Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
Inchei cu pupici pt Shasa - vroiam sa te sun azi, sa motivam absentele - si pt Pisigri, care vad ca a castgat lupta pt calc.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
cativ13 spune:
Bianca, multumesc mult oare o putea sa intre doar tati cu bebela? ca mie mi-e asa un drag de apa n-as intra nici batuta...dar daca-i musai cred ca trebuie sa fac si niste abdomene inainte sa mergem la piscina, nu?mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
Eeeee, ziceti voi ca nu e ceva necurat la mijloc...acum cand doarme piti meu, cand sotul nu s-a intors de la cursuri si am si eu calculatorul doar pt mine, fara sa ma sacaie nimeni, sunt singura pe-aici ... Tocmai imi dadu sotul mesaj sa las forumul si sa ma culc ca maine ma ia piti de proaspata si iar ma vait ca-s obosita oare am camere de supraveghere in casa sau l-ati sunat careva?mami de Silvia Ioana
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae 1. Pisik06: 4. Sasha, un pt tine, asa, in general! Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni |
Tu dai unu eu dau treiEsti o scumpa
IRITEOPETRU
New Life Is Born
shasa spune:
ANCA cata dreptate ai! Multa rabdare iti mai trebuie!!!! Sunt tare curioasa ce problema ai rezolvat cu Vero ca m-am lovit si eu recent de o problema cu unul dintre indieni pe care o gestionez cu destula dificultate si stangacie
IRITEOPETRU
New Life Is Born
m_monique spune:
buna seara,
azi am fost si noi la control. avem 10,5 kg si 70,5 cm. ne mentinem in categoria la care ne-am consacrat, cea grea. e vioaie, a inceput sa manance orez cu legume neblenduit, a inceput sa ceara mancare, spune a-da-da si se tot agita sa-i dau supliment.
cu somnul avem mari probleme.
se culca pe la 9 seara, dar se trezeste des, uneori chiar si din ora in ora. seara am inceput de ceva vreme sa-i fac un ritual: baie, san, bibe, pus in patut si culcat, dar nu imi reuseste tot timpul. insa eu perseverez.
noaptea se trezeste urland, si nu-i ies dinti. o mai mangai, o iau in brate, ii dau apa, o pun in patut si o scarpin pe spate. greu adoarme. doar cand se trezeste spre dimineata ii dau sa suga.
acum ma straduiesc sa o invat la pranz sa adoarme fara tzitzi. azi a reusit sa adoarma cu scarpinat pe spate, eu stand la ea in patut, ca sa nu ma aplec asa de tare.
cand era andrei de varsta ioanei am citit aici pe forum o teorie conform careia "copilul asa cum se culca asa se si trezeste". din pacate nu am timp sa caut acum.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Bianca, multumesc mult oare o putea sa intre doar tati cu bebela? ca mie mi-e asa un drag de apa n-as intra nici batuta...dar daca-i musai cred ca trebuie sa fac si niste abdomene inainte sa mergem la piscina, nu? mami de Silvia Ioana |
Ba intri si tu. Pe ei ii lasi la apa iar tu mergi la sala de fitness, apoi la sauna (au 3 diferite) si apoi te relaxezi la masaj
shasa spune:
ZSUZSU am vazut pozelechiar ca frumoasa adormita...iar fratiorul este tare frumos la costum
FLORIC dar ce balaceala pe voi.....sa va fie de bine
IRITEOPETRU
New Life Is Born
dyana27 spune:
am pus si eu suta de poze la incarcat... ca eu cand incarc nu ma incurc; asta ca sa nu ma mai certati ca mutzu are 9 luni si eu am semnatura cu 8 luni; deci in 5 minute apar pozele de 9 luni.. si o sa schimb si semnatura
PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume