Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 20
cativ13 spune:
Aaaaa, Dyanna, de-abia astept sa vad pe mutzu nu ma culc pana nu vad pozele, da?Bianca, imi lasa gura apa la ce-mi spui tu ca as putea eu face acolo...de fapt, imi "saliveaza" spatele dar eu nu sunt genul de om care sa faca activitati relaxante de una singura...nici la cumparaturi nu ma duc singura ca ma plictisesc...asa ca...nu-mi ramane decat sa conving vreo prietena sa mearga cu noi....slabe sperantetoate ori au "copii prea mici"-7-8 luni, ori " e prea departe" Poate ne organizam pe-aici cumva? trag si eu sperantemami de Silvia Ioana
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Inchei cu pupici pt Shasa - vroiam sa te sun azi, sa motivam absentele - si pt Pisigri, care vad ca a castgat lupta pt calc. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
MONICA si eu te pup mult.
IRITEOPETRU
New Life Is Born
dyana27 spune:
gata, semnatura noua cu poze noi
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
saby spune:
Buna seara fetele!!!
Intru si eu sa va salut, ca de citit sunt cam in urma mai am ceva de recuperat. Am avut o perioada dificila si nu prea mi-a mai ars de scris. Am trecut cu bine peste operatia lui Adi, acum e acasa se recupereaza excelent, slava Domnului, luni urmeaza sa-i scoata firele. Maia este bine, ne iese si al doilea dintisor de sus dar fara mare tam-tam, a inceput sa si manance chiar binisor, sper sa o si tina [:D.
Am vazut ca vorbeati de somn, noi in privinta asta nu prea am avut probleme cu adormitul. Seara dupa ce papa lapticul cu cereale o iau in brate, o bag cu nasul la pieptul meu si cam in 5 min. adoarme asa neleganata, cel mult daca e agitata ii cant usor un cantecel pe care il cantam de cand era micuta si adoarme linistita. Daca totusi este mai agitata, eu am un scaun tip balansoara, asa zisul scaun de alaptat si ne leganam acolo tot cantand si adoarme pana la urma.
Pisikam vazut ca ai zis ca ai terminat Iorga in 99, si eu tot acolo in 2000, eu am fost la D la filologie, tu?
Pupam toate mamicile si toti ghioceii !!
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
dyana27 spune:
shasa probleme cu iedul mare??? pai ia "gestioneaza situatia" .... da' asa cu tact, sa nu iasa tafnos ca te injura nora dupa aia (zise o nora care-si spurca soacra de 10 ori pe minut pentru cum si-a crescut "odorul")
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
pai bine mai saby, l-ai lasat pe adi sa se opereze fara galeria noastra??????? macar acolo 2-3 majorete de incurajare sa-i fi dat, daca nu un morcov; dar cred ca morcovul..... cred ca l-a avut el infipt bine, cu tot cu frunze si iepurasi... bine, asta daca nu cumva e un barbat curajos cand e vorba de doctori...., ca 99,999% ... mai bine-i arunci din avion decat sa-i duci la doctor
dar hai, macar pentru scos firele luni si tot fac galerie ; multi pupi sa se faca bine repede, s atreaca la joaca cu maiuta.
si muuuuuulti pupi la fetita mancaciosa, sa o tina cat mai mult, sa nu se mai streseze mami ca e fetita slaba; eu zic ca nu e cazul sa te streseze mancarea, ca la cat de energica am vazut-o in poze.... nu duce lipsa de vitamine si "combustibil"
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
shasa spune:
citat din mesajul lui dyana27 gata, semnatura noua cu poze noi diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 9 luni PRIMUL CRACIUN cum am venit pe lume |
Gata am vazut si mutz de 9 luni care face ciorba cu parul unchiulesului daca nu ma inselTare frumos si ochios mai este
IRITEOPETRU
New Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui dyana27 shasa probleme cu iedul mare??? pai ia "gestioneaza situatia" .... da' asa cu tact, sa nu iasa tafnos ca te injura nora dupa aia (zise o nora care-si spurca soacra de 10 ori pe minut pentru cum si-a crescut "odorul") diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 9 luni PRIMUL CRACIUN cum am venit pe lume |
Nu, este vorba de iedul mijlociuEu chiar ma gandesc cum sa fac sa fie mai bine...Cat despre nurori probabil ca oricum vor avea de comentat.....dar mai este drum lung pana atunci, toate se schimba si sunt sigura ca nu voi intervenii in viata lor de adulti decat in situatii absolut necesare, sau cel putin sunt foarte convinsa de asta acum...sper sa imi mentin opinia
IRITEOPETRU
New Life Is Born
cativ13 spune:
Vazut poze cu mutzu mai bine spus m-am delectat...Saby, sa se faca repede bine sotul tau si pt Maia.Dragele mele, ma bag la Ramane deschisa propunerea pt o mini-intalneala la piscina la Brasov, da?mami de Silvia Ioana
dyana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Gata am vazut si mutz de 9 luni care face ciorba cu parul unchiulesului daca nu ma inselTare frumos si ochios mai este IRITEOPETRU New Life Is Born |
daca ati sti voi cata "bucatareala " ne luam noi peste ochi cu linguroiul ala..... n-ati mai rade; e fantastic de fascinat de linguroi, sta numai cu el in mana de 2-3 luni, si orice jucarie mai intai e "testata" cu linguroiul sa sune bine, si apoi studiata; si in premergator e nelipsit linguroiul.... ca asa ajunge la tot ce vrea; mi-a "capacit" televizorul, vazele, dvd-ul.... si orice e in raza lui de actiune
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume