Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 4
andiaroro spune:
Denisa-inseamna ca n-ai citit measjele mele de pana acum
sau n-ai retinut ...noi suntem pe la un max 7350 acu...
Si eu ma gasesc lordozata dupa sarcina, dra ma pune kine sa fac mereu ex si ma mai indrept
recunosc, n-am apucat s arecup, vroiam doar sa va salut
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ei, cum sa fie... cum au patzit-o si alti... la renumarare a iesit mai rau... ![]() ![]() Va anunt eu cand reusim sa trecem de 7kg... Cred ca nu mai e nici un bebe sub 8kg, iar noi nu reusim sa ajungem la 7... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Hahahaha, adica si la tine s-au anulat niste voturi? Scuze, nu-i de ras. Dar sa stii ca mai sunt bb sub 8 kile, Maia si cred ca si Andreea de Gianina.
Io am dat in extrema ailalta, mi se pare ca fiu-meu a facut o burta ca de popa.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Dyana, cred ca de-aia si eu dau jos greu, ca nu respect orele. Mananc pe apucate si cine se mai uita la ceas?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
petrean spune:
neatza..azi dau eu cafeaua, ceaiul, sau ce doriti![]()
La multi ani sarbatoritilor zilei
Monica, La multi ani din partea Luciei...mi-a zis sa-ti transmit cand s-a urcat in avion
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Denisa-inseamna ca n-ai citit measjele mele de pana acum Si eu ma gasesc lordozata dupa sarcina, dra ma pune kine sa fac mereu ex si ma mai indrept |
Citesc, citesc, dar mai uit...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Hahahaha, adica si la tine s-au anulat niste voturi? Scuze, nu-i de ras. |
Da-da, exact, stii ca se intampla si la case mai mari.

La Multi Ani, Monica! 

Sa fii fericita alaturile de micile tale mari comori!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
neatza,
aseara nu am mai putut sa scriu pt ca laptopul sotului nu are nishte taste (stiti voi cine le-a scos)
oricum am uitat ce am vrut sa spun.![]()
denisa - eu zic sa stai linishtita, amandoi sunteti micuti, deci cu cine sa semene fata? ti-am zis ca pustiul celor de la care am luat scaunul auto aveau un baiat de 2 ani si avea 9 kg. arata super bine copilul, nici o secunda nu l-am vazut prea mic sau prea slab. nu statea o clipa locului, vorbea de te durea capul.
Adela se ridica singura in picioare si acum incearca sa cucereasca lumea, chiar crezi ca o mai intereseaza mancarea? sau ca are cum sa se aseze ceva pe ea? eu zic sa fi fericita, poate are noroc si nu o sa stie niciodata in viata ei ce inseamna cura de slabire

25 martie 2009
aris26 spune:
la multi ani Ayla! sa fi fericita
aaa, si poate te sincronizezi si cu mine pe picasa, sa vad si eu cand pui poze noi cu vitamina ta![]()
eu stiu ca te uiti la pozele noastre pt ca mereu gasesc mesaje dragutze din partea ta
provista - sa stii ca a facut una noua, a plecat de langa canapea catre tricicleta lui, singur singurel s-a avantat in lumea larga. dar l-am oprit repede ca mi-a fost frica ca vine cu gura de barile alea de la tricicleta
ina - exact asa am facut si a functionat grozav
merci
pisik - pai de ce sa te enervezi ca baga in gura, e felul lor de ash face anticorpi, f bine face fata! stie ea mai bine de ce are nevoie
25 martie 2009
Gianina34 spune:
ayla - La multi ani! mamico, sa ai o zi frumoasa, plina de pupicuri si macar azi sa nu te mai gandesti la nimic din cea fost greu
si, bine-nteles, o ploaie de pupicuri![]()

Pupacim si sarbatoritii ghiocei:
Giulia Alexandra,bebe de georgyiuly
Tudor,bebe de Leeloo
Teodor-Ioan,bebe de Irina81
bebe de Nilufera

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Cred ca nu mai e nici un bebe sub 8kg, iar noi nu reusim sa ajungem la 7...