,
Tudor,bebe de Leeloo
Teodor-Ioan,bebe de Irina81
bebe de Nilufera

Ina si noi avem masina de facut paine si de 3 luni numai la ea facem. Dureaza cam 5 minute sa pui ingredientele in MP si apoi dureaza 3 ore programul normal de facut paine. Eu mai fac la ea si aluat de pizza, aluat de cozonac, gogosi.
Eu fac o paine la 2 zile si o paine are 1 kg. Gustul nici nu se compara cu painea de la magazine.

Voi ati inceput sa dati painica la puiuti?

Mababei Multa sanatate puiului

Copii mei aseara au dormit de la ora 18 la 20 si apoi tocmai la 23 au adormit.Cred ca de la dinti sunt asa agitati, zici ca erau bagati in priza aseara. Le ies la amandoi 4 dintisori sus.

Mergi la inceput