BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

DEBRIDAT...apropode neuron..

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

DEBRIDAT NU E PENTRU COLICI!!! e pentru reglarea tranzitului intestinal, se da la diaree sau constipatie, dar nu te sfatuiesc... uneori are efect mai mult..invers, adica se inmultesc scaunele, mai ales daca alaptezi, no way.

pt colici: sabsimplex, espumisan, bonisan, infacol. cica infacol are cele mai multe voturi. tu bei deja ceai anticolici? seminte de marar? (in ceai sau papate cu lingurita? trec in lapte si ajuta.

alextutzza zicea de umidificator, imi amintesc doar numele, nu si modelul: WESTWOOD; ma uit in urma si pun linkul cand il gasesc.

aaa, si cafea nu ai voie, dar uite:; la cate ne-ai facut tu noua...

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!

ms mult....debridatul asta il primisem...si am citit pe net ca ar fi si pt colici..dsar mai bine nu-i dau...am sa iau sab simplex cum mi-a dat dr....si ...mai ales voi incerca sa iau cei pt colici si marar daca il ajuta...banuiesc ca voi gasi la farmacie, nu? sau plafar...

si farma si plafar, dar vezi sa aiba seminte de marar in el (neonatoloaga asa mi-a zis, ca au efectul cel mai "bun"). sa il bei tu, nu Luca, da?

poze
AMR cam 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetele scuzati va rog greselile pe care le fac...nu sunt coerenta deloc...se pare ca nici acea juma de neuron nu mai functioneaza....de la nesomn...

bea cum spunea cris....te stresezi prea tare...e o chestie asa ciudata dar vei sti sigur cand va veni ivan...ti-e greu stiu..dar lasa-l sa mai stea daca lui ii place...eficecare zi acolo e f buna pt el...stiu nu si pt tine dar..asta e...mai e asa putin...

Mergi la inceput

uite ce zicea alexutzza de el:
umidificator eu am vrut cu orice pret sa il iau pe cel de la AVENT dar nu il gasesc pe stoc nici aici nici in grecia nici in anglia oricat ar costa (se ajunge si la 600 si ceva de lei!!!) am aflat ca cik nu se mai fabrica. Noi vroiam aventul din cauza formei , restu mi se par idioate si cam farfurie zburatoare. Ce am gasit asemanator ca forma cu aventul este asta: http://www.domo.ro/Electrocasnice/Home_Comfort/Umidificator_aer/Westwood/Umidificator_ultrasonic_Westwood_HY-4803 pe care l-am si cumparat, e acasa de 10 zile isi face treaba fantastic fara nici un sunet, nu se aude nimic , da nimic! si avand rez de 6 litri e perfect ptr ca la ce uscaciune e la noi in casa baga mititelu apa la greu si si asa cu rez de 6 litri cam la 12-14 ore ii pui apa, nu vreau sa stiu cum era daca era mai mic. Eu il recomand, si dupa cum se vede pretul il recomanda si el

poze
AMR cam 7 zile!

Mergi la inceput

cred ca ratusca a cam terminat cu analize si pregateli, asa ca :

GOO, RATUSCA, GOOO!

poze
AMR 5 ziulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Hai Ratusca! Curaj!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata!
Fetele am si eu o intrebare. Cat dureaza pana sunt gata culturile din col? Ca eu abia azi merg la recoltare la medic si nu cred sa mai apuc sa iau rezultatele inainte sa nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata burtici! Ce vorbarete sunteti azi.

CRIS.D - sa traiasca Stefania si sa fie sanatoasa!
- mai multi pediatri recomanda DEBRIDATUL pt colici. Inclusiv prietena mea ii da bebitei debridat si nu are probleme.

OANI bine ai revenit alaturi de noi. Stres si anxietate? De ce? Noi suntem aici pt a ne asculta necazurile si a ne impartasi bucuriile. Daca vrei sa vorbesti suntem aici. Asteptam vesti de la eco!

PLATEEA mama, unde este desertul de dimineata? Ca deja mi s-a format reflexul ca la cainele lui Pavlov. Si cand sa citesc despre ceva bunatati, ioc. Pai se poate?

ALEXUTZZZA bafta la examen. Fa-i praf!

BEA stai linistita si nu te mai agita. O sa stii sigur cand vrea bb Ivan sa iasa. Acuma gandeste-te un pic si la el: inauntru e cald, mancare, aer, somn, afara frig. Il inteleg pe bietul baiat ca mai vrea la mama in burtica.

Eu azi am de gand sa hoinaresc prin oras sa caut cercei pt bebelina pt ca vreau sa ii am pregatiti pt cand merg la spital. Si mai am de cumparat biberonul, in rest absolut totul e pregatit. Mi-am cumparat pana si un colac, la insistentele unei prietene care isi facea griji ca nu voi putea sta pe fundul meu dupa ce nasc.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Si am uitat sa scot si eu niste agitate:

HAI RATUSCA! CURAJ!

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neata!
Fetele am si eu o intrebare. Cat dureaza pana sunt gata culturile din col? Ca eu abia azi merg la recoltare la medic si nu cred sa mai apuc sa iau rezultatele inainte sa nasc.

Unde le-am dus eu(medlife) dureaza 4 zile lucratoare.

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Gata ...am terminat consiliul de familie si in urma unui vot democratic am decis ...MARIA ISABELA ...

Ma bag la somn acum ...

Elena, 37+ Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic

este superb numele ales ...felicitari

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput