BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
dastefa spune:
pt fetele tehnicutzele-baiatul lui Amir e Radu nu Rares
Mihaela
38+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
haircut spune:
Neata!!!!!
Si eu tot intr-o trecere mica, in drum spre frigider si apoi in patut
ma gandeam ca au sosit ceva vesti de la Bea, da vad ca ne lasa sa na ne agitam, ei...facem asta, macar sa iasa Ivan odata
HAI BEA!!!

HAI RATUSCA, MAI E PUTIN!!!!

Bine ai revenit, Oani
.
Las o cafea fierbinte si aromata pentru fete
s-o seviti cu drag, eu mai bag un somnic si apoi cafeaua
36+
Maia Ilinca
haircut spune:
Deceunela, dam un
si-un masaj pe burtica sa treaca colicosii, sa se linisteasca Luca si sa doarma si mami
Nicolcriss, dai de veste miercuri daca facem galerie,da?
36+
Maia Ilinca
ayanna_xem spune:
'Neata! Va salut, schimb semnatura...ca am mai crescut cu o saptamana (si inca rezistam
), beau o gurita de cafea ...in asteptarea deliciilor Plateei si ma duc inapoi la
.
Dar nu inainte de a scoate cateva fete vesele pentru BEA si RATUSCA...si cine se mai ofera!

HAI RATUSCA!!!
AZI E ZIUA TA SI A MINUNII TALE!!!NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!

HAI IVAN DE BEA!!! CURAJ!
MAMICA TA E NERABDATOARE SA TE CUNOASCA...SI NOI LA FEL! TE ASTEPTAM CU DRAG! 

39+ cu strumfita
Daria-Ioana
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
cris.dogarel spune:
buna dimineata
tot noi, tot 2 in 1
daca nu avem niciun pufulete inca, va aduc eu una, a nascut nasa mea azi-noapte o fetita superba, Alina Stefania
. acu' gata, ca trebuia sa stau la rand dupa ea, deci am verde![]()
ma duc sa citesc din urma si sa incerc sa schim titlul, ca azi e sigur "Hai, Ratusca!", nu?
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea stiti ce? eu propun, pe langa roco, adina, si cine mai e pe lista de pe prima pagina, sa o lasam si pe bea acolo, chiar daca naste anul viitor, ca oricum ne agitam zilnic langa ea... 38+ cu bbTo...+ 6 kg , ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD ![]() AMR teoretic 2 sapt. , practic... 7 zile pana aflam AMR-ul! |
chiar am vrut sa va zic sa scoatem titlul, ca asa numai emotii am.....................
sau poate daca ramane acolo, se mai hotararse si cupilu asta sa vina pe lume odata..................
se pare ca nu ii e prea draga lumea asta, de nu vrea sa scoata nasul................

Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

decenuela spune:
fetele neatzaaaaaaaaaa.....nu-mi prea place despre voi....lipsesc si io putin dimi.,..si nu mai face nimeni cafeaua....rusinica....nu mai dati vina pe ultimul neuron ramas.....plateea am o veste proasta pt tine...din nefericire sa nu crezi ca-ti revii cu neuronii...dupa....eu ma chinui sa supravietuiesc cu juma de neuron...
n-am av o noapte prea buna dar..sper sa recuperez pe zi cateva ore...
stiti ceva despre debretin...pt colici am primit o sticla si nu stiu daca e ok...
CURAJ RATUSCO...PANA TE DEZMETICESTI BB TE SI STRIGA!!!!
AOLEU FETELE STIU CA S-A TOT VB....mai ziceti-mi si mie de umidificator. are cineva de la chicco? vrea tati sa ia...dar ma inte sa fie silentios...sau macar zziceti-mi ce aveti voi..ca eu am un tractor...de trezeste tot blocul...
sa avem o zi de marti, cea mai frumoasa....cu pufuleti programati sau neprogramati.
pup
BEA....CE MAI ZICE IVAN AL TAU E NERABDATOR?
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
cris.dogarel spune:
oani 2002, bine ai revenit
. pai ai decis sa intri acum pt ca asa e cel mai bine; trebuia sa o faci mai demult, ca doar contribuiai la atmosfera, nu cum zici tu acolo...
plateea, mi-ai dat niste palpitatii cu "Hai, Alexutzza!", de credeam ca nasc. Pune-le si tu separat, ca unii citesc pe diagonala si se uita doar la motate si cine e la galerie

.
ideea e buna, oricum: Bafta la examen, Alexutzza!Arata-le ce se poate face cu un neuron dibace, de gravi
!
roco, decenuela, cristies,

. si eu stiam cu foaia de varza pusa pe mamelon, ca e antiinflamator
. e cam ca la febra musculara, cui pe cui se scoate, deci nu "evitati" sanul respectiv, ca sa nu dati in alte alea.
decenuela, centura poti purta la cezariana, daca nu te deranjeaza si daca e din bumbac. pont: puteti sa faceti orice va face bine, fizic si mai ales psihic( si va "permite" bebe). e o treaba minunata, care va fereste de depresie.
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!
decenuela spune:
DEBRIDAT...apropode neuron..

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Beatrice1982 spune:
multumim frumos fetelor pentru galerie........dar se pare ca s-au linistiti apele, dar nu de tot...........
la mine ninge..........so....cred ca a asteptat ivan ninsoarea.........hihihi
aseara eram epuizata, si cum au plecat durerile, am adormit instantaneu.......
nu am dormit bine, ma trezeam din juma in juma de ora, sau din ora in ora,.............mai o durere mai ceva..............eu nu mai inteleg nimic..................
next time, nu va mmai spun nimic, doar cand o sa fiu in drum spre spital o sa dau un sms, ca poate inca nici atunci nu va fi sigur.,............
ooooooooooooooffffff offffffffffffff mai mai copile mai!!!!!!!!!
ziceti voi ca prea mult ii place palatul..........si nu vrea sa o paraseasca..................sa iasa ca afara il asteapta trasura..................:)
voi va dati seama ca eu de la 18 de ieri nu am mancat????????????????
dar nici foame nu imi este................
altadata bagam si seara inainte sa dorm, si noaptea, cateodata, si dimineata.............acum insa..............pauza......................
ooooooooooffffffff doamne ajuta sa nasc odata, ca asta nu e treaba.................
ori e alba ori e neagra!!!!!!!!!!!!
sa bag niste agitate pt ratusca........

HAI RATUSCA!!!!!!!!!!!!!DOAMNE AJUTA SA AI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS SI LA TINE LAPTIC MULT!!!!!!!!!SI REFACERE RAPIDA!!!!!!!!!!

Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....

si multa speranta la DD
, practic... 7 zile pana aflam AMR-ul!