BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
Beatrice1982 spune:
am emotii cand vad titlul asta.............
poate poate fac si eu o inductie de aia de neuron gravid debridat si reusesc cumva sa il influentez pe dragul meu copilas din burtica................![]()
cris d...si voi 2 in 1????????????
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela DEBRIDAT...apropode neuron.. ![]() ![]() ![]() Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii... |
DEBRIDAT NU E PENTRU COLICI!!! e pentru reglarea tranzitului intestinal, se da la diaree sau constipatie, dar nu te sfatuiesc... uneori are efect mai mult..invers, adica se inmultesc scaunele, mai ales daca alaptezi, no way.
pt colici: sabsimplex, espumisan, bonisan, infacol. cica infacol are cele mai multe voturi. tu bei deja ceai anticolici? seminte de marar? (in ceai sau papate cu lingurita? trec in lapte si ajuta.
alextutzza zicea de umidificator, imi amintesc doar numele, nu si modelul: WESTWOOD; ma uit in urma si pun linkul cand il gasesc.
aaa, si cafea nu ai voie, dar uite:
; la cate ne-ai facut tu noua...
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR cam 7 zile!
cris_mario spune:
Neata si de la noi,vad ca nu a nascut Bea,am tinut toata noaptea tel aproape...akm merg sa-mi fac urocultura si revin 
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
merg inapoi in pat.....................
sa ma rog sa vina contractii la 10 minuteeeee............
apropo, dar ala asa vine..la 30, la 20 la 15 la 10 si la 5 si apoi mai putin????????????????????
adik la scaderea dintre doua, nu poate fi mai putin sau.cam ce interval de timp ii trebuie ca sa ajunga de la 30,20->10 de ex????????????????
imi explica si mie cineva sa nu mor proasta???????????????
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
bubu_bu spune:
buna dimineata!beau si eu o cafea cu voi!

hai ratusca curaj mamica!

ioii bea ce chinuri ....si suspans....eu am reusit sa intru ieri la dr.si supriza...colul nemodificat..bebe mai sta desi cu durerile astea...nu stiu ce sa zic....zice dr ca daca pana pe 22 nu face bebe nici o miscare il scotem pe 23 ca e de garda....hm paraca as vrea sa nu ajung sa il scoata el si sa vina din proprie initiativa...vb ta acum ca ninge poate ies ei fara alte interventii.la mine durerile s-au linistit putin mai stam mai dospim![]()
acum fetele tehnice va rog daca vreti sa modificati si la mine dpn-ul 23.01.sa vedem
38+

AMR vedem noi
poze
bubu_bu spune:
succes alexutzza la examen azi tinem pumnii pentru mamica!![]()
bun venit burticilor din umbra
poate inceputul e mai greu si mai intrati sa ne ziceti de voi!
38+

AMR vedem noi
poze
cris.dogarel spune:
decenuela, uite aici despre umidificator:
http://www.domo.ro/Electrocasnice/Home_Comfort/Umidificator_aer/Westwood/Umidificator_ultrasonic_Westwood_HY-4803
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
DEBRIDAT NU E PENTRU COLICI!!! e pentru reglarea tranzitului intestinal, se da la diaree sau constipatie, dar nu te sfatuiesc... uneori are efect mai mult..invers, adica se inmultesc scaunele, mai ales daca alaptezi, no way. pt colici: sabsimplex, espumisan, bonisan, infacol. cica infacol are cele mai multe voturi. tu bei deja ceai anticolici? seminte de marar? (in ceai sau papate cu lingurita? trec in lapte si ajuta. alextutzza zicea de umidificator, imi amintesc doar numele, nu si modelul: WESTWOOD; ma uit in urma si pun linkul cand il gasesc. aaa, si cafea nu ai voie, dar uite: ; la cate ne-ai facut tu noua...![]() Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR cam 7 zile! |
ms mult....debridatul asta il primisem...si am citit pe net ca ar fi si pt colici..dsar mai bine nu-i dau...am sa iau sab simplex cum mi-a dat dr....si ...mai ales voi incerca sa iau cei pt colici si marar daca il ajuta...banuiesc ca voi gasi la farmacie, nu? sau plafar...
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
cris.dogarel spune:
bea, nu te mai stresa cu cronometrul. cand o sa fie dureroase si dese (10-15') o sa iti dai seama si ai timp sa ajungi la spital, berechet. lasa, ca stie el Ivan cand e vremea, nu-l grabi, ca nici nu ai ajuns la DPN.
vrei sa te scot de la titlul capitolului sau "te stimuleaza"
?
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!
decenuela spune:
alexutza nu prea sunt in tema....mi-a aratat cris.d umidificatorul pe care l-ai luat sau vrei sa-l iei nu sunt in tema. intrebare : daca-l ai deja..e SILENTIOS??? mi se pare un amanunt f f important avand in vedere ca eu am unul mai scump decat ala si baraie de mor. tre sa iau neaoarat unul ca nu-i ok umiditatea de 30 nu trece cu toata apa pusa.
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...